Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Sherlock

quote:

Orijinalden alıntı: The Last Beerbender

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UberkS

quote:

Kesinlikle olmadı bu sene. Bu senenin yıldızı Ubisoft oldu şaka maka. Adamlar en azından güzel ve orta düzey oyunlar duyurdular. Ki Far Cry 5 efsane olmuş. Beyond'un dönmesi, yeni Assassin's Creed ve Black Flag'in kopyası olan şu yeni korsanlık oyunu falan. Bu sene ne Sony ne Microsoft beyler. Ubisoft yıldızı oldu. O derece vasat bir konferanstı.

Afedersin ama Ubisoft'un yıldızlığını yesinler. Splinter Cell ve Prince of Persia duyurmadığı sürece yıldız falan olamaz Ubisoft. BGAE 2 duyurusu iyi geldi yalnız.

Valla Ubisoft sunum işini iyi yapıyor kimse kusura bakmasın. Oyunları iyi çıkmıyor genelde, sövüyoruz ama sinematikler konusunda adamların üstünde yok. Ve adamların sunumu izlerken Sony'den daha çok zevk aldım. Ne Days Gone ne de GoW geçen senenin yanından geçmiyor, sıkıcı. SotC duyurusu iyi ama oyun yeni bir oyun değil. Spider Man keyifliydi ama geceyi kurtarır mı? VR saçmalığına hiç girmiyorum. Geriye ne kaldı? Kesinlikle bu senenin yıldızı Ubisoft'tur. Aksini kimse iddia edemez. Mesela Ubisoft'un ne kadar kötü bir firma olduğunu bilmesem sunumlarını ağzımdan salyalar akıta akıta izleyebilirdim.

Hangi ubisoft oyununu beğendiniz anlamadim. Far Cry disinda kayda deger hicbir oyun gostermediler. Konferansin sirasiz en basarili oyunlari bence

anthem

GoW

Days Gone

Spiderman

Uncharted

Far cry

Detroit

Sunumdan bahsediyoruz. Oyunların iyi olup olmadığını oynadıktan sonra anlarız. Ki bu sene en iyi sunumu kesinlikle Ubisoft yaptı. Ne Sony ne Microsoft bekleneni veremediler. Sony geçen sene sunduklarını aynen sundu hatta daha kötü bir şekilde. SotC güzel bir sürpriz oldu ama o da eski bir oyun sonuçta. Bir tek spider man beklentimin üstünde geldi o kadar.

Sunum olarak neyin hosunuza gittigini anlamadim. Microsoft araba getirdi mesela, sony'de orkestra geldi tavandan adam sarkittilar falan :D ubi'de sunum olarak etkileyici ne vardi ki ben mi unuttum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Believe me, we're super excited to show you more of Ellie and Joel's 2nd journey, but right now it's Chloe and Nadine's time to shine.

Demis Neil Druckman reyis

https://twitter.com/Neil_Druckmann/status/874449653047021568

uncharted gölgede kalmasın diye lou göstermemiş resmen adamlar. tgs-psx de video gelir ondan da
  • quote:

Believe me, we're super excited to show you more of Ellie and Joel's 2nd journey, but right now it's Chloe and Nadine's time to shine.

Adamlar haklı :) Sony'nin kasmasına gerek yoktu, en büyük rakibi Microsoft neredeyse hiçbir şey göstermedi! Sony Spider-Man ve God Of War'la hem geceyi hem de bütün E3'ü kurtardı zaten; özellikle Spider-Man sunumu God Of War'ı bile geride bıraktı bence... The Last Of Us 2 gösterilseydi hepsi yabana atılacaktı, özellikle 1,5 ay sonra çıkacak olan Lost Legacy umrumuzda bile olmayacaktı. Gamescom fuarında Red Dead Redemption 2, PS Experience'te ise The Last Of Us 2 gösterirler olur biter, Sony gene kral

• Sanırım yeni IP'leri gelecek seneye sakladılar ki anlaşılabilir bir durum. Daha geçen sene tanıtılan oyunların tam olarak çıkış tarihi belli değilken yenilerini eklemek saçma olurdu bu listeye. VR dışında tanıtılan hemen hemen tüm oyunları takip listeme aldım. Bu sene durgun geçti ama yinede 1. sırada Sony oldu benim için.

1- Sony
    2- Microsoft
    3- Ubisoft
    4- EA ( Anthem ve A Way Out dışında ilgimi çeken hiç birşey olmadı, EA Games yerine EA Sports olarak değiştirmeliler şirketin ismini )
    5- Devolver Digital
    6- PC Gaming Show
    7- Bethesda ( çok kötüydü kusura bakmasınlar )
  • Çıkmasa da olur Gran Turismo. Artık Gran Turismo haberleri beni hiç heyecanladırmıyor. Uzadı bir türlü çıkartamadılar. E-sport saçmalığına oyunun içini boşalttılar. Geçen seneki Gran Turismo etkinliğinin nasıl bir rezalet olduğunu unutmadık. Belli ki Sony de artık Gran Turismo'yu gözden çıkartmış artık, taa sunumdan önce gösterdiler ancak. Bence son Gran Turismo olacak Gran Turismo Sport.

Ne yazık ki hiç bir zaman Assetto Corsa gibi fizik,pist ve ffb'lere sahip aynı zamanda Gran Turismo gibi zengin içerik ve efsane kariyer sistemine sahip bir sim hiç bir zaman göremeyeceğiz.

• Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt
    Bugün gördüğüm en acıklı cümle.
  • sony başkan dedik kurtarır dedik bu nelan ne tlou var ne sucker punch ip si ne from sofware ne batman yavan dı çok yavan E3 2017 iyi olmadı hiç iyi olmadı

• quote:

Haklı abicim adam sonuna kadar.
  • Days Gone geçen seneki ile aynı bölümü bir daha oynamışlar ne alakası varsa. Oyun gelişmiş baya ama aynı yeri göstermenin de anlamı yoktu. Onun haricinde her şey süperdi özellikle GoW!
  • Ben Last of Us beklemiyordum zaten ama RDR 2 beklemistim acikcasi. Yine de Sony konferansinin en buyuk hayal kirikligi bence cikis tarihleri oldu. Konferansta tanitilan oyunlarin çıkış tarihlerinin toplu listesi falan var midir bi yerde?

• quote:

Orijinalden alıntı: sh4dy_081991

GoW iyi guzelde su balta, cocuk ve kamera acisina isinamadim eski gow u ozluyorum ben bunu gordugumde nedense ve Kratos un devasa yaratigi gorunce verdigi tepki bu bizim bildigimiz Kratos degil sanki. Last of us 2 gameplay i beklerken bitirilince bayagi uzdu ben en cok onu bekliyordum bayagi kotu oldu. Ve genel anlamda tum guzel oyunlar 2018 de geliyor bekle babam bekle.

Like'a ben de bastım, Kratos eski Kratos değil ama emekli olduğunu ve prostatının şiştiğini göz önünde bulundurmalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 13 Haziran 2017; 6:7:19 >
  • Lanet olsun Sony senin Vita isminde bir el konsolun var, cihazı aldık oyunu biz mi geliştireceğiz ?
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Bunların yanına RDR 2, Cyberpunk 2077 ve Borderlands 3 ü de ekleyeyim. Zaten tanıtılmış olanları gösterip durdular.

• The Last Beerbender kullanıcısına yanıt
    God of War >> 2018'in birinci veya ikinci çeyreği
    Horizon Zero Dawn DLC >> 2017'nin son çeyreği
    Monster Hunter World >> 2018'in ilk çeyreği
    Shadow of the Colossus >> 2018
    Marvel vs Capcom Infinite >> 19 Eylül 2017 ( XBox , Windows , PS4 )
    Call of Duty WWII >> 3 Kasım 2017 ( XBox , Wİndows , PS4 )
    FF XV VR >> Eylül 2017
    Destiny 2 >> 6 Eylül 2017 ( XBox için ne zaman bilmiyorum ama ilk erişimi sanırım PS4 kullanıcıları sağlayacak , PC için Ekim deniliyor )
    Spider-Man >> 2018
    Knack 2 >> 5 Eylül 2017
    Ni No Kuni 2 : Revenant Kingdom >> 10 Kasım 2017 ( PS4 , Windows )
    Everybody's Golf >> 29 Ağustos 2017 ( exclusive )
    Hidden Agenta >> 2017'nin son çeyreği ( exclusive )
    Matterfall >> 15 Ağustos 2017 ( exclusive )
    Gran Turismo Sport >> 2017'nin son çeyreği ( exclusive )
    Undertale >> 2017'nin son çeyreği

diğerleri hakkında bir bilgim yok , TBA yazıyor hepsinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catho -- 13 Haziran 2017; 6:17:2 >

• Ah ulan ah bari çıkış tarihi verseydiniz zaten e3 dışında oyunlardan Zerre haber olmuyo seneye bekleyecez yine bu arada beyler god of war için 2018 Early ne oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 13 Haziran 2017; 6:7:38 >
  • Gamescom, Ps experienceler var daha , elde ne varsa burda gösterip orada ne gösterecekler? Bu konferansın yıldızı shadow of colossus remake, god of war ve spider man gameplaydir. Daysgone ı sanki Naughty Dog yapıyormuş gibi geldi bana, çok benziyor uncharted, the last of us karışımı gibi olmuş, her türlü gider. Dün dediğim gibi Sony bu konferansı iptal bile etseydi yine bişey kaybetmezdi, karşıda rezil bir microsoft var zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Ah ulan ah bari çıkış tarihi verseydiniz zaten e3 dışında oyunlardan Zerre haber olmuyo seneye bekleyecez yine bu arada beyler god of war için 2018 Early ne oluyor

God of war lar hep Martta çıkmıştır. Kesin Mart 2018 de çıkacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Ah ulan ah bari çıkış tarihi verseydiniz zaten e3 dışında oyunlardan Zerre haber olmuyo seneye bekleyecez yine bu arada beyler god of war için 2018 Early ne oluyor

ilk 3 ay içinde çıkacak. Ben mart diyorum klasik GOW çıkış tarihi :) Şayet ertelenme gibi durum olmazsa tabi.

Onun dışında sunum bence geçen senenin altında kalmadı, aksine duyurulan oyunların detaylarını aldık bu daha iyi değil mi? Bence hepsi son derece güzeldi özellikle benim için GOW!! Geçen seneki gameplay de sanki daha yavaş gibiydi oynanış ama gördük ki son derece akıcı olmuş. Spiderman'ın bu kadar iyi olacağını beklemiyordum açıkcası mükemmel olmuş, aynı şekilde days gone. Oyunların tek kötü tarafı çıkış tarihleri.. Bekleyeceğiz artık..

• God of War, Detroit: Become Human, Spider-Man, Days Gone, Shadow of the Colossus, Far Cry 5, Assassin’s Creed Origins, Wolfenstein II: The New Colossus, The Evil Within 2, Life is Strange: Before the Storm, Middle-Earth: Shadow of War, Metro Exodus.

İyi iyi epeyi süre idare eder. Spider çok canlı duruyor, Detroit diğer Quantic Dream oyunları kadar iddalı durmuyor gibi ama oyun içinde bir çok sürpriz ile karşılaşabiliriz pek şey göstermemişler. David Cage yapmıştır gene yapacağını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 13 Haziran 2017; 6:46:7 >
  • O spiderman neydi ulan öyle

Umarım tek düşmen Mr. negative değildir.

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.