Şimdi Ara

E250 resim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung E250 300kb uzerindeki fotograf dosyalarini goruntuleyemiyor bunu cozmenin bir yolu var mi? bilgilendirirseniz sevinirim, tesekkurler.

• samsung d900,e250,e251 gibi modellerde bu sorun malesef var..belli bir kb a kadar olan resim dosyalarını açıyor..resimleri 640x480 yapıp öyle at telefona..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

samsung d900,e250,e251 gibi modellerde bu sorun malesef var..belli bir kb a kadar olan resim dosyalarını açıyor..resimleri 640x480 yapıp öyle at telefona..

resim kesme programı ile bu boyuta küçültüp atmanız gerekiyor
  • Paint is gorurmu baska programmi tavsiye edersiniz birde Gif olarak kaydetmek istiyorum sorun yaratirmi?
  • microsoft photo editor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

microsoft photo editor

Photolardan hareketli gif yapdim birkac tane bunlari telefona yuklemek istiyorum fakat 2-3mb bunlari microsoft photo editor ile cevirirsem hareket ozelligini kaybedermiyim?
  • Birde her turlu fotoyu 640x480 ye cevirebilirmiyim mesela profesyonel 8-10 mb lik bir fotoyu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung E250 reset problemi
    3 hafta önce açıldı
    K 850İ DE BULANIK KAMERA SORUNU..
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: uygar84

Birde her turlu fotoyu 640x480 ye cevirebilirmiyim mesela profesyonel 8-10 mb lik bir fotoyu?

Foto kesme programları boyutu ne olursa olsun istediğiniz boyuta küçültecektir.gıf için baska gıf kesme programi kullanmaniz gerekli.giflarda biraz sorun olabilir küçültmede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.