Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Genelde bir ps nesli ömrünün yarısına geldiğinde oyun yağmaya başlar.Ama ps4'te evirip çevirip aynı oyunları gösterdiler.Evde t500 RS'im var, bir GT yok.Seneler sonra bir GT zahmet edip çıkacak o da geçiş oyunu deniyor.

Ps5 çıktığında görüşeceğiz.

benim ps4 alma fikrim vardı ama acaba askıya kalıp sonra ps5 zamanında da geçsem diyorum.Şuan pc sağlam pek çok oyun ultra kaldırıyor ama sadece insanın the last of us için ps4 alası geliyor ama kendimi tutup ps5 zamanında geçsem the last of us 2 falan oynanmaz mı acaba?Sonuçta artık ps4'te ps5'te üst seviye grafik veriyor.Ps4'ün oynattığı oyunu ps5'in oynatma gibi durumu olur mu acaba ileride?O zaman dişimi sıkıp ps5 bekleyeceğim :) Gerçi ne zaman duyurulur bilmiyorum

Bende hem pc var hem ps4 var şöyle diyeyim.Zamanında aldık diye kullanıyoruz işte.PC'm orta halli bir pc olduğu için witcher'ı filan ps4'te oynadım, iyi oldu.Ama seni pc güçlüyse çok da gerek yok.Bana kalırsa şimdilik alma.Last of us 2'nin çıkışına yakın, 2. el uygun bir fat kasa alır, Ex oyunları bitirir sonra ps4'u geri satarsın olur biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

Akrepler,konuda kötü yazılmasının sebebi konferansın geçtiğimiz sene Sony konferansına kıyasla kötü olması,lütfen üzerinize alınıp kendinizi kandırmayın.Sony Konferansının kısa özeti aşağıda.

Efsanenin yerlerde süründügü an. Su oyuna güzel diyorsaniz oyunculugu birakin. Nerde o canim Hack n Slash,o vurdunmu tak tuk eden,öfkeden delirmis Kratos,nerde bu Prostati tutmus ihtiyar adam ve RPG olmus oynanis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence microsoft ta sony de kötüydü. Sony geçen sene duyurdukları oyunları devam ettirdiler. Days gone zaten bir gameplaye sahipti yeni bir gameplay daha eklendi, lost legacy klasik uncharted, uzun bir gameplay göstermelerini istedim olmadı, god of war, inanın geçen sene gösterdikleri gameplay çok daha heyecan vericiydi. Benim en çok hoşuma giden spiderman oldu. Onlar nasıl animasyonlar öyle. Nihayet adam gibi bir spiderman oyunu yapılabildi.

Hani şunu demek istiyorum, spiderman öyle bir karakter ki bir oyuna düzgün bir şekilde yedirebilmek inanılmaz zor. Son derece akıcı animasyonların çok büyük mekanlarla etkileşimi ile beraber yapılması, bundan alnının akıyla çıkabilmek imkansıza yakın. Yalnız sucker punch ın buradaki avantajı infamous lar. Hele ki second son ile şehir içinde geçen muhteşem keyifli bir süper kahraman oyunu yapabilmeyi becerdiler. Bu tecrübe kazandırdı asıl.Gerçekten muhteşem bir iş çıkmış. Çok merak ediyorum. Ve sırf bunun için pro alırım. Evet yaparım bunu :)

Sony de spiderman ve gow dışında boş geçirdi. Gerçekten boştu. Misal Shadow of colossus hayatımın oyunlarından biri ama remake... Yani ne bileyim. Çok mu lazım acaba ? Ben gayet keyif alarak oynadım zaten ps2 zamanında. Tekstürleri geliştirip 4k desteği verip biraz modellerle oynadın mı yani benim için çok yeni bir şey olmuyor. Bir kere bu neslin işi değil. Last guardian bence bu nesil için daha değerli.

Ayrıca beyler ben bu işten anlamadım. Aslında teknik olarak sony yeni 'HİÇ BİR ŞEY' sunmadı. Ben hala geçen sene 2 sene sonrasının oyunlarını sunmayı anlamadım. Arkadaş 2016 da gösteriyorsun 2018 de çıkarıyorsun. 2 sene ya el insaf. 2 sene. Sırf hype dalgası yaratmak için oyuncuya bu yapılır mı. Millet 5-6 ay sonra çıkacak tertemiz oyunların ilk tanıtımını yapıyor bizim sony 2.5 sene sonraya gün atıyor. Ha o da kesin değil.

Bu keriz silkelemektir. Bu gaz yaratmaktır. Daha tarihi belli olmayan last of us 2 gameplayi gösterilse nolur ki benim için. Dönüp durup trailer mı izlicem ben. Hayatımız gaz olmuş.

Dönüyorsun diğerlerine bakıyorsun, anthem güzel ama destiny nin kaderini kesin ve kesin paylaşacak. metro exodus yine söylüyorum o gameplay script. battlefront 3 dlc eh. AC nin zaten allah bin belasını versin. Wolfenstein güzel, Crew falan aynı terane. Yani kaçırmış olabilirim bir iki güzel görünen indie oyun farkettim ama genel hatlarıyla bence oldukça başarısız bir e3 tü. Sonuna doğru sürpriz yaparlar mı bilmiyorum ama şu ana kadar ne yazık ki böyle.

• quote:

quote:

Genelde bir ps nesli ömrünün yarısına geldiğinde oyun yağmaya başlar.Ama ps4'te evirip çevirip aynı oyunları gösterdiler.Evde t500 RS'im var, bir GT yok.Seneler sonra bir GT zahmet edip çıkacak o da geçiş oyunu deniyor.

benim ps4 alma fikrim vardı ama acaba askıya kalıp sonra ps5 zamanında da geçsem diyorum.Şuan pc sağlam pek çok oyun ultra kaldırıyor ama sadece insanın the last of us için ps4 alası geliyor ama kendimi tutup ps5 zamanında geçsem the last of us 2 falan oynanmaz mı acaba?Sonuçta artık ps4'te ps5'te üst seviye grafik veriyor.Ps4'ün oynattığı oyunu ps5'in oynatma gibi durumu olur mu acaba ileride?O zaman dişimi sıkıp ps5 bekleyeceğim :) Gerçi ne zaman duyurulur bilmiyorum

Sony de hiçbir konsol bir önceki serinin oyunlarını NORMAL olarak oynatmıyor. İşi ticarete döküp ps now diye bişey çıkarmışlar o da çok verimsiz , gereksiz ve pahalı bir uygulama. İnternetin çok iyi olacak da ancak öyle oynayacaksın ps3 oyunlarını ps4 te . O yüzden ps5 i bekleyeyim diyorsun ama ps5 te ps4 oyunlarını oynayamayacağını bilerek bekle. :) Ha bazı oyunlar remastered adı altında bir üst konsola aktarılıyor (the last of us , god of war 3 gibi) Bu tip şeyler olabiliyor. Ama bunlarda az oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chirrut Imwe

Rezil rüsva olmus bir konferans. Zavallim Kratosumu getirdikleri hale bak,icim acidi resmen. 5-10 yas icin yapilmis Spiderman de rezillikde farkli degildi. Yeni hic birsey yok. MS'un sunumu bunun on kati daha iyiydi. Insanlar artik en güclü konsolu XOX'i sececeklerdir. True 4K Gaming,UHD BP. Devir Xbox devridir artik.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E87629FD5 -- 13 Haziran 2017; 20:55:27 >
  • kubillian kullanıcısına yanıt
    şöyle eleştiren insan bulmak zor. sonyi övenler var hala forumda. bilinki onlar fanboylardır. ibret alasınız diye yaratılmışlardır :D

horizon zero down ne zaman duyuruldu ne zaman çıktı. Her oyunun böyle olması lazım. Galiba sony ancak 2 senede 2 tane oyun yapabiliyor. Kazandığı paraya bak işleve bak. Eğer senede çıkarsa tanıttığı oyunları ubisoftun oyunlarını almak zorunda kalmayız. Onlarda eksik oyun çıkarmayı bırakırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buraktom1 -- 13 Haziran 2017; 11:31:34 >
  • ana sayfada düzenleme yapmayı düşünüyor musunuz? hiçbir video vs yok. böyle mi kalacak?
  • Bir kaç yayın izledim de millet coşmuş ne gördülerse. Geçen sene tabiri caizse çıkarıp çıkarıp masaya vurmuştu fakat bu sene yeni hiçbirşey tanıtmadılar. Kaldı ki bu normal zaten. Her sene yeni bir şeyler görmek pek mantıklı bir beklenti olmaz fakat abartmayın arkadaş. Öte yandan Spider-Man oyunu çok güzel görünüyor. Ama 20 fps'in üzerine çıkmadı oynanış görüntüsünde. Ciddi kasmalar var downgrade yiyebilir bu yüzden. God of War'ın ise geçen sene daha iyi bir sunumu vardı. Bu sene gösterdikleri pek coşturmadı beni niyeyse. Sunum olarak Xbox daha başarılıydı bu sene ki buda normal zaten yeni konsol tanıttılar.

Performans ve ekstra bir kaç özellik olarak Xbox One X, PS4 Pro'dan çok daha iyi. Aralarındaki fiyat farkı ise çok düşük. Öte yandan sadece oyun oynamak için bir makine alma fikri bana ters gelsede 4K performansı bu kadar düşük bir fiyata PC'de toplayamazsın. Çoğu oyunun multiplatform olduğu düşünüldüğünde bir kaç Sony oyununun bu farka deyip deymeyeceğine konsol kullanıcıları karar verecekler. Şahsen oyunları gerçek 4K ve yüksek performans oynamak bana cazip geliyor. Özellikle Metro ve Anthem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 13 Haziran 2017; 11:44:8 >

• Herşey bir yana da bi Death Stranding vardı o ne oldu 2020 de mi gelecek acaba?
  • Adamlar son dk da Last of Us 2 gameplay gösterselerdi , sony ezdi geçti , masaya vurdu diyecekti şu an herkes.

Milletçe ortamız yok ki ya en tepeye çıkarıyoruz ya yerin dibine sokuyoruz.Tamam bekleneni veremedi de ok de rezil rüsva oldu , en kötü sunum buydu demek nedir.

• Chirrut Imwe kullanıcısına yanıt
    Aslında şöyle oyun muazzam fakat bir GOW hastası olarak oyunu ilk gördüğümde hayal kırıklığına uğradım ben yeni nesil grafiklerde Kratos' un kılıç sallamasını görmek isterdim. Oyun kesinlikle kötü bir oyun değil fakat ben 3. oyunun devamını yani GOW 3 ün son sahnesinden devam etmesini isterdim. Şöyle anlatım ilk defa bir GOW oyunu beni heyecanlandırmadı.
  • God of War oyununu bu kadar değiştirmelerinin sebebi ne acaba ? Tutmuş bir oyun yeni maceralara ne gerek var ? Tamam yeni bir mitolojiye gir ama kalkıp da LOU veya Uncharted'e niye benzetiyorsun ? Eski sistemi geliştirip yeni bir mitolojiye girmesi daha iyiydi. Güzelim oyunu ne hale getirmişler. GOW oyunu o bıçaklarla güzeldi. Şimdi sıradan bir oyuna dönmüş.
  • Sony konferansını değerlendirecek olursam; kısaca hayal kırıklığı.

Spiderman, dövüş sistemi çok iyi duruyor. Özellikle çevre ile etkileşim gayet iyi olmuş. Umarım bu yapı oyunun geneline yayılır.
    Eleştirebileceğim nokta ise dövüş sistemi dışında kalan sahneler, kovalamaca sahneleri ağırlıklı quicktime event. Oyunun %50 dövüş %50 quicktime event ilerleyecekse kötü fakat aksiyon ve dövüş sahneleri bol nadir quicktime event göreceksek iyi. Kötü sunumu belkide eğlenceli kılan tek oyundu.

Detroit: Become Human, sunumda beni en çok heyecanlandıran gameplay oldu. Fakat bırakın çıkış tahini, hala net bir dönem aralığı bile vermediler. Ayıptır! TLoU 2 ve Death Stranding'den haber veremiyorsan bari gösterdiğin oyunların artık çıkış aralığını ver.

God of War, alıp oynayacağız zaten kaçarı yok. Çünkü PS4 sahibi olup almayacak insan yoktur. Net bir çıkış tarihi verilemesede 2018'in ilk çeyreğinde gelecek gibi duruyor.

Days Gone, yükseldiğim bir oyun değil. Yeni gameplay videosu da heyecan yaratmadı.

Uncharted lost legacy, için diyebileceğim tek şey memeli Nathan drake oynayacağız. Klasik Uncharted aksiyonu,bulmacaları ve entrikaları olacak.

Bunlar dışında Capcom duyurdu Monster Hunter World bana hitap etmiyor. Daha çok japon kültürünü ve espiri anlayışını seven oyunculara hitap edecek gibi. Shadow of the Colossus fena duymuyor. Gameplay gelince konuşmak daha doğru olur bu oyun için.

Genel olarak E3 yorumum, geçen senenin üzerine beni heyecanlandıran hiç bir yenilik yok. En azından Sony'nin bu 1 yıllık sürede bünyesine yeni bir IP katmasını beklerdim. Gene çıkacak 2-3 oyundan sonra konsol yatışa geçecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 13 Haziran 2017; 12:5:31 >

• Patient93 kullanıcısına yanıt
    Harbiden konusuyla ilgilenemeyecek olan adam ana konu açmasın kardeşim. Bir kişi ana konu açmak istiyorsa konu ile anlık güncel olarak ilgilenme zorunluluğu getirilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balta Harry

quote:

Orijinalden alıntı: Chirrut Imwe

Rezil rüsva olmus bir konferans. Zavallim Kratosumu getirdikleri hale bak,icim acidi resmen. 5-10 yas icin yapilmis Spiderman de rezillikde farkli degildi. Yeni hic birsey yok. MS'un sunumu bunun on kati daha iyiydi. Insanlar artik en güclü konsolu XOX'i sececeklerdir. True 4K Gaming,UHD BP. Devir Xbox devridir artik.

Biz kötüye kötü diyoruz da, sen dünkü Microsoft saçmalığına kötü diyemiyorsun. sen fan değilsin, senin için Xbox din seviyesinde. Nasıl Allah c.c.'nin sıfatları var, eksikliklerden noksan, haşa senin için de Microsoft ve Xbox da öyle. Dini nasıl insan sorgulamaz, sen de sorgulamazsın. Dini bütün Xbox müminisin.

La olm dünden beri MS konferansina "iyi" dedigimi gördünmü? Allah billah askina gördüysen öyle bir yorumumu at. Yedi cihan bom b... bir konferans oldugunu biliyorken neden savunayim lütfen Allah inanci ile bi frimayi bir tutmayin. Burda eglence amacli yaptigimiz seylere inancimizi bulastirmayin.

• BL3E kullanıcısına yanıt
    Oyun cok buyuk degisime ugradi haklisin hocam. Izlerken benim de icimde bir seylerin eksikligi vardi ama God of War bu kamera acisi ve hikaye tarziyla hakkettigi kaliteye ulasti diye dusunuyorum. God of War'in oynanisi efsaneydi ve bir suru oyun cikti insanlar zevkini aldi. Ayni oynanis devam etse kabak tadi verecekti. Yenilik bazen guzeldir ve bence guzel olmus.

10 senedir God of War hayraniyim ve her saniyesini agzim kulagimda izledim. Oynanistan ziyade daha sinematik yapmaya yonelmeleri hosuma gitti. Yillar gecince biz de buyuduk ve artik deli dana gibi kilic sallamaktansa efsane bir senaryo ile miyolojiyi tamamen yasamayi tercih ediyorum. Cogu kisi hack and slash oldugu icin oynasa da ben mitolojisi icin oynuyorum. Farkli bir mitolojiyi karinca kadar gozuken Kratos yerne boyle bir Kratos ile oynamayi tercih ederim.

Tabii ki aliskanliktan dolayi icimizde eski oyun tarzinin ozlemi hep kalacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: _A_L_İ_

quote:

quote:

Sony de hiçbir konsol bir önceki serinin oyunlarını NORMAL olarak oynatmıyor. İşi ticarete döküp ps now diye bişey çıkarmışlar o da çok verimsiz , gereksiz ve pahalı bir uygulama. İnternetin çok iyi olacak da ancak öyle oynayacaksın ps3 oyunlarını ps4 te . O yüzden ps5 i bekleyeyim diyorsun ama ps5 te ps4 oyunlarını oynayamayacağını bilerek bekle. :) Ha bazı oyunlar remastered adı altında bir üst konsola aktarılıyor (the last of us , god of war 3 gibi) Bu tip şeyler olabiliyor. Ama bunlarda az oluyor.

o zaman 2018 ortalarında ikinci el bir ps4 fat alıp 5-10 exc.oyunu bitirip sonra satmak lazım yapacak bişi yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 13 Haziran 2017; 11:52:53 >

• kubillian kullanıcısına yanıt
    Oyun yapmanın ağır yükü buradan geliyor bazı oyunların "gerçekten" çıkması için yıllar beklemek zorundayız yoksa eksik yapılmış oyunlar görürüz onun da eleştirisi yapılır burada. O yüzden geç olsun güç olmasın varsın bekleyelim. Özellikle bunu Sonynin yapımcılarına söylüyorum.

Ama bunu GT sportsa söylemiyorum zira bir halt yaptıkları yok.

Ayrıca şu Battlefront 2'ye dlc demenin anlamını göremiyorum oyunun işleyişi baştan aşağı değişmiş. Bir dünya içerik ile çıkacak oyun. Adamlar her içerik bedava olacak diye söz verdiler. Keşke biraz gameplay değilde customization üstüne düşselerdi Herolarin abilityleri dahi customize edilebilecek hatta görünüşleri bile değişecek. Oyunu oynayanlar casual olmaktan çıktığını söylüyorlar umarım o orijinal Battlefront oyunlarındaki çizgiden çıkmazlar.

• Spiderman güzel duruyor
  • Geçen sene e3'te gösterilen yeni exclusive'lerin hemen hemen hiçbiri henüz piyasada olmadığı için bu sene biraz daha sönük kalacağı belliydi mecburen aynı oyunları izledik ama diğer tüm firmalardan çok daha başarılıydı. Days Gone çok etkiliyiciydi, zombi oyunu olmasının dışında oyunda film tadında bir yönetmenlik var dikkat ettiyseniz basit bir zombi köpeğin saldırısında bile farklı tarzda görüntü yönetmenliği yapmışlar kamera açıları, slow motion'lar vs... Anlayan için uçuk bir seviyedeydi. Yakın dövüş animasyonları, karakterin dövüş sırasındaki surat mimikleri ve ip hareketide beni benden aldı. Müthiş bir oyun. Spider-Man'inde dibine kadar hakkını vermiş görünüyorlar onun içinde sabırsızlanıyorum. Shadow Of Colossus Remake'de sıfırdan yapılmış gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 13 Haziran 2017; 12:0:38 >
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.