Şimdi Ara

★★★ E3 2015 (SONY ANA KONU) ★★★ (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
6
Favori
28.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dreamcast zamanindan aklım da oynamak nasip olmamıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnaroll

Final Fantasy 7, Shenmue 3 duyurulmuş ortalık yıkılıyor, hala kötü konferansı diyen hazımsızlar var yauu. Forumun yaş aralığı bundan iyi belli olmazdı. Ki The Last Guardian'ı bile daha yeni öğrenenler vardır bunların içinde!

Gears of war gameplay izlerken karanlık ekranda gözleri bozulmuş bazılarının ondan düzgün izleyememişlerdir.Ff 7 remake tek başına bütün ms organizyonunu tokat manyağı yapar..Horizon'u, Uc4'ü, Shenmu'yu cartı curtu saymaya bile gerek yok.Bunlara zaten ver halo-geow tamam başka oyuna gerek yok.

Halla attığın videodaki sandalyeye çıkan adamı izleyip gülüyorum efsane herif.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

SONY KONFERANSININ REAKSİYONU,

http://www.twitch.tv/gametrailers/v/6205951?t=9h47m38s

Yok böyle bir şey yemin ediyorum yok. Aynı tepkileri verdik.

Hacı konuşmadayken hareketlerim değil ama tepkilerim yemin ederim aynıydı..Hahahaha

Anlayamazlar anlatamazsın.

• Hitman çok iyi geliyor. Umarım yine Türkçe altyazı olur.

• Zaten açılışı Last Guardian ile yapılan konferansa kötü demek en basit tabiriyle cahilliktir ama yine de konferansta sinir bozucu bir kaç nokta yok değildi.Özellikle E3'de CoD veya AC görmekten ciddi manada gına geldi.Bunun dışında;
    -Guerrilla'nın yeni oyunu Horizon'ı çok beğendim.Sony'nin yeni nesildeki en güçlü IP'lerinden biri olacak gibi.
    -Yeni Hitman duyurusu sevindirdi.
    -Last Guardian tam beklenen ayarda duruyor.Kült bir oyun olacağı çok belli.
    -Destiny kötü bir oyun değil ama Sony ve Activision'un oyunu bu kadar şişirmesinden sıkıldım.E3'de görmesek daha iyiydi.
    -No Man's Sky çok büyük bir proje,hakikaten vaatlerini gerçekleştirirlerse piyasaya bomba gibi düşer.
    -Battlefront aklımı aldı hakikaten ya,o görsellik,o Star Wars atmosferi falan oy oy oy!
    -Ve Uncharted.ND sen n'aptın abi! O detay seviyesi,o çevre etkileşimleri,o animasyonlar falan . . . Oyun gibi oyun!
    Neyse sonuç olarak Bethesda kadar olmasa da çok çok iyi bir konferanstı.Microsoft ile Sony ikisi de çok iyi E3 şovları düzenlediler (Ubisoft'u da beğendim For the Honor ve Ghost Recon duyurusu ) ama fuara bomba gibi düşen Fallout 4 kadar etki bırakamadı tabi hiç biri.EA ise vasattı,Mirror's Edge ve Battlefront dışında kayda değer hiç bir şey yoktu neredeyse.Mass Effect'e daha fazla yer verirler diye umuyordum ama oyunu yapmaya yeni başladı herhalde bu namıssızlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Microsoft konferansı çok iyiydi Halo'yu çok seven birisi olarak özellikle Halo'da çok heyecanlandım. Ama realist olalım her ne kadar FF insanı olmasam da FF7 Remake trailerı dahi Microsoft konferansını geçmek için yeterli oldu, birgün önce arkadaş gelecek demişti dalga geçtik rezil olduk o derece, üstüne de Shenmue 3 gösterilince olay koptu, salonda ağlayanları görmüşsünüzdür. Kendi adıma Sony patlayacak diye izleyip şoka girdim. God of War falan iyi ki gösterilmedi çünkü sadece gölgede kalırdı yazık olurdu, nitekim o muhteşem gameplay videosuna rağmen büyük yabancı forumlarda Uncharted'dan dahi bahseden yok o da bariz gölgede kaldı. 20 li yaşlarda olabilirsiniz, 5-10 yıllık kısıtlı oyun kültürüne sahip olabilirsiniz hatta eski efsane birçok seri ve oyundan bihaber de olabilirsiniz ama bu gerçeği değiştirmiyor maalesef. Satış rakamlarını falan da kafanıza takmayın Shenmue'nun sadece kickstarter başlar başlamaz topladığı para ortada. Global oyunlara saplantılarından ve yeni nesil düşüncelerinden arınamayanlar için daha ilk gün sunulan ve "her kesime hitap etmeyen" Fallout 4 için neden hemen acaba e3'ün kazananı şimdiden belli mi oldu dendiğini, geçtiğimiz nesilde "her kesime hitap etmeyen" Skyrim'in birçok otorite tarafından tüm neslin en iyi olarak görüldüğünü, bu nesilde neslin en iyi oyunu adayları için "her kesime hitap etmeyen" Bloodborne ve Dragon Age Inquisition gibi oyunların isimlerinin geçtiğini bir düşünün ondan sonra beraber konferans kalitesi değerlendirmesi yapalım. Açıkçası bu ikili sunulmasa yerine God of War ve GT7 duyurulsaydı bu kadar ses getiremezdi, bir sonraki etkinliğe kalmaları bence çok iyi oldu, salonda ağlayan insanlar görmek o kadar kolay birşey değildir. Biraz ufkunuzu açın oyunculuğun altın çağlarına da yönelin eski efsaneleri de oynayın, şu haliniz eski nesillerin bakış açısıyla pek hoş görünmüyor. Saygılar...

Güzel insan o FF7 remake birincisi ps4 exc. değil ikincisi sen gameplay dahil olmayan,çok birşey göstermeyen bir trailerı Halolens gibi sen senin tayfanın düşünemeceği derecede yüksek bir teknolojiyle bir tutuyorsan senin yorumunun ciddi alıncak bir kısmı yok.Sizin beğenmediğiniz kinect şuan askeri üstlerde kullanılıyor.Halolens ise uzay teknolojisine giden yolda çıkan bir teknoloji.Adamlar teknoloji üretiyor ve bu teknolojiyle oyun dünyasında devrim yaratıyor.MS eminim bu teknolojiyi ilerletip farklı alanlardada kullanıcak ama bunu oyun dünyasındada kullanabilir kılması mükemmel birşey.Her oyun gelip geçer ama bu teknelojiyle ortaya çıkacak şeyleri bir düşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: BrutalLooter

Adamlar oyun oynamaktan çok hangi platform bunu tartışıyor, sanki sürüyle çamur atınca milletin fikri değişiyor, 2 platformun exc. leri de birbirinden güzel, saatlerce çamur ata ata tartışacağınıza oturun oyununuzu oynayın.

son zamanlarda forumda gördüğüm en harika yorum, resmen 90 a takmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

The Last Guardian,Horizon Zero Dawn,Dreams,World of Final Fantasy,FF7 Remake (Time Exclusive) ve Uncharted.

Nerede Hellblade?Nerede Until Dawn?Nerede GoW?Nerede MGS 5 Phantom Pain(PS4cüler için özel bir şeylerin olduğu)

Yıllardır Microsoft kötüydü. Ancak bu sene Sony'i geçti en azından E3de. GoW 4 duyurulsa evet Sony önde derdim ama gösterilmedi.

Hellblade ,until dawn, ratchet clank bu oyunları SONY e3'ten bir hafta önce fragmanlarını yayınlandı.Sanırım e3'te sunumda zaman sorunundan önceden yayınlandılar.Oyunların e3'te gösterilmiş olması gelmiyor anlamına gelmez . Until dawn 20 ağustosta çıkıyor, Ratchet gelecek mart , hellblade gelecek sene içinde çıkıyor. MGS5 fragmanı kojima özel olarak yayınlatmadı kendileri yayınladılar.

*Dipnot SF5 ve No Man sky.'da PS4 konsol exc oyunları.

SF5 exc oyun değil.

• Sony haric e3 fuari bostu hele ea tamamen zaman kaybi bi nfs vardi gerisi bos

• Bu sene sony de microsoft da dersine iyi çalışıp gelmiş. İki firma için de mükemmel bir e3tü. Böyle olması iyi kalite her zaman oyuncuya yarar.

Ama ben dün bir ihtimal sony agent'i gösterir diye düşünüyordum ama olmadı yine. 8 senedir ses seda yok oyundan bu rockstar ne yapıyorsa artık adamlar 2 senedir oyun da çıkarmadı hiç

• Şu gösterilen oyunlardan;

Hitman

Uncharted 4

AC

dışında hiç bir oyuna para vermem maalesef.
  • Ms'in holojen teknolojisi vay beee.. Uzay yolunda ilerliyormuş vay arkadaş neymiş bu holojen bizde oynarken uzaya çıkacak değiliz ya sadece oyun oynayacağız. Teknoloji tamam güzelde sadece oyun oynadığın konsolda nasa'ya bağlanıp mars'ta neler olup bitiyor diye merak edip konsolun önüne geçip "Bu tarz benim tarzım" yarışmasını izler gibi izleyecek değiliz.

Oyun oynamak için makine alıyorsanız oynadığınız makineyi on emir'in 10. emriymiş gibi övmeyi bırakın da oyunlardan bahsedin. Böyle tartışmaları "Arsenic" nickli arkadaşımızın dediği gibi 5 yıllık kısıtlı oyun tecrübesine sahip insanlar yapar.

Final Fantasy için kimse exc demedi zaten time exc olacak aynı Tomb Raider da olduğu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 16 Haziran 2015; 15:30:14 >
  • Yalan yok hayatımda hiç Final Fantasy oynamadım, şimdi duyurulunca ve ortalık yıkılınca youtube'dan bakayım dedim. FF7 böyle mi?

• Yılına göre yapılmış en iyi hikaye ve atmosfere sahip oyun , tabi şimdiki yıla göre grafik yönünden bir şey diyemem ama yeni hali bunun ötesinde
  • quote:

SONY KONFERANSININ REAKSİYONU,

http://www.twitch.tv/gametrailers/v/6205951?t=9h47m38s

Yok böyle bir şey yemin ediyorum yok. Aynı tepkileri verdik.

Harika ya

Her iki oyunu da hayatında hiç duymamış adama bile direk ön sipariş verdirtir bu tepkiler

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

/>

• Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Birileri E3'de Chain Combo yapmış
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.