Bildirim
E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (140. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Neyse iyi kötü alınacak birkaç oyun oldu. AC Origins, Far Cry 5, South Park, Beyond Good and Evil 2, Metro Exodus, A Way Out...
Ubisoft'a sövüyorum ama yine en çok bu firmanın oyunlarını alıyorum. Çok enteresan bir durum. -
Anthem, metro, lif. Hicbiri ex degil ama sonucta onlar duyurdu :D. Bide sunum sekilerive fragmanlar daha iyidi. Xbox one la alakam yok benim yani fanboyluk yapmiyom. Sony den büyük beklentilerim vardi. Karsilanmayinca böyle hissediyo olabilirim :D.
Edit: microsofru 1e degilde ubisoftla ayni yere koyuyom. Izliyoken ikisi bana sony den daha cok zevk verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOEMAN32 -- 13 Haziran 2017; 5:29:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle benimde sıralamam o yönde.
Hangi oyunla sorusuna yanıt vermek istiyorum : 4k ultra super hd hdr minecraft (8bit) -
quote:
Orijinalden alıntı: The Last Beerbender
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Sherlock
quote:
Orijinalden alıntı: UberkS
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Sherlock
Kesinlikle olmadı bu sene. Bu senenin yıldızı Ubisoft oldu şaka maka. Adamlar en azından güzel ve orta düzey oyunlar duyurdular. Ki Far Cry 5 efsane olmuş. Beyond'un dönmesi, yeni Assassin's Creed ve Black Flag'in kopyası olan şu yeni korsanlık oyunu falan. Bu sene ne Sony ne Microsoft beyler. Ubisoft yıldızı oldu. O derece vasat bir konferanstı.
Afedersin ama Ubisoft'un yıldızlığını yesinler. Splinter Cell ve Prince of Persia duyurmadığı sürece yıldız falan olamaz Ubisoft. BGAE 2 duyurusu iyi geldi yalnız.
Valla Ubisoft sunum işini iyi yapıyor kimse kusura bakmasın. Oyunları iyi çıkmıyor genelde, sövüyoruz ama sinematikler konusunda adamların üstünde yok. Ve adamların sunumu izlerken Sony'den daha çok zevk aldım. Ne Days Gone ne de GoW geçen senenin yanından geçmiyor, sıkıcı. SotC duyurusu iyi ama oyun yeni bir oyun değil. Spider Man keyifliydi ama geceyi kurtarır mı? VR saçmalığına hiç girmiyorum. Geriye ne kaldı? Kesinlikle bu senenin yıldızı Ubisoft'tur. Aksini kimse iddia edemez. Mesela Ubisoft'un ne kadar kötü bir firma olduğunu bilmesem sunumlarını ağzımdan salyalar akıta akıta izleyebilirdim.
Hangi ubisoft oyununu beğendiniz anlamadim. Far Cry disinda kayda deger hicbir oyun gostermediler. Konferansin sirasiz en basarili oyunlari bence
anthem
GoW
Days Gone
Spiderman
Uncharted
Far cry
Detroit
Sunumdan bahsediyoruz. Oyunların iyi olup olmadığını oynadıktan sonra anlarız. Ki bu sene en iyi sunumu kesinlikle Ubisoft yaptı. Ne Sony ne Microsoft bekleneni veremediler. Sony geçen sene sunduklarını aynen sundu hatta daha kötü bir şekilde. SotC güzel bir sürpriz oldu ama o da eski bir oyun sonuçta. Bir tek spider man beklentimin üstünde geldi o kadar.
-
Neyse beyler artık yatma zamanı bu senede sizinle olmak bir zevkti. Gamescom’da görüşmek üzere. Bayılmadan yatın
-
Hocam saydığınız oyunları ilk microsoft gösterdi diye microsoftun başarısı sayılmaz bu oyunların hiç biri sizin de dediğiniz gibi exclusive değil, cod ww2yi nasıl sonyden saymıyorsak bunlar da sayılmamalı.
Paris Game Week, Tokyo Game Show ve Playstation Expereince... Bu üçlüden biraz daha ekmek çıkar.
Onun dışında Tlou 2 görmemek üzdü. -
Katılıyorum ama a way out u da katabiliriz içine, EA'in oyunu. Shadow of the colossus remake olduğu için katmıyorum ben de
Believe me, we're super excited to show you more of Ellie and Joel's 2nd journey, but right now it's Chloe and Nadine's time to shine.
Demis Neil Druckman reyis
https://twitter.com/Neil_Druckmann/status/874449653047021568
Ne forzasi hocam bende xbox one bile yok. Anthem, metro, lif. Yukarida yazmistim hicbiri ex degil ama onlar tanitti. Sunum sekline bakarim. Ms ve ubisoft net daha cok ugrasmis. Sony izliyoken gram zevk almadim veya heycanlanmadim. Belki beklentiyi yüksek tuttugumdan böyle olmustur.
God of War
Days Gone
Wolfenstein
Detroit
Shadow of the Colossus
Far Cry 5
Metro
Beyond Goe
Uncharted Lost Legacy
benim E3 reçetem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 13 Haziran 2017; 5:35:57 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sunum sekileri filen daha iyidi. Daha cok ugrasmislar :). Burda sony ezip gecti diyenler sacmaliyo. Kendileri icin daha iyi olabilir ama öyle abartiklari gibi bi ezme yok.
quote:
Orijinalden alıntı: KOEMAN32
Ne forzasi hocam bende xbox one bile yok. Anthem, metro, lif. Yukarida yazmistim hicbiri ex degil ama onlar tanitti. Sunum sekline bakarim. Ms ve ubisoft net daha cok ugrasmis. Sony izliyoken gram zevk almadim veya heycanlanmadim. Belki beklentiyi yüksek tuttugumdan böyle olmustur.
İyi o zaman bende call of duty yi destiny 2 yi sayayım madem Ps4 tarafına olur mu öyle şey ya
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Yeni konsol yaptıklarını söylüyorlar insan reklam uğruna salona bi yeni konsolu getirip oyun açtırtmaz mı? İşte bu Yeni konsol tipi böyle bakın şimdi bu konsolla şu oyunu şu ayarda şu fps oranıyla oynuyorum demelerini beklerdim, demekki konsolda korktukları bi nokta var hala insan önüne çıkarıp oyun oynayamıyorlar. Anladığım kadarıyla Microsoft tarafında tanıtılan, ama aynı zamanda forza dışında Microsoft'un yapmadığı oyunlar hoşunuza gitmiş, saygı duyarım bu da sizin görüşünüzdür.
Olmaz. Onlar daha önce tanitilmisti zaten youtubeden filen :D.
Hocam sony beni üzdü ya :D. Daha iyi bekliyodum ondan öyle oldu. Ps experienceye sakladilar herhalde devamini.
GoW iyi guzelde su balta, cocuk ve kamera acisina isinamadim eski gow u ozluyorum ben bunu gordugumde nedense ve Kratos un devasa yaratigi gorunce verdigi tepki bu bizim bildigimiz Kratos degil sanki. Last of us 2 gameplay i beklerken bitirilince bayagi uzdu ben en cok onu bekliyordum bayagi kotu oldu. Ve genel anlamda tum guzel oyunlar 2018 de geliyor bekle babam bekle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X