Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun sektörünü bu 4k ve VR sevdası bitirdi yemin ediyorum. Bıktım sürekli bunları duymaktan görmekten. Sony de fiyaskoydu. Bu E3 olmamış maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony ne yapıyor anlamış değilim. Geçen seneki oyunlarla sunum geçiriyor adamlar. Çok sönüktü. Çıkış tarihleri belli mi, yoksa ben mi kaçırdım.
  • Hideo Kojima yok, bir sürü VR eklemişler, saçma saçma işler

• Sönük bir E3 oldu,forumda hayal kırıklığı hakim gördüğüm kadarıyla...
  • Dostlar VR teknolojisi ilerleyene kadar firmalardan dev performanslar beklemeyin. Adam VR geliştirdi eline tabancısını da yaptı onu satmak ve yeni teknoloji için çaba harcamayı tercih etti. Bu durum bir süreliğine sizi sıkacak gibi olsa da 2 E3 sonra en baba oyunları VR'da oynama şansı bulacaksınız. Teknoloji geçişi yaşanıyor tüm Dünya'da o yüzden kimseye kötüydü-ezdi-iyiydi falan demeye gerek yok.

Not: Shadow of Colossus efsane olmuş!
  • Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    O GoW standart ps4 üzerinden kaydedildiyse benbaşka bir şey demiyorum. Adamlar cihazı son zerresine kadar kullanıyor. Hiçkimseye ne Ps4 slim mi pro mu diye sormadım bu haberi bekledim. Eğer pro üzerinden oynansaydı kendğmi biraz kasıp ps4 pro alacaktım. Ama durumlar değişti. Teşekkürler haber için bunu arıyordum bende

• Objektif yorum atan arkadaşları tebrik ediyorum böyle kötü bir sunuma kötü demesini biliyorlar ama gözü kör olmuş Sony fanları hemen kendini belli ediyor. Hayatımda hiç Sony lansmanını canlı izlemedim çünkü o saatte kalkıp izlemeye değmeyeceğini biliyorum. Yahu resmen rezalet bir sunumdu geçen sene duyurdukları oyunların game playleri ile zaman öldürdü adamlar. Deep Down vardı bir ara nereye kayboldu? Bloodborne 2 nerede? The Last of Us 2 den bir video bile yoktu. Death Stranding zaten katılmayacağını açıklamıştı. Uncharted Lost Legacy de ilgi çeken hiçbir şey yoktu. Shadow of Colossus 12 yıl önce çıkan bir oyun buna sevinecek kadar mı yokluktasınız? Detroit Become Human karma çorban 1000 tane sonu olan gudubet bir oyun kaç yıldır yapılıyor daha çıkış tarihi vermekten bile acizler. GT Sport çıkana kadar Turn 10 3 tane Forza Motorsport çıkartıyor ha gayret Polyphony daha çok çalışman lazım. Spider Man güzeldi ama çok fazla QTE vardı beklentiyi düşürdü. Hidden Agenda için ise konuşmak için çok erken kim bilir ne zaman çıkar ama UntilDawn neydi ki bu ne olsun? Days Gone ise konsolun en beğendiğim oyunu ve bu yıl çıkması güzel bir gelişme. GoW ise hiç sevmediğim bir seridir ama TPS olduktan sonra gözüme girdi fakat çok geç çıkıyor maalesef. Geri kalan oyunları saymıyorum alayı çöp VR oyunları vs. Özetlemek gerekirse Microsoft çok daha fazla yeni oyun duyurdu ve XO X ile True 4K deneyimide cabası. Genel olarak bu yıl çok sönük bir E3 geçirdik ve yeni AAA oyun duyurusu yok gibi bir şeydi. Benim şahsi sıralamam şu şekilde.

1. Ubisoft
    2. Microsoft
    3. Sony
    4. EA

Seneye görüşmek üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 13 Haziran 2017; 10:37:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Rezil rüsva olmus bir konferans. Zavallim Kratosumu getirdikleri hale bak,icim acidi resmen. 5-10 yas icin yapilmis Spiderman de rezillikde farkli degildi. Yeni hic birsey yok. MS'un sunumu bunun on kati daha iyiydi. Insanlar artik en güclü konsolu XOX'i sececeklerdir. True 4K Gaming,UHD BP. Devir Xbox devridir artik.

• Sony de sicmis batirmis, boyle yapmaya devam ederse musteri kaybeder. Ayni oyunlar gosterilmis ve birkacinin cikis tarihi yine yok ya da 2018 . exc oyunlara onem vermemeye basladi sony, cevremde bu durumdan rahatsiz olan bircok kisi var, bi exc oyunu 3 E3 de de gosteriyor ama cikis hala yok, bi oyun 3 sene sonra cikiyor. Microsoft a kiziyorduk , sony de o yolda ilerliyor, oyun olmadiktan sonra millet proyu ne yapsin ya da
    xbox x i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venge -- 13 Haziran 2017; 10:56:49 >
  • Genelde bir ps nesli ömrünün yarısına geldiğinde oyun yağmaya başlar.Ama ps4'te evirip çevirip aynı oyunları gösterdiler.Evde t500 RS'im var, bir GT yok.Seneler sonra bir GT zahmet edip çıkacak o da geçiş oyunu deniyor.

Ps5 çıktığında görüşeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn77

tüm konferanslarda gördüğüm oyunlar arasında dikkatimi çeken begendiğim 2 oyun oldu. biri anthem biri de spider man. anthem xbox'a , spiderman ps'ye özel =((

anthem xbox a özel degilki multiplatform bir oyun hepsine cıkacak

• Tamam Sony yeni bir şey tanıtmadı ama Ms sunumuna daha iyi demek de ilginç. Xbox One X çıksa da 4k batak, 101, Minecraft, Candy Crush falan oynasak..

• venge V kullanıcısına yanıt
    Sony müşteri falan kaybedeceğini düşünmüyor onun rahatlığı bu.Çünkü Ms in gözünü pc tayfasına dikmesiyle rakipsiz kaldı neredeyse.Haklı da , exc oyunu olmayan xbox a mı nintendoya mı geçicez.Konsol alışkanlığından sonra pc ye de herkes dönemez.

Şımardıkları kesin , yine de Last of Us 2 , God of War , Days Gone , Detroit , Spider gibi exc leri yolda olan bir firmaya fazla haksızlık etmemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

Gamescom, Ps experienceler var daha , elde ne varsa burda gösterip orada ne gösterecekler? Bu konferansın yıldızı shadow of colossus remake, god of war ve spider man gameplaydir. Daysgone ı sanki Naughty Dog yapıyormuş gibi geldi bana, çok benziyor uncharted, the last of us karışımı gibi olmuş, her türlü gider. Dün dediğim gibi Sony bu konferansı iptal bile etseydi yine bişey kaybetmezdi, karşıda rezil bir microsoft var zaten.

Sony tokadi yapistirmis sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Chirrut Imwe

quote:

Gamescom, Ps experienceler var daha , elde ne varsa burda gösterip orada ne gösterecekler? Bu konferansın yıldızı shadow of colossus remake, god of war ve spider man gameplaydir. Daysgone ı sanki Naughty Dog yapıyormuş gibi geldi bana, çok benziyor uncharted, the last of us karışımı gibi olmuş, her türlü gider. Dün dediğim gibi Sony bu konferansı iptal bile etseydi yine bişey kaybetmezdi, karşıda rezil bir microsoft var zaten.

Sadece ona mı tüm Dünya ya yapıştırdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Genelde bir ps nesli ömrünün yarısına geldiğinde oyun yağmaya başlar.Ama ps4'te evirip çevirip aynı oyunları gösterdiler.Evde t500 RS'im var, bir GT yok.Seneler sonra bir GT zahmet edip çıkacak o da geçiş oyunu deniyor.

Ps5 çıktığında görüşeceğiz.

benim ps4 alma fikrim vardı ama acaba askıya kalıp sonra ps5 zamanında da geçsem diyorum.Şuan pc sağlam pek çok oyun ultra kaldırıyor ama sadece insanın the last of us için ps4 alası geliyor ama kendimi tutup ps5 zamanında geçsem the last of us 2 falan oynanmaz mı acaba?Sonuçta artık ps4'te ps5'te üst seviye grafik veriyor.Ps4'ün oynattığı oyunu ps5'in oynatma gibi durumu olur mu acaba ileride?O zaman dişimi sıkıp ps5 bekleyeceğim :) Gerçi ne zaman duyurulur bilmiyorum

• Düşünsene konsoldan deli gibi para kazanıyorsun ama her yıl ubisoftun yaptığını yapamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

quote:

Orijinalden alıntı: Chirrut Imwe

quote:

Sadece ona mı tüm Dünya ya yapıştırdı

Bu saatten sonra daha güclü konsol varken,bu saka gibi oyunlara kimse bakmaz, cogunluk Xbox'a gecer. Oyunlarin alayi birbirinden rezil: Biri 5-10 yas araligi,biri interaktif film,öteki efsanenin sonu zavallim Kratos

• Days Gone oyunun oynanış videosuna bakıyorum da, oyun sanki ps3'e çıkacakmış ama ps4'e ertelemişler gibi duruyor. Bunun dışında yeni güzel bir oyun göremedik. Sony hep böyle yapıyor. 2-3 yıl sonra çıkaracağı oyunu tanıtıp, sonrasında hep aynı oyunu gösteriyor ya da çıkartmıyor :)

God of war oyununu bu hale getirilmesi, benim açımdan kötü oldu. Türünün en iyi örneğiydi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yav bu çıkış tarihleri ne? RDR de ertelendi zaten, artık 2018'in ortasına doğru 300-350 dolara düşünce alırım bir Pro.
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.