Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony'e göre bence de yetersiz bir sunum oldu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man efsane olmuş, God of War mekaniklerini çok beğendim, Last of Us 2 bekliyordum bir şey göstermediler.
    Until Dawn 2 geliyor sanırsam, Sanitarium'un fotoğrafları vardı Supermassive Games yazan gösterimde. Ama bir şey anlayamdım çok kısa sürdü.
    Genel olarak ortalamanın üzerinde bir sunum, Detroit Become Human kesinlikle müthiş bir oyun olacak.
    Edit: Days Gone, onu unuttuk. O da müthişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63B0840C9 -- 13 Haziran 2017; 5:7:34 >
  • Her türlü güzeldi.Bir E3'ü daha geride bıraktık dostlar,herkese hayırlı sabahlar.Seneye inşallah yaşarsak görüşmek üzere.
  • Benim bekledigim gibi oldu açıkçası last of us zaten aciklanan listede yoktu. Gecen senenin üstüne çıkmasını beklemeyin zaten seneler boyu.

• BEN BUNUN İÇİN Mİ YARIN İŞE UYKULU GİDİCEM?

Kimse istediğini alamadı bence
  • Fazla bir şey göremedik, adam akıllı tarih verilmedi, tüm oyunlar 2018, yeni oyun duyurusu yok
  • Spiderman aşırı iyi duruyor resmen rahatsız etti beni, hani sinematografi açısıdan mükemmel görünüyor yaptıkları fakat bütün oyun nasıl öyle olacak aklım almıyor.

Bloodborne 2 olmayışı üzdü :(

• nerde lan last of us 2 hay ben senin sony 2020 de cikar artik
  • GOW, Spider Man, Fifa, Metro ve daha bir çok yazmadığım sağlam oyun derken müthiş bir yakın gelecek oyuncuları bekliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

4k tek oyun yok o zmn pro niye çıktı çöp

Bunlarin 4k olarak gelmeyecegini nereden biliyorsunuz? 4k olanlara illa 4k mi diyorlar?
  • Çok kısa sürdü bu sefer. COD hariç hepsi güzel gözüküyor.
  • Tüm E3 çöp olur mu ya?

• Kesinlikle olmadı bu sene. Bu senenin yıldızı Ubisoft oldu şaka maka. Adamlar en azından güzel ve orta düzey oyunlar duyurdular. Ki Far Cry 5 efsane olmuş. Beyond'un dönmesi, yeni Assassin's Creed ve Black Flag'in kopyası olan şu yeni korsanlık oyunu falan. Bu sene ne Sony ne Microsoft beyler. Ubisoft yıldızı oldu. O derece vasat bir konferanstı.
  • Last Of Us 2'den birşeyler görseydik iyiydi
  • Sony gerekeni yaptı Twitch batırdı ancak bu kadar güzel bir sunum bu kadar içine edilirdi.

Tebrikler Twitch lag ve donma sorunların yüzünden kimse düzgünce bir sunumu izleyemedi.
  • Sucker Punch yatıyor mu arkadaş ya bunlardan yeni ip veya infamous bekliyordum.
    Hiç sürpriz bir şey olmadı bu sene birde her oyuna 2018 dediler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede TLOU Part II? Nerede RDR2? Nerede yeni Rocksteady oyunu, Batman oyunu? Yıkıldım ulan ne umutlarla gelmiştim...
  • Birde yeni ip olmaması hayal kırıklığı oldu...

• Vay be artık Anlaşıldı Gran Turismo'yu Sony gözden çıkartm8ş artık , o kadar saçma vr oyunlqrını gösterip de Gran Turismo'yu sunumdan evvel göstermeleri beni üzdü.

• Kötü olmasına şaşırmadım sunumun asıl olayı tgs ye filan saklıyor olabilirler

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.