Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sonuçta online yayında lider diğer yayınlarda sorun olmadı vs. üstüne birde bende 4 farklı yayın açıktı; arada sohbet ortamı ve tartışma için ama onlarda bu rezillikten bahsediyordu. Yoksa youtube geçecektim ama twitch cidden batırdı bu kadar da fail bir servis böyle büyük firmaya yapılmamalıydı. Tam olarak toplamda 600k geçen farklı kanallarda yayıncı ve resmi kanalda dondu durdu, sunumu ve o kadar insanın zevkinin içine etmeye hakları yoktu. Çünkü birde Twitch troll kaynıyor o kadar insan sırf bu olaydan Sony laf sokması da sinirimi bozdu; yok oyun laglı, yok fps 10 gibi malca mesajlarda görmemize neden oluyor neyse nba döner.
  • Allah aşkına yeni konsol tanıtıp da şu ps nin konferansta verdiği heyecanı veremeyen bir microsoft var ortada , one x aldıracak bir neden yokken bu konferansı beğenmemek
  • sonyde kurtaramadı e3 ne gördük geçen seneki oyunların aynısı ne tarih verdi ne bişi from softwareden yeni bir ip bekledik oda yok bu sene e3 un yıldızı ubidir açık ve net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicolae

Kök saldık iyice

Sony çoğu silahını PS Experience'a sakladı bence. Sucker Punch'ın yeni IP gelir diyordum göstermediler. Burada 1 saat dolacak kadar kasmışlar.

Aynen hocam.Neyse artık Sony'nin kredisi vardı cebinden yedi biraz ama dediğin gibi PS Experience'da var daha

• Beklenti yüksek olduğu için sönük geçti bu sefer.Geçen sene kombo yaptılar bu e3 geçen senenin özeti gibiydi.

• Benim anladigim Sony, Playstation Experience a agirlik vermeye baslayacak yavastan. The Last of Us Part 2 de PS Experience da duyurulmustu cunku.

Yine ayni sekilde iki ay sonra da Gamescom fuari var... Onda da bir kac sey gosterirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sherlock

quote:

Orijinalden alıntı: UberkS

quote:

Kesinlikle olmadı bu sene. Bu senenin yıldızı Ubisoft oldu şaka maka. Adamlar en azından güzel ve orta düzey oyunlar duyurdular. Ki Far Cry 5 efsane olmuş. Beyond'un dönmesi, yeni Assassin's Creed ve Black Flag'in kopyası olan şu yeni korsanlık oyunu falan. Bu sene ne Sony ne Microsoft beyler. Ubisoft yıldızı oldu. O derece vasat bir konferanstı.

Afedersin ama Ubisoft'un yıldızlığını yesinler. Splinter Cell ve Prince of Persia duyurmadığı sürece yıldız falan olamaz Ubisoft. BGAE 2 duyurusu iyi geldi yalnız.

Valla Ubisoft sunum işini iyi yapıyor kimse kusura bakmasın. Oyunları iyi çıkmıyor genelde, sövüyoruz ama sinematikler konusunda adamların üstünde yok. Ve adamların sunumu izlerken Sony'den daha çok zevk aldım. Ne Days Gone ne de GoW geçen senenin yanından geçmiyor, sıkıcı. SotC duyurusu iyi ama oyun yeni bir oyun değil. Spider Man keyifliydi ama geceyi kurtarır mı? VR saçmalığına hiç girmiyorum. Geriye ne kaldı? Kesinlikle bu senenin yıldızı Ubisoft'tur. Aksini kimse iddia edemez. Mesela Ubisoft'un ne kadar kötü bir firma olduğunu bilmesem sunumlarını ağzımdan salyalar akıta akıta izleyebilirdim.

VR çöptü hakkaten .

Bu arada avatarınızdaki bayan kim hocam ?

• Skyrim duymaktan gormekten kusacam artik 7 yillik oyun yeter artik bu nedir yahu.
  • GT Sport'un akibeti ne olacak? 2017 Sonbahar yazıp geçiştirdiler.

• KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    Microsoft'u hangi oyunlara dayanarak 1 numaraya yazdınız hocam gerçekten merak ettim.
  • Gönül isterdi ki God of war oyununda balta harici 1-2 silah daha görseydik. Blade of exile gibi. Bi tık daha fazla gameplay görseydik.
    Ama olsun, tüm kozlarını henüz oynamadığını düşünüyorum Sony'nin. Daha bunun Gamescom'u var. Bu kadarıyla bile E3 2017'de açık ara en iyi sunumu gerçekleştirdiler. Adamlar işi biliyor abi. God of war ile the last of us 2'nin çıkış tarihleri net olarak açıklandığında ortalık yıkılacaktır.

Spiderman web of shadow mu neydi uzun yıllar önce oynayıp keyif aldığım serinin tek oyunuydu. Sunumda tanıtılan spiderman 2.si olacak gibi görünüyor. Her ne kadar cgi ve ara sahnelere fazla abanılmış olsa da dövüş sistemi baya ilgimi çekti. Güzel görünüyor.

Daha önce de belirttiğim gibi Sony şovunu yaptı, çıkardı vurdu masaya. Ölüsü yeterdi diğer sunumları safdışı bırakmaya, yetti de. Microsoft hâlâ tufah isimli en güçlü konsol diye övünsün, 8bit ama 4k ultra mega hd hdr ile vb. Konsolun gücünü gösteren ne bir exclusive ya da düzgün bir AAA oyun tanıtamadılar. Açık dünyayla desteklenen metro oldukça iyiydi, tek onunla sınırlı kaldı iş zaten. Bir de co op oyun vardı o da iyiydi. Diğerlerini googleplay e koy mobilde sırıtmaz. Forza ve diğer tüm oyunlar standart xboxlarda da oynanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 13 Haziran 2017; 5:28:9 >

• Beyler Last of Us 2 hangi gün bugün mü
  • Sony'e en çok kızdığım nokta yarış oyunlarına bu nesilde önem vermemesi. Driveclub yapıp geçiştirdiler resmen.
  • siz oyunlara takılmışsınız ama asıl gerçeği görememişsiniz uncharted 4 horizon zero dawn dan sonra

days gone diye bir oyun çıkarıyorsun ama grafikleri daha kötü yapıyorsun bu nasıl exclusive oyun

ana karakter bile çok detaylı değildi çevre grafikler çok iyi değildi genel olarak beğenmedim

yinede güzel sunum yaptılar gameplay gördük sonunda beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 13 Haziran 2017; 5:24:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

Yeni duyurulan ip yoktu boşuna uykusuz kaldık

Hocam ip açıklaması nedir acaba

Intellectual property. Türkçesi fikri mülkiyet. Yani Uncharted kendi başına ip'dir. Ucharted 4 o ip'nin bir parçasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle olmadı bu sene. Bu senenin yıldızı Ubisoft oldu şaka maka. Adamlar en azından güzel ve orta düzey oyunlar duyurdular. Ki Far Cry 5 efsane olmuş. Beyond'un dönmesi, yeni Assassin's Creed ve Black Flag'in kopyası olan şu yeni korsanlık oyunu falan. Bu sene ne Sony ne Microsoft beyler. Ubisoft yıldızı oldu. O derece vasat bir konferanstı.

Afedersin ama Ubisoft'un yıldızlığını yesinler. Splinter Cell ve Prince of Persia duyurmadığı sürece yıldız falan olamaz Ubisoft. BGAE 2 duyurusu iyi geldi yalnız.

Valla Ubisoft sunum işini iyi yapıyor kimse kusura bakmasın. Oyunları iyi çıkmıyor genelde, sövüyoruz ama sinematikler konusunda adamların üstünde yok. Ve adamların sunumu izlerken Sony'den daha çok zevk aldım. Ne Days Gone ne de GoW geçen senenin yanından geçmiyor, sıkıcı. SotC duyurusu iyi ama oyun yeni bir oyun değil. Spider Man keyifliydi ama geceyi kurtarır mı? VR saçmalığına hiç girmiyorum. Geriye ne kaldı? Kesinlikle bu senenin yıldızı Ubisoft'tur. Aksini kimse iddia edemez. Mesela Ubisoft'un ne kadar kötü bir firma olduğunu bilmesem sunumlarını ağzımdan salyalar akıta akıta izleyebilirdim.

VR çöptü hakkaten .

Bu arada avatarınızdaki bayan kim hocam ?

Kiera Winters hocam.

• Lord Sherlock kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: KOEMAN32

Nintendo kazanacak bu e3ü :D.

Simdiye kadar bana göre:

1. Microsoft

2. Ubisoft

3. Sony

Monster Hunter göstermeseler bu saate ayakta olduguma deymicekti.

Microzort mu, ahahahahaahahahaa hangi oyunlarla söylesene bana, forza 7 harici hangi oyunu kendi stüdyosu yapmış. Sen Metro yu ya da anthem i xbox ex sandın galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen seneki oyunlar Sony'i kurtardı.Yeni bir oyun duyurusu görmemek hem garip,hem çok üzücü...
  • quote:

quote:

quote:

Hangi ubisoft oyununu beğendiniz anlamadim. Far Cry disinda kayda deger hicbir oyun gostermediler. Konferansin sirasiz en basarili oyunlari bence

anthem

GoW

Days Gone

Spiderman

Uncharted

Far cry

Detroit

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.