Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chirrut Imwe

quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

Akrepler,konuda kötü yazılmasının sebebi konferansın geçtiğimiz sene Sony konferansına kıyasla kötü olması,lütfen üzerinize alınıp kendinizi kandırmayın.Sony Konferansının kısa özeti aşağıda.

Efsanenin yerlerde süründügü an. Su oyuna güzel diyorsaniz oyunculugu birakin. Nerde o canim Hack n Slash,o vurdunmu tak tuk eden,öfkeden delirmis Kratos,nerde bu Prostati tutmus ihtiyar adam ve RPG olmus oynanis.

Daha iki video yayınlandı hocam nasıl yerlerde süründüğü kanısına vardınız ki?Ayrıca bana göre E3'de yerde sürünen tek şey vardı o da Akrepcik.

• Buraktom1 B kullanıcısına yanıt
    Her E3'ün 2016 gibi olmasını beklemek Sony'ye haksızlık değil mi? İyi IP geliştirmek minimum 3 yıl. 2016 yılında bütün silahını boşalttı Sony. Bu bir fırsattı MS için, saldırır diyordum ama ne ex oyun, ne yeni IP yani konsol sattıracak ürünleri göremedik maalesef. Cidden stratejilerini değiştirmişler. Oyun işine para yatırmak istemiyorlar. Sadece platform sağlayıcı olup, oyuncuların rahat edeceği ortamları oluşturup, PC oyuncularını da Xbox tarafına çekerek Steam'in çalışma prensibine benzer bir iş planı oluşturmak istiyorlar. Bakalım başarılı olacaklar mı?

Ama işin diğer tarafından bakarsak, hali hazırda bir konsol üreticisi olarak dünyanın en güçlü konsolunu piyasaya sürüyorsun ama oyun çıkartmıyorsun. Bu noktada senin "Oyunların olmaması önemli değil." yorumunu şaşkınlıkla okudum. Bir üst paragrafta oyun yüzünden Sony'ye giydiriyorsun ama Xbox'a gelince oyunun olmaması problem olmuyor. Samimi bir eleştiri değil. Hatta çelişkili.

Ayrıca benim Sony'den beklentim buydu zaten. Eteğndeki taşları geçen sene döktüler zaten. Ben MS'den çok ümitliydim ama oynayacak oyunu olmayan pahalı bir konsol oyunu ve bir sürü indie tanıttılar. 22 tanesi ex(ki artık Xbox ex diye bir kavram yok, tüm oyuunlar PC'ye çıkacak) aklımda kalanlar üçüncü parti firmaların multiplatform oyunları.. Kendime soruyorum;"Neden XoneX alayım?" Ama cevabını bulamıyorum. 2500 TL'lik 4K konsolu Minecraft ile mi bundle yapacaklar Allah aşkına?

Sony'nin şovu beklentileri karşıladı, çok iyi değildi. Ama yine söylüyorum geçen senenin üstüne bir yıl aradan sonra ne koyabilirsin? Sony bile olsan.

Not: SoC'ye çok sevindim. PS3'de grafikleri yüzünden oynayamamıştım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

Gamescom, Ps experienceler var daha , elde ne varsa burda gösterip orada ne gösterecekler? Bu konferansın yıldızı shadow of colossus remake, god of war ve spider man gameplaydir. Daysgone ı sanki Naughty Dog yapıyormuş gibi geldi bana, çok benziyor uncharted, the last of us karışımı gibi olmuş, her türlü gider. Dün dediğim gibi Sony bu konferansı iptal bile etseydi yine bişey kaybetmezdi, karşıda rezil bir microsoft var zaten.

Sony tokadi yapistirmis sana

Sabah seni aradım nerdeydin? Korkudan yorganın altına mı saklandın yoksa Şimdi sana shadow of the colossus desem bön bön bakarsın, nasıl efsane bir oyun olduğunu, dün duyurulduğunda neden bu kadar çok reaksiyon videosunun internette olduğunu anlaman imkansız. o yüzden onu geçelim. God of war gameplayi, spiderman gameplayi, daysgone gameplayi, detroit, uncharted lost legacy gameplayleri kudurttu mu seni?işte exclusive budur bak ve öğren koç. İşte bu yüzden Sony diyoruz, bunlar hardcore exclusivedir. birde dünkü rezil oyunlara bak, bir tane forza var microsoft un kendi stüdyosunun yaptığı, bir tane exclusive yok, launch exclusive diye bas bas bağırdılar indie çöplerini Metro harici 1 tane adam gibi oyun yok o da multiplatform , ha pardon birde 4k minecraft vardı bak sizin forumun en aklı başında adamı gökhanext bile kabul etti, xbox artık bir konsol değil, pc dir. Biz bunu 2 senedir söylüyoruz. Phil spencer Sony ajanıdır bu kesin xbox markası kısa tarihinin en rezil dönemini yaşıyor sayesinde , beter olun hadi şimdi pc konusuna uçun, konsol sizin neyinize la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Xbox'cular God Of War gibi efsane oyunu yerden yere vurmuşlar kıskanmaktan delirmişsiniz. Siz Xbox One X konsolunuzda Minecraft 4k oynarsınız artık
  • Ben beğenmedim konferansı. Days Gone tlof çakması gibi bir şey. Gow biraz ilgi çekiciydi. Geçen sene sony gazımızı almıştı bu sene bir şey kalmadı. Sucker Punch yeni ıp tanıtacaktı ama ses çıkmadı açıkcası onu bekliyordum. Salon çok ruhsuz ve bu sonynin suçuydu. Velhasıl kelam kötü olsa bile xbox sunumundan kat kat iyiydi ama geçen seneye göre sönüktü. Detriot oyunun çıkış tarihi vermemeleri çok sinir bozucuydu. Abi ver çıkış yılını sonra ertele ama yeterki ver yaaa şu lanet olası tarihi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Gamescom, Ps experienceler var daha , elde ne varsa burda gösterip orada ne gösterecekler? Bu konferansın yıldızı shadow of colossus remake, god of war ve spider man gameplaydir. Daysgone ı sanki Naughty Dog yapıyormuş gibi geldi bana, çok benziyor uncharted, the last of us karışımı gibi olmuş, her türlü gider. Dün dediğim gibi Sony bu konferansı iptal bile etseydi yine bişey kaybetmezdi, karşıda rezil bir microsoft var zaten.

Sabah seni aradım nerdeydin? Korkudan yorganın altına mı saklandın yoksa Şimdi sana shadow of the colossus desem bön bön bakarsın, nasıl efsane bir oyun olduğunu, dün duyurulduğunda neden bu kadar çok reaksiyon videosunun internette olduğunu anlaman imkansız. o yüzden onu geçelim. God of war gameplayi, spiderman gameplayi, daysgone gameplayi, detroit, uncharted lost legacy gameplayleri kudurttu mu seni?işte exclusive budur bak ve öğren koç. İşte bu yüzden Sony diyoruz, bunlar hardcore exclusivedir. birde dünkü rezil oyunlara bak, bir tane forza var microsoft un kendi stüdyosunun yaptığı, bir tane exclusive yok, launch exclusive diye bas bas bağırdılar indie çöplerini Metro harici 1 tane adam gibi oyun yok o da multiplatform , ha pardon birde 4k minecraft vardı bak sizin forumun en aklı başında adamı gökhanext bile kabul etti, xbox artık bir konsol değil, pc dir. Biz bunu 2 senedir söylüyoruz. Phil spencer Sony ajanıdır bu kesin xbox markası kısa tarihinin en rezil dönemini yaşıyor sayesinde , beter olun hadi şimdi pc konusuna uçun, konsol sizin neyinize la

Aslında yönetimden Xbox bölümünün PC bölümüne taşınmasını talep etmek lazım. Konsol bölümünde sadece, konsollar olmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 13 Haziran 2017; 12:59:51 >

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Senin yorumun objektif mi oldu şimdi? Geçen sene varını yoğunu koydu Sony, bu senenin sönük geçeceğini herkes konuşuyordu zaten. Birazcık ümit vardı ama aklı selim herkes aşağı yukarı buna benzer bir E3 bekliyordu Sony'den. Bir sene ara ile yeni ve heyecan verici başka AAA oyun gelmeyeceğini tahmin ediyorduk.

Microsoft'tan, Sony'nin geçen sene yaptığını yapmasını beklerdim. Hayal kırıklığı. 42 oyundan 22 tanesi sana özel, 90%'ı indie. ÖZel demişken PC sahipleri de oynayabilecek. PS4'e çıkmayacak sadece. Indie oyun için neden 4K alalım, değil mi ama?

Objektif lafla olunmuyor kardeşim. Ayrıca Sony'nin kötü olması Microsfot'un yarattığı hayal kırıklığını örtmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

quote:

quote:

Bir kaç yayın izledim de millet coşmuş ne gördülerse. Geçen sene tabiri caizse çıkarıp çıkarıp masaya vurmuştu fakat bu sene yeni hiçbirşey tanıtmadılar. Kaldı ki bu normal zaten. Her sene yeni bir şeyler görmek pek mantıklı bir beklenti olmaz fakat abartmayın arkadaş. Öte yandan Spider-Man oyunu çok güzel görünüyor. Ama 20 fps'in üzerine çıkmadı oynanış görüntüsünde. Ciddi kasmalar var downgrade yiyebilir bu yüzden. God of War'ın ise geçen sene daha iyi bir sunumu vardı. Bu sene gösterdikleri pek coşturmadı beni niyeyse. Sunum olarak Xbox daha başarılıydı bu sene ki buda normal zaten yeni konsol tanıttılar.

Performans ve ekstra bir kaç özellik olarak Xbox One X, PS4 Pro'dan çok daha iyi. Aralarındaki fiyat farkı ise çok düşük. Öte yandan sadece oyun oynamak için bir makine alma fikri bana ters gelsede 4K performansı bu kadar düşük bir fiyata PC'de toplayamazsın. Çoğu oyunun multiplatform olduğu düşünüldüğünde bir kaç Sony oyununun bu farka deyip deymeyeceğine konsol kullanıcıları karar verecekler. Şahsen oyunları gerçek 4K ve yüksek performans oynamak bana cazip geliyor. Özellikle Metro ve Anthem.

quote:

Geçen sene tabiri caizse çıkarıp çıkarıp masaya vurmuştu

Burası liseli ergen sohbet odası değil, burası birçok yaş grubunun girdiği bir forum ve buranın bazı kuralları var. O kurallardan biri de böyle seviyesiz yazılar yazmamaktır, aksi durum uzaklaştırma cezası gerektirir.

Gerekli cezayı almanız yönünde talepte bulundum.

quote:

Burası liseli ergen sohbet odası değil

Gerekli cezayı almanız yönünde talepte bulundum. 27 yaşındayım bu arada.

Geçen seneki konuya gir ve bu yorum kaç defa yazılmış bir kontrol edip gel tekrar karşıma.

Burası tekrar ediyorum ne ergen sohbet odası, ne kahvehane, ne arkadaş ortamı nede başka bir yer. Burası herkesin bilgi almak için geldiği bir yer ve bu forumda bir çok kural var, bunlardan biri de seviyesiz konuşmanın yasak olması. Kaç kişinin yaptığı ,önceki konularda yapılıp,yapılmadığı kimseyi bağlamaz. Bu mantık; gidip birşey çalıp sonrada "ama herkes çalıyor" demekten farksız. Yanlış olan şey, yanlıştır. Daha evel böyle tabirler kullanıldı ise de o konuda olup, onu şikayet etmeyen kişilerin kabahatidir.

Şu aşağıdaki mesajı foruma yazan birisiyle daha da polemiğe girmeyi uygun bulmuyorum zaten. Bir süre tatil iyi gelecektir.

quote:

Sana veya forum kurallarına göre yanlış olduğunu düşündüğün cümlenin ve yine sana veya bir başkasına hakaret içermediği gerçeğini de düşünürsek bana hakaret ve tehdit etme hakkını sana kim veriyor? Hala bana hakaret ettiğini göz önüne alırsak böyle bir kişilik ile zaten işim olmaz.

quote:

Burası tekrar ediyorum ne ergen sohbet odası, ne kahvehane, ne arkadaş ortamı nede başka bir yer.

• God of War'ı eleştirenler özellikle farklı olduğu için eleştirenleri anlamıyorum.

Assassin's Creed gibi birbirinin kopyası mı olsun sürekli. Santa Monica'yı tebrik etmek lazım.

GoW gibi bir markada köklü değişiklik yapmak her firmanın göze alabileceği bir risk değil. Güvendikleri, önem verdikleri bir senaryo olduğunu hissediyorum. Velhasıl hiç bir değişiklik olmadan ilerleyen sayısız seri var gidip onları oynayabilirsiniz.

İhtiyacımız olan yenilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 13 Haziran 2017; 13:8:41 >
  • Sony E3 Konferansı, kuduranlar çatlasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 13 Haziran 2017; 13:19:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

God of War'ı eleştirenler özellikle farklı olduğu için eleştirenleri anlamıyorum.

Assassin's Creed gibi birbirinin kopyası mı olsun sürekli. Santa Monica'yı tebrik etmek lazım.

GoW gibi bir markada köklü değişiklik yapmak her firmanın göze alabileceği bir risk değil. Güvendikleri, önem verdikleri bir senaryo olduğunu hissediyorum. Velhasıl hiç bir değişiklik olmadan ilerleyen sayısız seri var gidip onları oynayabilirsiniz.

Ben konsol oyuncusu değilim. GoW izledim fakat oynamadım o yüzden core kitlenin ne derece haklı olduğunu bilemem fakat ben de olumlu bulanlardanım bu değişikliği. Beni daha çok cezbetti açıkçası.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir kaç yayın izledim de millet coşmuş ne gördülerse. Geçen sene tabiri caizse çıkarıp çıkarıp masaya vurmuştu fakat bu sene yeni hiçbirşey tanıtmadılar. Kaldı ki bu normal zaten. Her sene yeni bir şeyler görmek pek mantıklı bir beklenti olmaz fakat abartmayın arkadaş. Öte yandan Spider-Man oyunu çok güzel görünüyor. Ama 20 fps'in üzerine çıkmadı oynanış görüntüsünde. Ciddi kasmalar var downgrade yiyebilir bu yüzden. God of War'ın ise geçen sene daha iyi bir sunumu vardı. Bu sene gösterdikleri pek coşturmadı beni niyeyse. Sunum olarak Xbox daha başarılıydı bu sene ki buda normal zaten yeni konsol tanıttılar.

Performans ve ekstra bir kaç özellik olarak Xbox One X, PS4 Pro'dan çok daha iyi. Aralarındaki fiyat farkı ise çok düşük. Öte yandan sadece oyun oynamak için bir makine alma fikri bana ters gelsede 4K performansı bu kadar düşük bir fiyata PC'de toplayamazsın. Çoğu oyunun multiplatform olduğu düşünüldüğünde bir kaç Sony oyununun bu farka deyip deymeyeceğine konsol kullanıcıları karar verecekler. Şahsen oyunları gerçek 4K ve yüksek performans oynamak bana cazip geliyor. Özellikle Metro ve Anthem.

quote:

Burası liseli ergen sohbet odası değil, burası birçok yaş grubunun girdiği bir forum ve buranın bazı kuralları var. O kurallardan biri de böyle seviyesiz yazılar yazmamaktır, aksi durum uzaklaştırma cezası gerektirir.

Gerekli cezayı almanız yönünde talepte bulundum.

quote:

Burası liseli ergen sohbet odası değil

Gerekli cezayı almanız yönünde talepte bulundum. 27 yaşındayım bu arada.

Geçen seneki konuya gir ve bu yorum kaç defa yazılmış bir kontrol edip gel tekrar karşıma.

Burası tekrar ediyorum ne ergen sohbet odası, ne kahvehane, ne arkadaş ortamı nede başka bir yer. Burası herkesin bilgi almak için geldiği bir yer ve bu forumda bir çok kural var, bunlardan biri de seviyesiz konuşmanın yasak olması. Kaç kişinin yaptığı ,önceki konularda yapılıp,yapılmadığı kimseyi bağlamaz. Bu mantık; gidip birşey çalıp sonrada "ama herkes çalıyor" demekten farksız. Yanlış olan şey, yanlıştır. Daha evel böyle tabirler kullanıldı ise de o konuda olup, onu şikayet etmeyen kişilerin kabahatidir.

Şu aşağıdaki mesajı foruma yazan birisiyle daha da polemiğe girmeyi uygun bulmuyorum zaten. Bir süre tatil iyi gelecektir.

quote:

Sana veya forum kurallarına göre yanlış olduğunu düşündüğün cümlenin ve yine sana veya bir başkasına hakaret içermediği gerçeğini de düşünürsek bana hakaret ve tehdit etme hakkını sana kim veriyor? Hala bana hakaret ettiğini göz önüne alırsak böyle bir kişilik ile zaten işim olmaz.

quote:

Burası tekrar ediyorum ne ergen sohbet odası, ne kahvehane, ne arkadaş ortamı nede başka bir yer.

Neyi mesele yaptiniz arkadas. Gorende adam agzina geleni soyledi sovdu sanacak. Buyutecek ne var bunda. İnternette zaman geciriyorsan bu tarz seyleri gormeyi goze alacaksin zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

God of War'ı eleştirenler özellikle farklı olduğu için eleştirenleri anlamıyorum.

Baskasini bilmiyorum ama ben begendim.
    Yunan mitolojindeki tüm tanrilari GOW3'te katlettikten sonra zaten Yunan mitolisi beklenmezdi. Iskandinav taraflarinda olacaksa güzel bir senaryo olabilir. Yanina da son dönemlerin trend olayi olarak yanina partner almis.

Tek üzüldügüm o güzelim Chaos bladelerden sonra baltaya sap olmasi. O kalkan da cok heyecan vermedi ne yalan söyleyeyim. Yani umarim extra baska silahlar vardir. Chaos Blades, Hadesin zinciri, Herkülün aslanlari filan daha iyiydi sanki.

• Zaten bilindik oyunlardi.Gecen seneki kadar sükse yapmadi sony.Sony Kendi fuarinda tanitir Last Of Us i buyuk ihtimal.

Uyudum gece iykide uyumusum.Bu seferki olmamis.Benim gozumde gow da cok farkli dier gow lardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 13 Haziran 2017; 13:22:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

kendim için sıralamam gerekirse en çok ilgimi çeken ve heyecanlandıran oyunlar şöyle

1)Metro Exodus
    2)Anthem
    3)Gow
    4)Days Gone
    5)Spider-man
    6)Far cry 5

gerisi pek etkilemedi.Gameplay'ini göremediğimiz bazı oyunlar da güzel ama daha gameplay yayınlanmadığı için listeye yazmadım.

anthem klasik cyrsis kopyası gibi
    metro eksi oyunların devamı gibi
    Benim dikkatimi çeken
    gow la days gone
    spideyde fena değil gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Balta Harry

quote:

Rezil rüsva olmus bir konferans. Zavallim Kratosumu getirdikleri hale bak,icim acidi resmen. 5-10 yas icin yapilmis Spiderman de rezillikde farkli degildi. Yeni hic birsey yok. MS'un sunumu bunun on kati daha iyiydi. Insanlar artik en güclü konsolu XOX'i sececeklerdir. True 4K Gaming,UHD BP. Devir Xbox devridir artik.

Biz kötüye kötü diyoruz da, sen dünkü Microsoft saçmalığına kötü diyemiyorsun. sen fan değilsin, senin için Xbox din seviyesinde. Nasıl Allah c.c.'nin sıfatları var, eksikliklerden noksan, haşa senin için de Microsoft ve Xbox da öyle. Dini nasıl insan sorgulamaz, sen de sorgulamazsın. Dini bütün Xbox müminisin.

La olm dünden beri MS konferansina "iyi" dedigimi gördünmü? Allah billah askina gördüysen öyle bir yorumumu at. Yedi cihan bom b... bir konferans oldugunu biliyorken neden savunayim lütfen Allah inanci ile bi frimayi bir tutmayin. Burda eglence amacli yaptigimiz seylere inancimizi bulastirmayin.

Atma Recep din kardeşiyiz...

Yahu yalan söylenir de, insanın gözünün içine baka baka böyle yalan söylenmez. MS konferansından beri MS sunumunu yere göğe sığdırmayı bırak, çenenin yere yapıştığını yazmışsın. Bırak artık bu boş beleş yalanları, kendinin bile inanmadığın palavraları...

Cidden bir algi veya zeka testi yaptirmalisin. Cok ciddiyim. Ben ordaki gördügüm grafiklerden bahsetmisin,konferansin iceriginden degil. Yaslilik cok kötü,adamin bazi algi loblari körelmis cünkü Sony icin ayirmis

• quote:

quote:

quote:

Bi yerlerimde pireler ucusarak yatiyordum. Yorumun geri kalani zügürt tesellesi. Git dis basina bak herkes bom b... Bir E3 oldu diyor

• quote:

quote:

quote:

Akrepler,konuda kötü yazılmasının sebebi konferansın geçtiğimiz sene Sony konferansına kıyasla kötü olması,lütfen üzerinize alınıp kendinizi kandırmayın.Sony Konferansının kısa özeti aşağıda.

Efsanenin yerlerde süründügü an. Su oyuna güzel diyorsaniz oyunculugu birakin. Nerde o canim Hack n Slash,o vurdunmu tak tuk eden,öfkeden delirmis Kratos,nerde bu Prostati tutmus ihtiyar adam ve RPG olmus oynanis.

Daha iki video yayınlandı hocam nasıl yerlerde süründüğü kanısına vardınız ki?Ayrıca bana göre E3'de yerde sürünen tek şey vardı o da Akrepcik.

Zügürt tesellileri ile yola devam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bi yerlerimde pireler ucusarak yatiyordum. Yorumun geri kalani zügürt tesellesi. Git dis basina bak herkes bom b... Bir E3 oldu diyor

Onu Sony için değil, senin zavallı microzortun için diyorlardır, bırak bu ayakları o saatlerde uyumadığını ikimizde biliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yayin esnadinda da yazmıştım tekrar yazayım

Geçen sene çıtayı öyle bır yükselttiler ki bu sene biraz yavan göründü ama kazanan belli. Ayrica Sony herzaman E3 de göstermez herşeyi çünkü Ps Expetince olarak, Tokyo Game Show olacak, Gamescom olacak bir.kac ay daha bekleyin

Mesela The Last Of Us 2 gecen sene Ps Experinceda hic kimsenin beklemediği bir anda gösterdiler millet çocuğunu kesti salonda

Degerini bilelim bence. Bir tarafta iyi guzel hoş yeni teknoloji ama kendisine ait oyunu olmayan bir konsol( gerçi ortada bir konsol da yok bütün gameplaylar pc de yapıldı) diger tarafta ise şaheser exclusive oyunlari olan(Only on Playstation gerçek exclusive) canımız cigerimiz Playstation. Evet Sony biraz nazli oyunlar biraz gec çıkabiliyor ama çıkınca hayalkırıklığı olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.