Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony'nin yaptığı tek kötülük cebimizde para bırakmaması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bsc de days gone a 29 aralık 2017 demiş dogrumu bilemedim .

Edit: dogru galiba days gone geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 13 Haziran 2017; 6:56:2 >
  • Fuarda oynanabilir The Lost Legacy demosu olacakmış, gün içinde uzun soluklu video gelirse şaşırmayın.
  • Demek shadowu yeniden yapacaklar ha. Vay be

• Sony de patlamış hayırlı olsun. Tek güzel haber shadow remake.

• Spider-Man PS4 Pro üzerinden tanıtılmış.
    GoW bütün sahneleri ise standart PS4 üzerinden kaydedilmiş Cory Barlog yani oyunun yönetmeni açıklamış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Until Dawn ekibinin yeni oyunu.

Bu da çok iyi oldu hemde 2017 .

• From software BloodBorne 2, Last Of us 2, yok :(

• Hocam cyberpunk geliştirme sürecinde oyun alpha nın bile altında suan buyuk ihtimal

• Spiderman hariç çöptü bu sene. God of War'ın bu halini beğenmedim çocuk falan olmamış bence oynanış dinamikleri de hantallaşmış ağır bir serüven bizi bekliyor gibi. RDR 2'den de ağustosa kadar haber beklemiyorum zaten. Geçmiş olsun konferanslardan umduğumuzu bulamadık bence...

Edit: Shadow of the colossus'a sevindim ama bitirdiğimiz oyunu yeniden oynamanın ne anlamı var bari 2.sini yapsaydınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herdist -- 13 Haziran 2017; 8:23:43 >
  • Geçen seneye kıyaslarsak bi hayli gölgede kaldı bu show

• Tüm Konferanslari seyrettikten sonra bir kez daha gördük ki Sony çok daha büyük oyun firmalarına, stüdyolarına sahip boyle devam ettigi surece piyasanin bir numara ex oyun ureticisi olmaya devam edecek

• Şu sonyyi fazla abartmasanız. Sizin gibi oyuncular yüzünden bu adamlar iyice sallamaya başladı. Ne yaptı kardeşim sony. Ben aktif ps4 kullanıyorum 2 senedir. Her yerde de sony i savunurum. Ama burda savunulcak bir şey yok. Neyini ezdi kardeşim sony? Çıkaracaklarını duyurdukları oyunların gameplaylerini koydular nereye eziyor? Saçma saçma konuşmayın biraz olaya iki taraftan yaklaşın.

Adam konsol tanıttı yeni senin konsolundan en az 2 kat daha güçlü. Oyunlarının olmaması önemli değil. Yavaş yavaş çıkartır adam. Sen ne yaptın. Ne bir tlou 2 fragmanı. Ne rdr 2 fragmanı. Ne bloodborne 2???

Balık tutma vr oyunu izlettiler ya birde helal olsun.

Eleştirmeyi öğrenin bu adamlara tepki koyarsan tepkini anlarlar. Şu sonynin showunu övenler var birde...
  • Sony sağlam sıçtı, bir tane yeni IP yok, yoksa ben mi atladım?
  • Kötü geçen MS sunumundan sonra Sony iyice boşlamış E3 u benim gördüğüm bu. Gösterilen oyunlar geçen senenin oyunları, öyle kayda değer 3A lik bir oyun göremedim yeni. Ayrıca geçen senenin oyunları bile net tarih alamadı. Fiyat indirimi bekliyordum, gelmedi vs. vs...

Sonuç olarak hayalkirikligi olmasa da sönük bir sunum oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 13 Haziran 2017; 9:24:55 >
  • tüm konferanslarda gördüğüm oyunlar arasında dikkatimi çeken begendiğim 2 oyun oldu. biri anthem biri de spider man. anthem xbox'a , spiderman ps'ye özel =((

• Bu sene Sony Exclusivelerine epey para harcatacak belli oldu :) Bence Spider-Man ve God of War çok iyi olmuş iki oyuna da pre-order atılabilir. Uncharted Lost Legacy den biraz daha gameplay ağırlıklı bir fragman bekliyodum sinematik geldi çoğu. Neyse ki Naughty Dog oyuncuların kalbini kazanmış bir firma olacağı için bu oyunun da iyi olacağından şüphem yok. Detroit: Become Human da ilk defa gözüme çarptı sanırım Beyond Two Souls tarzı bir oyun. Bu tarz oyunların seveni de sevmeyeni de çok, ama bana hitap ediyor açıkçası beğenmiştim Beyond Two Soulsu. Kim ne derse desin Sony şu Exclusive yapma işini biliyor yaptıkları exclusiveler konsol aldıracak cinsten
  • quote:

Orijinalden alıntı: mg3

Tüm Konferanslari seyrettikten sonra bir kez daha gördük ki Sony çok daha büyük oyun firmalarına, stüdyolarına sahip boyle devam ettigi surece piyasanin bir numara ex oyun ureticisi olmaya devam edecek

ve bu söylediğin hiç güzel bir haber degil. rekabet ortamı olması gerekli.

• Sony her defasinda sasirtirdi bu sefer eskilerin golgesinde kaldi.bir tek sipaydi iyiydi exc olarak.onun haricinde beni pek sarmadi acikcasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 13 Haziran 2017; 10:4:30 >
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.