Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spider Man bildiğiniz çocuklar için yapılmış oyun şehirde değilde arazide geçseydi o ağları nereye atacaktı merak etmiyor değilim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony'nin konferans yaptığı salon ve sahne şovları çok güzeldi ama içeriği bence hayal kırıklığı oldu. Zaten yeni bi E3'den ziyade sanki E3 2016'nın After Show'u gibiydi...

Days Gone gibi bir oyunun dövüş mekaniklerinin olmayıp X X X X X X X quick time eventler ile geçiştirilmesi,
    Kratos'un imzası niteliğindeki Blade of Chaosu bırakıp baltaya kalkana dönmesi ve en kötüsüde tanrılarla, mitolojik yaratıklarla, 300 metre boyundaki canavarlarla kan revan içinde kapışırken arkada 10 yaşında sürekli mıy mıy mıy mıy yapan bi çocuk olması,
    Sony'nin hd'si, remake'i, remastered'ı, collection'ı derken shadow colossus un sıka sıka suyunu bile bırakmaması,
    Detroit'in Choose Your Path adı altında "A noktasından B noktasına gidicen ama sağdan mı soldan mı gidiceğine sen karar ver" tipindeki telltale mantığındaki bir oyun gibi gözükmesi,
    7 Senelik Skyrimin mobil grafiklerle ve kırpılmış içerikle VR için duyurulması ve Mekanlarından karekterlerine outlast çakması gibi gözüken vr oyunları,
    Gears of war judgement veya god of war ascension kafasındaki "Uzatılmış DLC" mantığındaki Uncharted oyunu

vs. vs. vs. derken içerik olarak beklentilerimin altında kaldı. Yinede malum E3'ün en iyi konferansıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Spider Man bildiğiniz çocuklar için yapılmış oyun şehirde değilde arazide geçseydi o ağları nereye atacaktı merak etmiyor değilim

Yozgat'ta geçen bir Spiderman oyunu istiyorsanız zor tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pandoras35 kullanıcısına yanıt
    Sony'in kendi konferansında belli olur her şey. Valla bence en iyi konferans Sony ile Bethesda. Sunumlar beni ilgilendirmez, adamlar oyun çıkarıyor. EA'Da Battlefront II ile A Way Out geliyor. Bioware Anthem. Deep Silver Metro. The Evil Within 2, Yeni Dishonered bağımsız, Yeni Wolfenstein. Days Gone, GT Sport, God Of War, Spider-Man, Uncharted Lost Legacy, Detroit Become Human. Shadow remakesi, Farcry 5, AC Origins, Vampry, Red Dead Redemption 2 başka bir şey istediğimi düşünmüyorum şuan zira on numara oyunlar geliyor. 2019 da the last of 2, death stranding gelir ps4 nesilinide tamamlarız.

edit: belli olmayan yeni ipler de gelicektir en kısa zamanda diğer konferanslarda duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 13 Haziran 2017; 14:50:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kennnn

quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

The Last Of Us hayranıyım ama the last of us göstermedi diye kötü mü oldu şimdi? 5 tane exc duyurdu, 1 horizon ek paket, 1 tane eski oyunun remakesi daha ne istiyorsunuz yahu? Aralık'da Sony'in kendi konferansı var onu izlersin.

Exc duyurduda nasıl exc duyurdu. Ona bakarsan microsoft da 20 küsur exc duyurdu hesapta 1-2 tanesi hariç çöp. Konferansta exc oyunlar arasında days gone, detroit, god of war, spider man dışında doğru düzgün oyun yoktu. Dlc ve arcade oyunları sayma şimdi. Bu dediğim 4 oyunda zaten geçen sene duyuruldu ve sadece biri bu sene çıkacak. Benim sony'i eleştirdiğim nokta geçen seneki e3ün üstüne hiç bir şey katmamaları.

Kim ne derse desin bu sene e3 sadece sony için demiyorum tüm firmalar için boştu. Metro Redux, Wolfenstein , A Way Out dışında kayda değer yeni bir oyun duyurulmadı koca e3te.

Microsoft birşey duyurumadı exc yazanların çoğu ps4 ve pc tarafına geliyor. Onların exc. olduğu kısım bir ay ya da birkaç ay önce xbox'a çıkmaları durumu başka birşey değildi. parayı vermil demiş ki önce bana çıkın o kadar ve İnsanlar hala nasıl anlamadı bu olayı şaşırıyorum.

Microsoft sunumun da olan şey herkesin bildiği 3'üncü parti stüdyoları sanki kendi ürettirmiş ya da yapmış gibi sunmasıydı, ufak bir pazarlama statejisi yaptı adamlar. ama konsol güzel bak sevdim keşke konsol tarafın da dersini çalıştığı gibi oyun tarafın da da çalışsaymış ki bana 3 yıl önce duyurduğu ama yeni çıkartacağı oyunları tekrar allayıp pullamasaymış.

Zaten onu da dedim duyurdukları da çoğu boştu diye. Konsol da zaten ne kadar güçlü olursa olsun sony'nin gerisinde kalır bana göre çünkü exc oyun yok konsola.

Umarım sony de asıl bombaları gamescoma yada kendi etkinliğine saklamıştır. Bari rdr2 videosu falan görseydik

• Skulls & Bones Fall 2018 e gelicek hayatimin oyunu..

• quote:

Orijinalden alıntı: 5150 III

Sony'nin konferans yaptığı salon ve sahne şovları çok güzeldi ama içeriği bence hayal kırıklığı oldu. Zaten yeni bi E3'den ziyade sanki E3 2016'nın After Show'u gibiydi...

Days Gone gibi bir oyunun dövüş mekaniklerinin olmayıp X X X X X X X quick time eventler ile geçiştirilmesi,
    Kratos'un imzası niteliğindeki Blade of Chaosu bırakıp baltaya kalkana dönmesi ve en kötüsüde tanrılarla, mitolojik yaratıklarla, 300 metre boyundaki canavarlarla kan revan içinde kapışırken arkada 10 yaşında sürekli mıy mıy mıy mıy yapan bi çocuk olması,
    Sony'nin hd'si, remake'i, remastered'ı, collection'ı derken shadow colossus un sıka sıka suyunu bile bırakmaması,
    Detroit'in Choose Your Path adı altında "A noktasından B noktasına gidicen ama sağdan mı soldan mı gidiceğine sen karar ver" tipindeki telltale mantığındaki bir oyun gibi gözükmesi,
    7 Senelik Skyrimin mobil grafiklerle ve kırpılmış içerikle VR için duyurulması ve Mekanlarından karekterlerine outlast çakması gibi gözüken vr oyunları,
    Gears of war judgement veya god of war ascension kafasındaki "Uzatılmış DLC" mantığındaki Uncharted oyunu

vs. vs. vs. derken içerik olarak beklentilerimin altında kaldı. Yinede malum E3'ün en iyi konferansıydı.

Outlast çakması dediğin oyun Until Dawn ve mekan dediğin akıl hastanesi, hastane Outlast'a özel değil bir konspet değil sen ilk defa öyle mekanı outlast'ta görmüş olabilirsin ama eskiye bakarsan benzer mekanlar da geçen oyunlar bolca mevcut o zaman outlast kimin çakması oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kennnn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

The Last Of Us hayranıyım ama the last of us göstermedi diye kötü mü oldu şimdi? 5 tane exc duyurdu, 1 horizon ek paket, 1 tane eski oyunun remakesi daha ne istiyorsunuz yahu? Aralık'da Sony'in kendi konferansı var onu izlersin.

Exc duyurduda nasıl exc duyurdu. Ona bakarsan microsoft da 20 küsur exc duyurdu hesapta 1-2 tanesi hariç çöp. Konferansta exc oyunlar arasında days gone, detroit, god of war, spider man dışında doğru düzgün oyun yoktu. Dlc ve arcade oyunları sayma şimdi. Bu dediğim 4 oyunda zaten geçen sene duyuruldu ve sadece biri bu sene çıkacak. Benim sony'i eleştirdiğim nokta geçen seneki e3ün üstüne hiç bir şey katmamaları.

Kim ne derse desin bu sene e3 sadece sony için demiyorum tüm firmalar için boştu. Metro Redux, Wolfenstein , A Way Out dışında kayda değer yeni bir oyun duyurulmadı koca e3te.

Microsoft birşey duyurumadı exc yazanların çoğu ps4 ve pc tarafına geliyor. Onların exc. olduğu kısım bir ay ya da birkaç ay önce xbox'a çıkmaları durumu başka birşey değildi. parayı vermil demiş ki önce bana çıkın o kadar ve İnsanlar hala nasıl anlamadı bu olayı şaşırıyorum.

Microsoft sunumun da olan şey herkesin bildiği 3'üncü parti stüdyoları sanki kendi ürettirmiş ya da yapmış gibi sunmasıydı, ufak bir pazarlama statejisi yaptı adamlar. ama konsol güzel bak sevdim keşke konsol tarafın da dersini çalıştığı gibi oyun tarafın da da çalışsaymış ki bana 3 yıl önce duyurduğu ama yeni çıkartacağı oyunları tekrar allayıp pullamasaymış.

Zaten onu da dedim duyurdukları da çoğu boştu diye. Konsol da zaten ne kadar güçlü olursa olsun sony'nin gerisinde kalır bana göre çünkü exc oyun yok konsola.

Umarım sony de asıl bombaları gamescoma yada kendi etkinliğine saklamıştır. Bari rdr2 videosu falan görseydik

Merakın olmasın ya da olsun Mutlaka sonra ki sovlara saklamışlardır. Kaldı ki Bu E3'te sony dahi birşey göstermedi microsoft'un yaptığı gibi çok önce duyurulmuş ama çıkmamış oyunlara ait yeni videolar gösterebilirdi ama yapmadı.

TGS ya da PSX'ta yeni birşeyler ip'ler kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 13 Haziran 2017; 15:4:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Skulls & Bones Fall 2018 e gelicek hayatimin oyunu..

şimdilik gameplay aynı black flag'de ki sistem gibiydi.Çok daha geniş yelpazeli olmalı ve sadece gemi savaşları üzerine kurulmuş olmamalı.Eğer paso savaş olacaksa 1 hafta içinde herkes sıkılır bırakır.Oyuna bağlayacak bir şey lazım.
  • İnsanların iki firmayıda babasının oğlu gibi savunmasına anlam veremiyorum . Microsoft PC'de bir numara kimse inkar edemez bunu , adamlar konsolda rekabeti exclusive oyunlardan değil makinanın performansından yapmaya çalışıyor belli ki. Play anywhere dedikleri uygulamada çok güzel bir hareket olmuş , oyunu 1 kere alıp ister Bilgisayar'dan ister konsoldan oynayabileceksin. Cross-platformda var ayrıca. Konsol henüz çıkmadı ama özellikleri PS4 Pro'dan daha iyi olduğu söyleniyor , bu konuda yorum yapmıyorum pek bilgili olmadığım için.
    Yani demek istediğim adamlar 500 dolara ortalama üstü bir pc ile yarışacak bir konsol çıkartıyorlar , öldü bitti demenin anlamı yok. Her sene bilgisayar parçalarını güncelleyecek durumu olmayan insanlar için güzel oldu bu alet. Şahsen ben gelişmeleri yakından takip ediyorum Microsoft'un. Eğer tutar ve başarılı olursa bu alet yeni bilgisayar yerine gelecekte çıkaracakları yeni konsolu alırım. Yanına da PS5 oldu bitti , belki ortalama bir laptop alırım simulasyon ve strateji oyunları için oh mis.

Sony exclusive oyun çıkartmayacak diye üzülmeye de gerek yok. Şahsi fikrim rekabet devam etsin istiyorsa Sony paşa paşa çıkaracak o exclusive oyunları yada bir sonra ki konsolda performans olarak öne geçecek. Benim önerim exclusivelere abanması :p

not ; daha önce hiç xbox konsol kullanmadım , gtx 980'li DDR3'lü sisteme ve PS4'e sahibim. Rekabet güzeldir , AMD vs Nvidia gibi olmasın istiyorsanız iki firmayıda gömmekten vazgeçin lütfen.

• sahneye neredeyse kimse çıkmadı. gameplay'ler canlı oynansaydı, bu da olmadı. ben şahsen çok geçiştirmelik, özenilmemiş bir konferans izlediğimi düşünüyorum.

xbox'ta en azından sunum olarak phil'in dışında bir scorpio mühendisi gördük, forza'cı ekip, minecraft'ı temsil eden birileri vs daha fazla sunum vardı.

bu seneki konferansların bir şampiyonu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekinlive -- 13 Haziran 2017; 15:18:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catho

İnsanların iki firmayıda babasının oğlu gibi savunmasına anlam veremiyorum . Microsoft PC'de bir numara kimse inkar edemez bunu , adamlar konsolda rekabeti exclusive oyunlardan değil makinanın performansından yapmaya çalışıyor belli ki. Play anywhere dedikleri uygulamada çok güzel bir hareket olmuş , oyunu 1 kere alıp ister Bilgisayar'dan ister konsoldan oynayabileceksin. Cross-platformda var ayrıca. Konsol henüz çıkmadı ama özellikleri PS4 Pro'dan daha iyi olduğu söyleniyor , bu konuda yorum yapmıyorum pek bilgili olmadığım için.
    Yani demek istediğim adamlar 500 dolara ortalama üstü bir pc ile yarışacak bir konsol çıkartıyorlar , öldü bitti demenin anlamı yok. Her sene bilgisayar parçalarını güncelleyecek durumu olmayan insanlar için güzel oldu bu alet. Şahsen ben gelişmeleri yakından takip ediyorum Microsoft'un. Eğer tutar ve başarılı olursa bu alet yeni bilgisayar yerine gelecekte çıkaracakları yeni konsolu alırım. Yanına da PS5 oldu bitti , belki ortalama bir laptop alırım simulasyon ve strateji oyunları için oh mis.

Sony exclusive oyun çıkartmayacak diye üzülmeye de gerek yok. Şahsi fikrim rekabet devam etsin istiyorsa Sony paşa paşa çıkaracak o exclusive oyunları yada bir sonra ki konsolda performans olarak öne geçecek. Benim önerim exclusivelere abanması :p

not ; daha önce hiç xbox konsol kullanmadım , gtx 980'li DDR3'lü sisteme ve PS4'e sahibim. Rekabet güzeldir , AMD vs Nvidia gibi olmasın istiyorsanız iki firmayıda gömmekten vazgeçin lütfen.

fazla para yoksa xbox x zaten her türlü o paraya alınacak bir pc'den çok daha iyi performans verecektir hatta ps4 ve ps4 pro'dan bile.Eğer exc. oyunları dert ediyorsanız da yanına ikinci el uygun fiyatlı ps4 fat kasa alıp onları da oynayabilirsiniz.Parası kısıtlı olan için en iyi çözüm bu.Exc. dert değil derse de adam sadece xbox x'te takılabilir

Ha para bol rahatım o konuda diyorsanız sağlam bir pc+ ps4 pro her türlü çok daha iyidir. Exc olmasa da olur diyorsan da gene sağlam bir pc iyidir.Çünkü grafiksel olarak çok fark oluyor konsollara göre.

• Bu seneki konferansin şampiyonu 4 saat sonra sahneye cikiyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: KOEMAN32

Bu seneki konferansin şampiyonu 4 saat sonra sahneye cikiyo.

nintendo ?
  • Last of us 2 beklentisi kalbimde yara olarak kaldı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Evet :D. Izleyin izlettirin.

• Herkes e3 bitti derken Nintendo cikacak ortaya ve ortaligi dagitacak bundan eminim. Paralari hazirlayin. Bugünddn sonra hepiniz switch almaya kosacaksiniz.

• catho C kullanıcısına yanıt
    Microsoft'un PC de bir numara olmasının sebebi çoğu uygulamanın(Özellikle oyunların) Windows a uygun çıkmasıdır. Windows'un eski havası olduğuna inanmıyorum. Ve hiç sevmiyorum artık. Zorunlu olmasam hayatta kullanmak istemem...

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: KOEMAN32

Bu seneki konferansin şampiyonu 4 saat sonra sahneye cikiyo.

nintendo ?

Evet şimdi nintendo sırası, sunum saatin de uygun, akşam saat 7'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: catho

İnsanların iki firmayıda babasının oğlu gibi savunmasına anlam veremiyorum . Microsoft PC'de bir numara kimse inkar edemez bunu , adamlar konsolda rekabeti exclusive oyunlardan değil makinanın performansından yapmaya çalışıyor belli ki. Play anywhere dedikleri uygulamada çok güzel bir hareket olmuş , oyunu 1 kere alıp ister Bilgisayar'dan ister konsoldan oynayabileceksin. Cross-platformda var ayrıca. Konsol henüz çıkmadı ama özellikleri PS4 Pro'dan daha iyi olduğu söyleniyor , bu konuda yorum yapmıyorum pek bilgili olmadığım için.

fazla para yoksa xbox x zaten her türlü o paraya alınacak bir pc'den çok daha iyi performans verecektir hatta ps4 ve ps4 pro'dan bile.Eğer exc. oyunları dert ediyorsanız da yanına ikinci el uygun fiyatlı ps4 fat kasa alıp onları da oynayabilirsiniz.Parası kısıtlı olan için en iyi çözüm bu.Exc. dert değil derse de adam sadece xbox x'te takılabilir

Ha para bol rahatım o konuda diyorsanız sağlam bir pc+ ps4 pro her türlü çok daha iyidir. Exc olmasa da olur diyorsan da gene sağlam bir pc iyidir.Çünkü grafiksel olarak çok fark oluyor konsollara göre.

Aynen öyle hocam bende onu söylemeye çalışıyorum , Microsoft aslında bu hamlesi ile Sony'e değil daha çok bilgisayar parça üreticilerine zarar verir. Türkiye şartlarında zaten çok zor sağlam bir bilgisayar toplamak ve sürekli o bilgisayarı güncel tutmaya çalışmak. 2 sene önce 5-6 bin lira verip topladığım alet 1-2 sene sonra ortalama bir bilgisayar olacak mesela. Ek olarak oyun firmalarının çıkardığı oyunlar genelde konsola uygun yapılmaya çalışılıyor. Çoğu yeni çıkan oyunda yaşanan oyun performansı sorunlarının nedeni bu ( PC platformuna çıkan )
    2bin tl+ de ucuz değil konsol için ama yinede ortalama bilgisayardan daha fazla iş görür ve uzun soluklu olur.

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.