arkadaslar bu telefonun tus kilidi nasil oluyor, bugun aldim telefonu cok sinir oldum. kullanma kılavuzunda "telefonunuzun kapağını kapattığınızda tuslar kilitlenir" yaziyor ama oyle bisey olmuyor nedense?
Kılavuz kesinlikle doğru söylüyor. Kapağı kapattığında tuş kilidi devreye giriyor. Kapağı yukarı kaydırında etkisiz oluyor. Kapağı kapalı kullanmak istiyorsan sol taraftaki kilit aç tuşuna ve sonrada tamama basacaksın
demek ki benim tel de bi ariza war. kapağı kapatsam da acsam da hicbisey olmuyor geri gotureyim...
quote:
Orjinalden alıntı: CrazyBooT
demek ki benim tel de bi ariza war. kapağı kapatsam da acsam da hicbisey olmuyor geri gotureyim...
aYARLAR KAPAK AYARLARINI DEĞŞTİR DÜZELİR
Ayarlardaki kapak ayarlarında bulursun.
öncelikle cevaplariniz icin tesekkurler.
ayarlar/telefon ayarlari/kaydirma ayarlari
burdan bahsediyorsunuz sanirim.Değil mi?Burda tus kilidi ayari yok ama. Sadece Yukarı :"Aramayi Kabul et", "Yok" Aşağı :"İşlemi Durdur", "İşleme Devam Et" var.Bunlar dışında benim gözümden kaçan birşey mi war acaba?Çok sinir oldum.
Bir de benim telefonda kapağı kaydırdığım zaman sanki son sınırından daha fazla gidiyormus gibi orda bi takılıp 0.5cm daha ilerliyor.Yani kızağın sonunda bosluk war gibi.Bu normal mi acaba?
İşlemi Durdur yaparsan kapanır
yok abi ordaki herseyi denedim olmuyor, zaten kapak da takılıyor.Yarın geri götürücem.
götür bidaha da samsung alma bence
çok biliyon sen
quote:
Orjinalden alıntı: axuburak
götür bidaha da samsung alma bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme