Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: # Ace #

Sony gerekeni yaptı Twitch batırdı ancak bu kadar güzel bir sunum bu kadar içine edilirdi.

Tebrikler Twitch lag ve donma sorunların yüzünden kimse düzgünce bir sunumu izleyemedi.

Youtube'da başından sonuna kadar 0 takılma ile izledim , niye Twitch'ten izledin ki?
  • Beyler bence microsoftun konferansi daha iyiydi ......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bostan yere uykusuz kaldım berbattı, seyirciler zoraki alkışladı

• Spider-man için çok büyük beklentilerim vardı ps4 alıcaktım sırf onun için ama gösterilen videoda sadece QTE aksiyon vardı tuş çıksın bas tuş çıksın bas. Hiç haz etmediğim şeylerden kötü oldu umarım tüm oyun böyle olmaz
  • Hiçbir oyun için çıkış tarihi vermediler. 2016 E3'ün aynısı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet 2016ya göre biraz daha heyecansız bir sunum olabilir. Ama biliyorum 1 saat nasıl geçti farkında bile olmadınız. Ben açıkçası beğendim.Shadow of The Colossus, GOW, Spider Man, Days Gone ve Detroit'i oldukça merak ediyorum. Bakalım bu exclusivelerin hangileri Türkçe altyazılı gelecek, bunların en az 3ü TR altyazılı gelse çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 13 Haziran 2017; 5:14:54 >
  • Olay şu bütün oyunlar önceden kaydedilmiş birazdan Youtube'a yüklenecek gameplay trailerlar ile gösterildi.Geçen sene God of War ve Lost Legacy'nin sahnede canlı demolarına girişleri hatırlayın inanılmaz heyecanlıydı bu şekilde herşey peşinen hazır olunca yavan oldu ayrıca her oyun 2018 yazıyor o da ayrı sıkıntı.
  • Sucker Punch new ip yok, Tlou 2 yok, RDR 2 yok, From Software new ip yok, rezalet konferans.
  • Spiderman, Days Gone, God of War, Detroit, Monster Hunter, Uncharted, Shadow of the Colossus, Undertale'in PS4'e gelmesi olayı falan müthişti. Sony Microsoft'u aldı bu sene yine. Resmen oynatma listesinden teker teker gösterdiler.
    Ama eksikti biraz. Batman, Bloodborne, Order falan yoktu. Büyük ihtimal onlar Playstation Experience ve Gamescom'da gelecek. 'İyi ki PS4 sahibiyim' dedirtti bana. Elbette geçen seneki daha iyiydi.

Sony > Ubisoft > Microsoft > EA > Bethesda

E3 2017 genel olarak fena değildi.
  • Spiderman müthiş duruyor.

Yeni ip olmasa da Sony sunumuyla adam gibi gameplayleriyle şovunu yapıp ezip geçti. Diğer sunumlardan uzak ara daha iyiydi.
  • Ah birde Last of Us gösterilseydi çok istiyordum gösterilmesini :(
  • hayatımda izlediğim en kötü E3 olabilir sony kurtarır dedik hayal kırıklığı oldu güya days gone yazın çıkacak diye söylentiler vardı daha çıkış tarihi bile verilmedi RDR yok TLOU 2 yok
  • Bu kazu'ya da sövecem artık nerde lan bu GT ? Nesil bitti nerdeyse

• Spider-Man iyiydi gerçekten çok güzel olmuş. Detroit de ilgi çekiçi olmuş. GOW bence kendisine yakışan şekilde tanıtılmadı tabi bu yüksek beklentiden kaynaklı bi durum bu. Bunun haricinde bir başka sıkıntı yeni IP duyurulmadı ve tanıtılan bu IP'lerin çoğu yıllardır geliştiriliyor ve çoğunun çıkış tarihi bile ortada yok. Tamam Sony exclusive oyun getiriyor diyoruz konsola da e bu duyurulan oyunların çoğu bu yıl gelmeyecek ki ? Yani bu konuda PS3'ün oldukça gerisinde bi durumda Sony. Ayrıca sunum da geçen sene ki sunuma oranla çok daha kötüydü. Microsoft sunumu bundan kötüydü kesinlikle ama çoğu kişi ön yargısı yüzünden abarttı durumu. Açıkçası öyle bi gömme durumu yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sherlock

Kesinlikle olmadı bu sene. Bu senenin yıldızı Ubisoft oldu şaka maka. Adamlar en azından güzel ve orta düzey oyunlar duyurdular. Ki Far Cry 5 efsane olmuş. Beyond'un dönmesi, yeni Assassin's Creed ve Black Flag'in kopyası olan şu yeni korsanlık oyunu falan. Bu sene ne Sony ne Microsoft beyler. Ubisoft yıldızı oldu. O derece vasat bir konferanstı.

Afedersin ama Ubisoft'un yıldızlığını yesinler. Splinter Cell ve Prince of Persia duyurmadığı sürece yıldız falan olamaz Ubisoft. BGAE 2 duyurusu iyi geldi yalnız.

• Soluksuz 1 saatti, yine en iyi sunumu Sony yaptı. Shadow of the Colossus işi bitirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AİHM'e şikayet edin Sony'yi, buna resmen tecavüz denir

Adamların 8 tane çıkmamış AAA Exclusive İP'si var millet yeni ip bekliyor

%60'ı QTE olan God of War II gelmiş geçmiş en iyi oyun falan diye lanse ediliyorken, millete çığlık attırıyorken, QTE'nin en çok yakıştığı yakışacağı oyunlardan bir tanesi olan Spider'a millet QTE demiş. Bunlar yüzünden oyunlardaki sunumlar öldü gitti, sinematik diye bir şey kalmadı. Bir birinin aynısı pıtır pıtır kuleye çık etrafı gör tonlarca değersiz görevi yap 'scriptsiz' oyunalrı bu tarz tipler yüzünden doğdu.

Vasfı ve bilgisi olmayan yorum yapmasın lütfen.

En iyi sunumlar:

Sony

Ubisoft

Bethesda

Microsoft

EA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 13 Haziran 2017; 5:15:9 >

• Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Saat 4 öncesi baya oyun gösteriyorlardı o ara gösterilmiş. Bu sonbaharda çıkacakmış.

https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Gran_Turismo_Sport_Bu_Sonbaharda_Cikacak-87138.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last of us goremedik ya la. Daha ne diyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen senenin altında kaldı. Beklentileri çok yükselttim ondan oldu heralde :(
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.