Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

quote:

Orijinalden alıntı: Chirrut Imwe

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gamescom, Ps experienceler var daha , elde ne varsa burda gösterip orada ne gösterecekler? Bu konferansın yıldızı shadow of colossus remake, god of war ve spider man gameplaydir. Daysgone ı sanki Naughty Dog yapıyormuş gibi geldi bana, çok benziyor uncharted, the last of us karışımı gibi olmuş, her türlü gider. Dün dediğim gibi Sony bu konferansı iptal bile etseydi yine bişey kaybetmezdi, karşıda rezil bir microsoft var zaten.

Sony tokadi yapistirmis sana

Sabah seni aradım nerdeydin? Korkudan yorganın altına mı saklandın yoksa Şimdi sana shadow of the colossus desem bön bön bakarsın, nasıl efsane bir oyun olduğunu, dün duyurulduğunda neden bu kadar çok reaksiyon videosunun internette olduğunu anlaman imkansız. o yüzden onu geçelim. God of war gameplayi, spiderman gameplayi, daysgone gameplayi, detroit, uncharted lost legacy gameplayleri kudurttu mu seni?işte exclusive budur bak ve öğren koç. İşte bu yüzden Sony diyoruz, bunlar hardcore exclusivedir. birde dünkü rezil oyunlara bak, bir tane forza var microsoft un kendi stüdyosunun yaptığı, bir tane exclusive yok, launch exclusive diye bas bas bağırdılar indie çöplerini Metro harici 1 tane adam gibi oyun yok o da multiplatform , ha pardon birde 4k minecraft vardı bak sizin forumun en aklı başında adamı gökhanext bile kabul etti, xbox artık bir konsol değil, pc dir. Biz bunu 2 senedir söylüyoruz. Phil spencer Sony ajanıdır bu kesin xbox markası kısa tarihinin en rezil dönemini yaşıyor sayesinde , beter olun hadi şimdi pc konusuna uçun, konsol sizin neyinize la

Bi yerlerimde pireler ucusarak yatiyordum. Yorumun geri kalani zügürt tesellesi. Git dis basina bak herkes bom b... Bir E3 oldu diyor

Onu Sony için değil, senin zavallı microzortun için diyorlardır, bırak bu ayakları o saatlerde uyumadığını ikimizde biliyoruz

Emin ol eger uyumasaydim,bu rezil rüsvaligi saniyesinde buraya tasirdim. Dürüst olmam gerekirse sirf RDR2 ve COD görmek icin direndim ama malesef TV karsisinda uykuya daldim. Bu E3'ü savunuyorsan sen,bu oyunlari savunuyorsan Sony fani falanda degilsin

Neyini savunmayacam la, shadow of the colossus remake i yapılıyor daha ötesi mi var, god of war dan hayvani bir gameplay, Spider man keza öyle. tek beklentim from software den yeni exclusive di o da büyük ihtimalle gamescom da. Ben genel olarak gayet beğendim bu E3 ü. Tabi sizdeki korku 2016 efsane Sony konferansı korkusuydu ama o da her zaman olmaz

Haaa unutmusun bütün PS4 neslinin Remaster ve Remakeler ile gectigini,sende haklisin Spiderman de tam bir ergen oyunu olmus ama zevkler ve renkler tartisilmaz.

Ergen oyunu mu spider man dünyasını bire bir aktarmışlar oyuna, şu oyun xbox exclusive olsa , forumu yıkardın bunu herkes biliyor, şimdi kedi cğer meselesine çevirme işi. Bir kere olsun kabul et, bükemediğiniz eli öpün. Şimdi bak pc ci arkadaşın gelmiş, haydi pc bölümüne, konsol dünyasında işiniz yok sizin

Hadi seni kirmayalim öyle olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GoW her türlü oynanır. Oyunun türü değişmiş fark etmez. SotC ps3 te bitirmiştim. Tekrar oynarım.

Spiderman oynanış bana çok kötü geldi. Genel kitle sevmiş ama videoda çete dövüşünde sıkıntıdan patladım. Bu kadar fazla ağır çekimle dövüşülmez zevk alamam. Oyunun geri kalanıda zaten zamanında tuşa basma oyunu. Yine de oynarım gibi. Çünkü oyun yok

Bir Avengers oyunu bekliyordum çıkmadı

Lou2 gameplay görmek umrumda değil açıkçası. Çünkü oyunun olayı gameplay değil.

Ayrıca bu sucker punch ne yapıyor çok merak ediyorum. Uzun zamandır yatıyorlar.

Microsoft sunumuna gelirsek öyle bir sunum ben hatırlamıyorum. Metronun felan tanıtıldığı bir sunum vardı ama sony sunumu sandım. Her oyun ps4e çıkıyordu çünkü

Sonuç olarak yeni bir ip bekliyordum çıkmadı. Önümüzdeki 5-6 ay içinde sadece Uncharted dlcsi çıkacak. Bu açıdan bakınca kötü olsada ortalama bir sunumdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 13 Haziran 2017; 14:17:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Akrepler,konuda kötü yazılmasının sebebi konferansın geçtiğimiz sene Sony konferansına kıyasla kötü olması,lütfen üzerinize alınıp kendinizi kandırmayın.Sony Konferansının kısa özeti aşağıda.

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ!

Efsanenin yerlerde süründügü an. Su oyuna güzel diyorsaniz oyunculugu birakin. Nerde o canim Hack n Slash,o vurdunmu tak tuk eden,öfkeden delirmis Kratos,nerde bu Prostati tutmus ihtiyar adam ve RPG olmus oynanis.

Daha iki video yayınlandı hocam nasıl yerlerde süründüğü kanısına vardınız ki?Ayrıca bana göre E3'de yerde sürünen tek şey vardı o da Akrepcik.

Zügürt tesellileri ile yola devam

Hocam biz tesellilerimiz ile gayet mutluyuz,peki siz neslin en güçlü konsolunda 4K Minecraft oynayacağınızı bilmekten memnun musunuz?

Hayir su listedeki oyunlari 4K oynuyacagimiz icin mutluyum

https://mspoweruser.com/heres-a-list-of-games-that-run-at-4k-on-xbox-one-x/

Birde bize züğürt teselli ile yol devam diyorsun hocam,zaten 4K destekleyen ve PC'de 4K oynanabilen oyunların XBox One X'de 4K çalışması ve buna sevinmeniz bence bu züğürt teselli hocam.Ayrıca size bir soru sorayım,neslin başında Xbox One tanıtıldığında bugünlerin hayalini kuruyor muydunuz,yani konsoldan beklentinizin 4K oyun oynamak olduğu günleri?

Bunun tek sebebi Sony+Fanlari+Yanli Basin. Adamlarda o zaman alin size güc dediler. Yanlis mi yaptilar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

GoW her türlü oynanır. Oyunun türü değişmiş fark etmez. SotC ps3 te bitirmiştim. Tekrar oynarım.

Spiderman oynanış bana çok kötü geldi. Genel kitle sevmiş ama videoda çete dövüşünde sıkıntıdan patladım. Bu kadar fazla ağır çekimle dövüşülmez zevk alamam. Oyunun geri kalanıda zaten zamanında tuşa basma oyunu. Yine de oynarım gibi. Çünkü oyun yok

Bir Avengers oyunu bekliyordum çıkmadı

Lou2 gameplay görmek umrumda değil açıkçası. Çünkü oyunun olayı gameplay değil.

Ayrıca bu sucker punch ne yapıyor çok merak ediyorum. Uzun zamandır yatıyorlar.

Microsoft sunumuna gelirsek öyle bir sunum ben hatırlamıyorum. Metronun felan tanıtıldığı bir sunum vardı ama sony sunumu sandım. Her oyun ps4e çıkıyordu çünkü

Sonuç olarak yeni bir ip bekliyordum çıkmadı. Önümüzdeki 5-6 ay içinde sadece Uncharted dlcsi çıkacak. Bu açıdan bakınca kötü olsada ortalama bir sunumdu.

valla sucher punch 2014'den beri piyasa da yok .Kimse ne yapıyor bilmiyor ama yakında açıklarlar herhalde,bu kadar yıldır yatmıyorlardır herhalde

• Soc remakeden başka hep bilindik şeyleri gösterdiler buna rağmen net çıkış tarihi de veremediler bu e3 ün kazananı sony olmadı inşallah tgs ya da ps exp te gösterecekleri yeni birşeyler vardır
  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Yalnız o hemşirenin eller ne öyle yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buraktom1

Şu sonyyi fazla abartmasanız. Sizin gibi oyuncular yüzünden bu adamlar iyice sallamaya başladı. Ne yaptı kardeşim sony. Ben aktif ps4 kullanıyorum 2 senedir. Her yerde de sony i savunurum. Ama burda savunulcak bir şey yok. Neyini ezdi kardeşim sony? Çıkaracaklarını duyurdukları oyunların gameplaylerini koydular nereye eziyor? Saçma saçma konuşmayın biraz olaya iki taraftan yaklaşın.

Adam konsol tanıttı yeni senin konsolundan en az 2 kat daha güçlü. Oyunlarının olmaması önemli değil. Yavaş yavaş çıkartır adam. Sen ne yaptın. Ne bir tlou 2 fragmanı. Ne rdr 2 fragmanı. Ne bloodborne 2???

Balık tutma vr oyunu izlettiler ya birde helal olsun.

Eleştirmeyi öğrenin bu adamlara tepki koyarsan tepkini anlarlar. Şu sonynin showunu övenler var birde...

Bu sene yeni ip göstermedi diye eleştirmişsin ama ne eski ne yeni oyun gösteren Microsoft yavaş yavaş çıkarır diyorsun. Çelişkili değil mi?

• ip ne beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

The Last Of Us hayranıyım ama the last of us göstermedi diye kötü mü oldu şimdi? 5 tane exc duyurdu, 1 horizon ek paket, 1 tane eski oyunun remakesi daha ne istiyorsunuz yahu? Aralık'da Sony'in kendi konferansı var onu izlersin.

Exc duyurduda nasıl exc duyurdu. Ona bakarsan microsoft da 20 küsur exc duyurdu hesapta 1-2 tanesi hariç çöp. Konferansta exc oyunlar arasında days gone, detroit, god of war, spider man dışında doğru düzgün oyun yoktu. Dlc ve arcade oyunları sayma şimdi. Bu dediğim 4 oyunda zaten geçen sene duyuruldu ve sadece biri bu sene çıkacak. Benim sony'i eleştirdiğim nokta geçen seneki e3ün üstüne hiç bir şey katmamaları.

Kim ne derse desin bu sene e3 sadece sony için demiyorum tüm firmalar için boştu. Metro Redux, Wolfenstein , A Way Out dışında kayda değer yeni bir oyun duyurulmadı koca e3te.

• Dün SpiderMan sonrası şovu kapatıp yattım. Yarın tekrarından devam ederim diye. İyi ki de yatmışım çünkü adamlar şovu bitirmiş Yalnız Spidey abimizin videosunda bazı noktalarda çok güldüm. Şehirde insanların tepesinde parçalanmış helikopterle surf yapan birisi var ama şehir ahalisi hiçbir şey yokmuş gibi arkasını dönmüş Ulan bir dönün bakın ne oluyor bu ses de ne diye Neyse ufak şeyler bunlar ama takılmadan edemedim.
  • E3 özeti

https://www.instagram.com/p/BVRv3sthbPp//embed" style=" color:#000; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none; word-wrap:break-word;" target="_top">.

(
    )

https://www.instagram.com/p/BVRv3sthbPp/

• le passager kullanıcısına yanıt
    adı belli olmayan, yeni bir üretim, yeni bir şey. New İp Projekt > Yeni bir proje. Oyunlar, filmler, diziler, diğer her şeyde bu İP kullanılır.

Mesela. Marvel 2020'den sonra 4 tane adlı belli olmayan filmi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moustapha129

Bu konferasntaki izleyicileri para vererek mi seçiyorlar? Adamlar mario oyunu yapmış bunlar ""vuhu vohooo vahuu" lan tamam marioyu biz de severiz de, mario lan işte ne vuhusu.

Millet pek sevmiyor ama şahsen gemili ve korsanlı oyunları-dizileri sevdiğim için skull and bones'un olmasına sevindim

Assassins creede mi vuhuulasınlar bilmem kaçıncı aynı oyun olan far cry a mı ubi konferansındaki tek kayda değer oyundu mario

• quote:

Orijinalden alıntı: pandoras35

Soc remakeden başka hep bilindik şeyleri gösterdiler buna rağmen net çıkış tarihi de veremediler bu e3 ün kazananı sony olmadı inşallah tgs ya da ps exp te gösterecekleri yeni birşeyler vardır

bilindik şeyler derken, oynadın mı ki bilindik şey diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

quote:

The Last Of Us hayranıyım ama the last of us göstermedi diye kötü mü oldu şimdi? 5 tane exc duyurdu, 1 horizon ek paket, 1 tane eski oyunun remakesi daha ne istiyorsunuz yahu? Aralık'da Sony'in kendi konferansı var onu izlersin.

Exc duyurduda nasıl exc duyurdu. Ona bakarsan microsoft da 20 küsur exc duyurdu hesapta 1-2 tanesi hariç çöp. Konferansta exc oyunlar arasında days gone, detroit, god of war, spider man dışında doğru düzgün oyun yoktu. Dlc ve arcade oyunları sayma şimdi. Bu dediğim 4 oyunda zaten geçen sene duyuruldu ve sadece biri bu sene çıkacak. Benim sony'i eleştirdiğim nokta geçen seneki e3ün üstüne hiç bir şey katmamaları.

Kim ne derse desin bu sene e3 sadece sony için demiyorum tüm firmalar için boştu. Metro Redux, Wolfenstein , A Way Out dışında kayda değer yeni bir oyun duyurulmadı koca e3te.

Daha nolucaktı yahu sen söyle o zaman? bir sürü oyun duyuruldu işte oyun duyurulmasaydı ne olucaktı o zaman.

PS4 exc oyun dışında diğer firmalarda güzel oyun çıkarıcak işte ha 2017 ha 2018 adamlar verdi tarihi-yılı bu saatten sonra ertelemezler. Sony'in kendi konferansında death stranding ile the last of us 2 haberini alırız diğer 2-3 tane yeni ip gelicektir.

• yımah kullanıcısına yanıt
    Bu bir vr oyunu ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı hazırlanıyor sonuçta satacağı sayı az çok belli ayrıca bunlar 3d model her oyunda böyle şeyler görebilirsin.

Bir VR oyununa nazaran iyi görünüyor ancak işte VR'da benlik değil en azından daha da gelişmeden. Bunun yanın da Vr işi başa bela stüdyoları meşgul eden bir durum. Artık youtube üzerindne izlemekle yetineceğiz oyunu.
  • hepsi geçen seneden bilidğimiz oyunlar, seneye de bunların çıkış tarihleriyle aynı konferansı üçüncü sene yapar fanboylar yıkar yine ortalığı ea bile yeni 2 ip gösterdi sucker punch 2014 ten beri ses seda yok from softwareden bi oyun bekleniyodu oda gelmedi sony konferansı benim için hayal kırıklığıydı.
  • Yine çok güzel sunum yapmış Sony, spiderman efsane olmuş oynanış çevre etkileşimi takedown etmesi, combat,helikopteri kovaladığı sahnede ağ atarken animasyonları çok beğendim, zaten sırf god of war, days gone, spiderman bile e3 ü anlamlı kıldı Sony de olmasa Xbox one X in indie oyunlarını konuşurdunuz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

quote:

Microsoft birşey duyurumadı exc yazanların çoğu ps4 ve pc tarafına geliyor. Onların exc. olduğu kısım bir ay ya da birkaç ay önce xbox'a çıkmaları durumu başka birşey değildi. parayı vermil demiş ki önce bana çıkın o kadar ve İnsanlar hala nasıl anlamadı bu olayı şaşırıyorum.

Microsoft sunumun da olan şey herkesin bildiği 3'üncü parti stüdyoları sanki kendi ürettirmiş ya da yapmış gibi sunmasıydı, ufak bir pazarlama statejisi yaptı adamlar. ama konsol güzel bak sevdim keşke konsol tarafın da dersini çalıştığı gibi oyun tarafın da da çalışsaymış ki bana 3 yıl önce duyurduğu ama yeni çıkartacağı oyunları tekrar allayıp pullamasaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 13 Haziran 2017; 14:47:8 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Akrepler,konuda kötü yazılmasının sebebi konferansın geçtiğimiz sene Sony konferansına kıyasla kötü olması,lütfen üzerinize alınıp kendinizi kandırmayın.Sony Konferansının kısa özeti aşağıda.

Efsanenin yerlerde süründügü an. Su oyuna güzel diyorsaniz oyunculugu birakin. Nerde o canim Hack n Slash,o vurdunmu tak tuk eden,öfkeden delirmis Kratos,nerde bu Prostati tutmus ihtiyar adam ve RPG olmus oynanis.

Daha iki video yayınlandı hocam nasıl yerlerde süründüğü kanısına vardınız ki?Ayrıca bana göre E3'de yerde sürünen tek şey vardı o da Akrepcik.

Zügürt tesellileri ile yola devam

Hocam biz tesellilerimiz ile gayet mutluyuz,peki siz neslin en güçlü konsolunda 4K Minecraft oynayacağınızı bilmekten memnun musunuz?

Hayir su listedeki oyunlari 4K oynuyacagimiz icin mutluyum

https://mspoweruser.com/heres-a-list-of-games-that-run-at-4k-on-xbox-one-x/

Birde bize züğürt teselli ile yol devam diyorsun hocam,zaten 4K destekleyen ve PC'de 4K oynanabilen oyunların XBox One X'de 4K çalışması ve buna sevinmeniz bence bu züğürt teselli hocam.Ayrıca size bir soru sorayım,neslin başında Xbox One tanıtıldığında bugünlerin hayalini kuruyor muydunuz,yani konsoldan beklentinizin 4K oyun oynamak olduğu günleri?

Bunun tek sebebi Sony+Fanlari+Yanli Basin. Adamlarda o zaman alin size güc dediler. Yanlis mi yaptilar?

Microsoft'un politikasında sorun yok hocam ama şöyle bir sorun var,bu nesle bu politika ile başlamadı Microsoft ve sizin deyiminizle sırf rakip konsolun basın kanadı ve kullanıcıları yüzünden politikasını değiştirdi daha doğrusu kullanıcılarını yüzüstü bıraktı.Neslin başında vaat ettikleri ve neslin ortasına sunduklarına bakarsak Microsoft başarısız ve tutarsız bir politika izledi.Yani olay izlediği politika da değil,bu politikayı uyguladığı zamanda bitiyor.Bu güçlü konsol-uygun fiyat politikasını neslin başında sunsaydı kimse bugün dalga geçmez veya garipsemezdi.

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.