Şimdi Ara

★★★ E3 2015 (SONY ANA KONU) ★★★ (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
6
Favori
28.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hitman gerçekten çok hoşuma gitti uzun zamandır bu trailerini bekliyordum umarım bir an önce gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef sony açısından son derece yetersiz bir e3'tü.
    Rakip forza5, horizon2, forza 6 yı çıkarıyor, ortada halen gran turismo 7 yok.
    Yazık oluyor ps kullanıcılarına.
  • Shenmue 3 , 8 saatten az sürede 2milyon dolar toplayıp kickstarter rekoru kırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Respect Paul

god of war 4 gösterildimi ?

Malesef gösterilmedi ama Gamescom fuarında bir duyuru bekliyorum ben.
  • Sony aldi yurudu gitti ya, xbox falan yetisemez artik bunlara oyunlara baksaniza ozellikle exclusive olanlar sadece sony e yapilanlar gercekten muazzam. Ayrica teknoloji ne kadar imrenilecek bir boyuta gelmis en son last guardiani izledigimde ps3 icin yapilmisti grafikler yine iyiydi ama ps4 ile acik ara fark olmus guzel seyler bunlar
  • Bu seneki yorumum. Sony yine ps4 ün donanımsal avantajı üzerine adeta yattı. Microsoftun sunumu adeta şovdu ve oyunlardan ziyade x1 a getirdiği yeni kontrolcü olsun ÖZELLİKLE ESKİYE DESTEK olayı olsun müthişti. Şahsen konsol alma arefesindeki bir insan olarak acaba dedim. Geçen nesilde x360 kullanıcısıydım. Ve geçen neslin darksiderstir black ops tur adeta efsanevi oyunları istediğim gibi x1 da oynamak adeta devrim gibi ancak herkesin beklediği bir özellikti. Sonyden de bunu çok bekliyordum ama göstermedi. Arkadaşım ps4 kullanıyor, bende bayaa kullandım ve cihaz gerçekten çok iyi. Ama sırf beraber coop oynamak için almasaydım xbox one almayı ciddi ciddi düşünecektim.

• iyi de FF7 dıyorsunuz, FF7 Sony Exc bir oyun degil ki asıl siz hangi kafayı yaşıyorsunuz anlayabilmiş değilim o oyunu Xboxa da çıkar. Keza SF de aynı zamanda PC'ye çıkıyor. Burada Excleri konuşuyoruz ve MS bu konfransta daha fazla Exc oyun duyurdu, konfransı akışı daha iyiydi genel olarak. Bunu dünya genelinde kabul emeyen site görmedim, Gamespot olsun, BSC olsun genel görüş bu yönde. Shenmu diyenler var, arkadaşlar bu oyun daha yapım aşamasında bile deildir, kickstarter projes, şu anda oyunun yapımı için para toplanıyor yani akibeti belirsiz, en az 2 yıl zmanı var çıkarsa şayet. PS4 kullanıcısıyız biz de tabii ki özellikle The Last Guardıan, Uncharted 4 ve Horizon çok heyecanlandırıyor beni de ama bu oyunların hiç biri yakın zamanda çıkmayacak. Xbox cephesınde 6 ay içinde çıkacak iki tane GEOW, Halo 5, Tomb Raider var bunu görmezden gelmek fanboyluktur. Burada hangi konsol iyi tartışmasını yapan troller var, mevzu o değil. E3 odaklı konuşuyoruz.

GOW'dan ziyade herkes GT7 fragmanı bekliyordu en azından, bir çok söylenti vardı bu yönde ve tabii ki hayal kırılklığı olur, bunu Sony nasıl düşünmez çok ilginç.

• Beyler yanlış hatirlamiyorsam sony gamescom katılmıyacaktı yanliş mî biliyorum acaba

• GT7 trailerini alsan ne yapacaksın o oyun bu sene çıkacak mı sanıyorsunuz ki ? İki cümlen birbirini tutmuyor. İlk ileriki oyunlar diyip bu seneki oyunlara bakın diyorsun sonrada tam tersini söylüyorsun.Sony kendiside söyledi bu sene çok oyunumuz yok diye.O yüzden COD,StarWars hepsine ek içerik almışlar.
    Uncharted bu sene çıksın tamamlanmadan bozuk şekilde mi istiyorsunuz?

SF5,FF7 pc'ye çıkacak diyip PS4'e çıkacak tomb raideri yazmakta daha garip.

SF5 FF7 PC'ye çıkacak olabilir ama Xbox One'nin yanından bile geçmeyecek. Burası konsol forumu doğal olarak konsolda oynayabileceğimiz oyunları tartışıyoruz PC'nin bir işi yok burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

Mp oynayanları ergen diye genellemen nasıl bir fanboy olduğunu gösteriyor. Block. Tatıştığımız kafaya bak

O multiplayer oyunlar olmasa konsollar evde toz topluyor olurdu, yaklaşık 25 milyon ps4 kullanıcısı var ve toplam satılan ps4 oyunu yaklaşık 90 milyon, bunun 70 milyonu Avrupa ve Amerikada kalanı ise Japonya ve dünyanın kalan PS oynanan tüm ülkelerinde satılmış. Bu bir tesadüf mü, hayır. Oyunlara göre rakamsal karşılaştırma da yaparsak, bu satılan oyunların %80-90 multiplayer içeriyor, kalan çok satanlar da Bloodborne oyuncuyu başında tutabilen,yeniden oynanabilirliği olan oyunlar (kaldı ki Sonynin en son çıkan iki exclusivei - The Order ve Bloodborne- ikisi de 1 milyon satış barajına daha yaklaşamamış durumdalar. Bu bize rahatlıkla gösteriyor ki, konsol oyuncusu MP istiyor ve seviyor. Mp seçeneği olmayan oyun ise daha az satıyor ve sadece popüler olduğu ile kalıyor. Ayrıca hikaye sevenler olabilir lakin dünya genelinde konsol oyuncuları Mp oyunları tercih ediyor.

Ps'nin her zaman ki satışı o zaten. Doğru düzgün 5 milyonu geçen kaç tane exc oyunu var ki ? Ps3 - Xbox 360 zamanı Xbox 360 da korsan oynama imkanı varken bile orjinal olarak oyun satışı ps3 den fazlaydı. Halo 10 milyon satarken Ps3'ün 3 - 4 tane exc oyununu toplasan 10 milyon anca ediyordu.

Şahsen Ps da severim fakat oynadığım oyunu 2. 3. kez zar zor oynarım Ps de. Doğru düzgün co-op oyunu bile yok. Fanboy oldukları için şu berbat sunum ile 8, ms ye 7 veririm diyenler var

gran turismo 5 10 milyon

uncharted serisi 19 milyon

mgs 6 milyon

ltb 6 milyon

last of us 5.5 milyon

gow 3 5 milyon

daha resistance, killzone, infamous, motorstorm vs vs sürüyle ex oyun var.

xbox 360 ta varsa yoksa halo, forza, geow başka da oyun yok.

xbox çı adam ne alacak? başka seçeneği var sanki el mahkum alıyor. halo nun 8. forza nın 7. geow un 5. oyununu. adamlar 10 seneyi 3 oyunla geçirdi ve geçirmeye devam ediyorlar.

Yıl olmuş 2015 bırakın olsun o kadar

Killzone, Infamous, Resistance, Haze gibi çöp excleri oynayacağıma 10 yıllık Geow 1 Remastered oynarım daha iyi Sony'nin her exc'i kötü demiyorum. Fakat Halo'yu beğenmeyenler şimdi Bungie Destiny yaptı Ps4'e diye yere göğe sığdırmıyorlardı

Uncharted'ı kaç sendir oynuyorsun ? 4 oyunu 10 seneyi de geçicek. God of war'ı kaç senedir oynuyorsun ? O da 10'u geçicek. Kötü diyen zaten oyundan anlamıyordur. Fakat laf sokmaya çalışırken araştırma yap

http://www.gamespot.com/articles/60-million-halo-games-sold/1100-6423052/

Buda bonus. Toplayıp gelin 60 milyonu geçince haber verirsiniz.

Sony bu yıl çok güzel tokatlandı. Siz ne kadar inkar etmeye çalışsanızda.

Bu da son mesajımdır artık tartışmaya girmek istemiyorum kimseyle. Iyi forumlar, iyi oyunlar dilerim.

he

• Sony 2050 ye kadar aynı controllerle devam eder sanırım. Microsoft controller konusunda aşmış. Bu controller nedir böyle yav?
    https://youtu.be/eVBK8gOLa3A
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

Sony kendiside söyledi bu sene çok oyunumuz yok diye.O yüzden COD,StarWars hepsine ek içerik almışlar.

Fazla tartışmaya girmeyecm. Sırf şu cümlen Sony'nin bu seneki E3 konfransın özeti olmuş, gerisi boş muhabbet.
  • Microsoft konferansı çok iyiydi Halo'yu çok seven birisi olarak özellikle Halo'da çok heyecanlandım. Ama realist olalım her ne kadar FF insanı olmasam da FF7 Remake trailerı dahi Microsoft konferansını geçmek için yeterli oldu, birgün önce arkadaş gelecek demişti dalga geçtik rezil olduk o derece, üstüne de Shenmue 3 gösterilince olay koptu, salonda ağlayanları görmüşsünüzdür. Kendi adıma Sony patlayacak diye izleyip şoka girdim. God of War falan iyi ki gösterilmedi çünkü sadece gölgede kalırdı yazık olurdu, nitekim o muhteşem gameplay videosuna rağmen büyük yabancı forumlarda Uncharted'dan dahi bahseden yok o da bariz gölgede kaldı. 20 li yaşlarda olabilirsiniz, 5-10 yıllık kısıtlı oyun kültürüne sahip olabilirsiniz hatta eski efsane birçok seri ve oyundan bihaber de olabilirsiniz ama bu gerçeği değiştirmiyor maalesef. Satış rakamlarını falan da kafanıza takmayın Shenmue'nun sadece kickstarter başlar başlamaz topladığı para ortada. Global oyunlara saplantılarından ve yeni nesil düşüncelerinden arınamayanlar için daha ilk gün sunulan ve "her kesime hitap etmeyen" Fallout 4 için neden hemen acaba e3'ün kazananı şimdiden belli mi oldu dendiğini, geçtiğimiz nesilde "her kesime hitap etmeyen" Skyrim'in birçok otorite tarafından tüm neslin en iyi olarak görüldüğünü, bu nesilde neslin en iyi oyunu adayları için "her kesime hitap etmeyen" Bloodborne ve Dragon Age Inquisition gibi oyunların isimlerinin geçtiğini bir düşünün ondan sonra beraber konferans kalitesi değerlendirmesi yapalım. Açıkçası bu ikili sunulmasa yerine God of War ve GT7 duyurulsaydı bu kadar ses getiremezdi, bir sonraki etkinliğe kalmaları bence çok iyi oldu, salonda ağlayan insanlar görmek o kadar kolay birşey değildir. Biraz ufkunuzu açın oyunculuğun altın çağlarına da yönelin eski efsaneleri de oynayın, şu haliniz eski nesillerin bakış açısıyla pek hoş görünmüyor. Saygılar...

• kenkalar kafamda deli sorular var.
    nfs reboot ne zaman tanıtılacak?
    e3 2015'i nereden canlı izlerim?
  • Shenmue midir nedir bide last guardian ps4 üm var ama bu 2 oyundan bisey anlamadim.ne kadar itici bunu bedava verseler oynamam sahsen.

Until down alinir
    Uncharted alinir
    Ghost recon alinir.
    Horizon alinir.
    Hitman alinir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sAssaren

kenkalar kafamda deli sorular var.
    nfs reboot ne zaman tanıtılacak?
    e3 2015'i nereden canlı izlerim?

Dün akşam tanıtıldı, E3'ü YouTube veya Twitch'ten izleyebilirsiniz.

• Fanboyuğun lüzumu yok. Bildiğiniz kötü bir sunum oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnaroll

SONY KONFERANSININ REAKSİYONU,

http://www.twitch.tv/gametrailers/v/6205951?t=9h47m38s

Yok böyle bir şey yemin ediyorum yok. Aynı tepkileri verdik.

Hacı konuşmadayken hareketlerim değil ama tepkilerim yemin ederim aynıydı..Hahahaha

• Final Fantasy 7, Shenmue 3 duyurulmuş yıkılıyor ortalık.

Horizon adında ultra epik bir IP çıktı, Uncharted 4 nirvana yapmış millet tek tek ayakta izledi bunların hepsini. Hala kötü konferans diyen hazımsızlar var yauu. Forumun yaş aralığı bundan iyi belli olmazdı. Ki The Last Guardian'ı bile daha yeni öğrenenler vardır bunların içinde!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 16 Haziran 2015; 15:10:25 >
  • Yav 18 sene önce çıkan oyunun remake ine seviniyosunuz allah akil fikir versin eminim hergün grim fandangoyuda oynuyorsunuz,birakin bu oldies but goldies ayaklarını şuan FF 7 nin remakenin ne faydası var,mazide tatlı bir anı olarak kalsaydı işte. Çıkınca begenmeyeceksiniz eski ruhu bozulmuş diyeceksiniz cart curt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 16 Haziran 2015; 14:57:41 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.