Samsung E250 300kb uzerindeki fotograf dosyalarini goruntuleyemiyor bunu cozmenin bir yolu var mi? bilgilendirirseniz sevinirim, tesekkurler.
samsung d900,e250,e251 gibi modellerde bu sorun malesef var..belli bir kb a kadar olan resim dosyalarını açıyor..resimleri 640x480 yapıp öyle at telefona..
quote:
Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y
samsung d900,e250,e251 gibi modellerde bu sorun malesef var..belli bir kb a kadar olan resim dosyalarını açıyor..resimleri 640x480 yapıp öyle at telefona..
resim kesme programı ile bu boyuta küçültüp atmanız gerekiyor
Paint is gorurmu baska programmi tavsiye edersiniz birde Gif olarak kaydetmek istiyorum sorun yaratirmi?
microsoft photo editor
quote:
Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y
microsoft photo editor
Photolardan hareketli gif yapdim birkac tane bunlari telefona yuklemek istiyorum fakat 2-3mb bunlari microsoft photo editor ile cevirirsem hareket ozelligini kaybedermiyim?
Birde her turlu fotoyu 640x480 ye cevirebilirmiyim mesela profesyonel 8-10 mb lik bir fotoyu?
Birde her turlu fotoyu 640x480 ye cevirebilirmiyim mesela profesyonel 8-10 mb lik bir fotoyu?
Foto kesme programları boyutu ne olursa olsun istediğiniz boyuta küçültecektir.gıf için baska gıf kesme programi kullanmaniz gerekli.giflarda biraz sorun olabilir küçültmede.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme