Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa god of war videosunda heyecanlanmadım nerde o eski kılıçları deliler gibi salladığımız gofu gof yapan o kılıçlardı balta çok sönük kalmış o kılıçların yanında kısaca hayal kırıklığı alanlarda mecburiyetten alacaklardır diye düşünüyorum sonuçta gof

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wally-West kullanıcısına yanıt
    Hocam 4. Oyun değil. Seriye reboot olarak bakmanız gerek. Belki siz sevmiş olabilirsiniz ama yapımcılar bir süreden sonra yeni bir şey denemek istemişler. Eğer sektörde yenilik aramaya kalkmayan yapımcılar olursa sektör tek düze ilerler. Risk almaları çok iyi bir şey. Ama ne kadar beğendirecekler çıkınca göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chirrut Imwe

quote:

Orijinalden alıntı: Balta Harry

quote:

Rezil rüsva olmus bir konferans. Zavallim Kratosumu getirdikleri hale bak,icim acidi resmen. 5-10 yas icin yapilmis Spiderman de rezillikde farkli degildi. Yeni hic birsey yok. MS'un sunumu bunun on kati daha iyiydi. Insanlar artik en güclü konsolu XOX'i sececeklerdir. True 4K Gaming,UHD BP. Devir Xbox devridir artik.

Biz kötüye kötü diyoruz da, sen dünkü Microsoft saçmalığına kötü diyemiyorsun. sen fan değilsin, senin için Xbox din seviyesinde. Nasıl Allah c.c.'nin sıfatları var, eksikliklerden noksan, haşa senin için de Microsoft ve Xbox da öyle. Dini nasıl insan sorgulamaz, sen de sorgulamazsın. Dini bütün Xbox müminisin.

La olm dünden beri MS konferansina "iyi" dedigimi gördünmü? Allah billah askina gördüysen öyle bir yorumumu at. Yedi cihan bom b... bir konferans oldugunu biliyorken neden savunayim lütfen Allah inanci ile bi frimayi bir tutmayin. Burda eglence amacli yaptigimiz seylere inancimizi bulastirmayin.

Dediğin gibi olsun kardeşim

• Bu sene cidden gümbür gümbür geldiler. Umarım gösterilen gameplaylerin çoğu downgrade yemez. Spiderman'in dinamik ve akıcılığı çok hoşuma gitti. Eğer gerçekten free roam kısmında da aynı akıcılığı verirse Batman serisine rakip çıkmış olur. God of War zaten Kratos'un gözüktüğü anda tüyleri diken diken yaptı fazla söze gerek yok :)

Benim tek beğenmediğim Detroit Becoming Human oldu. Kendi versiyonlarında Quantum Break vari bir şey yapmaya çalışmışlar ama sarmadı beni pek.
  • Anthem çok gerçekçi bir oyun olmuş ama bence ilk değil. Zira The Order 1886'yı hatırlatırım.
  • o değil de geçen seneki sony efsaneymiş, bunu izledikten sonra xbox'ınki daha heyecanlı geldi. vakit kaybı gerçekten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 yıllık süreçte önümüzde daha Gamescom ve PlayStation Experience var. Daha oralarda bir şeyler olacak gibi hissediyorum. Umarım boş geçmemişlerdir.

• Şahsen last of us 2 hakkında biseyler bekliyordum hayal kırıklığı oldu.

• Benim dediğim gibi oldu Sony konferansı

Days Gone, GT Sport 2017
    God Of War 2018
    Spider-Man 2018
    Detroit Become Human 2018

E3 2018

The Last Of Part II
    Death Stranding
    2 tane Yeni İP

2018 sonu - 2019 ortası - 2019 sonlarında tarihleri verirler. 2020'de PS5 çıkarırlar.
  • Haklısın fakat ilk gösterimden sonra oyunun çıkış zamanları ortada. Bahsettiğiniz etkinliklerde olası bir yeni IP görürsek artık 2020 ve PS5 ile görürüz heralde.

• kendim için sıralamam gerekirse en çok ilgimi çeken ve heyecanlandıran oyunlar şöyle

1)Metro Exodus
    2)Anthem
    3)Gow
    4)Days Gone
    5)Spider-man
    6)Far cry 5

gerisi pek etkilemedi.Gameplay'ini göremediğimiz bazı oyunlar da güzel ama daha gameplay yayınlanmadığı için listeye yazmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 13 Haziran 2017; 12:30:46 >
  • 2013 ün sonunda çıkan ps4 ü aslında ilk gün değil de 2018 içinde almak gerekiyormuş bunu anladım.
  • Samimi olarak söylüyorum en hayal kırıklığı yaratan oyun Gow oldu. En rahatsız olduğum şey ana karakterin ekranı kaplaması. Bir Gow ouununa yakışmıyor. Ek olarak eski oyunlardaki o hareketlilik kalmamış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşu boşuna 4'e kadar beklemişim.

Gösterinin başı rezaletti zaten, yaklaşık 5 dakika ses yoktu. Seyircilerin alayı ruhsuzdu. Days Gone grafiklerinde iyi bir downgrade yapılmış. GoW iyi ama daha önceden gösterilen tanıtım fragmanıyla alakası yok. Detroit'i daha farklı bekliyordum, bu E3'te ne olduğu belli oldu. Spiderman güzel, hareketli bir oyun olmuş, normalde sevmem bu tarz oyunları ama mutlaka oynanmalı. GT'yi konferans öncesi gösterip geçtiler, seyircilere izletme zahmetinde bile bulunulmadı. VR oyunları yorumu bile hakketmiyor. Ek olarak hiçbir oyuna çıkış tarihi veremediler, klasik Sony.

Kısacası şu ana kadar E3 çok boş geçiyor, hepsi anlaşmış gibi hiçbir firma iddialı bir tanıtım yapmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • the wild oyunundan bi trailer gelmedi şaşırdım açıkçası. ayrıca rockstar rdr 2 yi sony'nin kelle oyunları arasında kaynamasın diye tanıtım yaptırmadı sanırım.2018 ilk çeyrekte çıksa bari.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Yapacak bir şey yok bu senenin geri kalanı boş Exc anlamında.

• Cocukluktan beri Spider man hayrani olarak sonunda Arkham kalitesinde bir Spider man gordum. Bu E3 benim icin cok ozel oldu o yuzden. Efsane duruyor Spider!!!

• Arkadaşlar adamlar bilerek yeni oyunları duyurumadılar besbelli. Gelecek yıl patlatacaklarına oldukçe eminim ayrıca yıl daha bitmedi bir sürü sunum olacak Gamescom, Tokyo game show, Playstation experience, Paris oyun haftası vs. unutmayalım yani.

Ayrıca millet anlayamadı ama Suppermassive games'in VR için yaptığı oyunlardan bir tanesi direkt Until Dawn'ın öncesini anlatıyordu. Bu oyun da o hastane de neler olduğunu anlatacaklar ama işte vr ile olmasaydı daha hoş olurdu vr hala benlik değil. Yok bence açık seçik Until Dawn 2 için zaman kazanıyorlar o arada birşeyler üretip parayı toparlayalım derdindeler iki tane vr oyunu duyurdular. O kadar aktörle anlaş mocap falan filan, hikaye yazılsın uzun iş.

Yalnız Shadow of the Colossus'u yapan stüdyo'yu doğru tahmin ettim. Neogaf üyeliği alıp oraya yazsaymışım keşke.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Balta Harry

quote:

Rezil rüsva olmus bir konferans. Zavallim Kratosumu getirdikleri hale bak,icim acidi resmen. 5-10 yas icin yapilmis Spiderman de rezillikde farkli degildi. Yeni hic birsey yok. MS'un sunumu bunun on kati daha iyiydi. Insanlar artik en güclü konsolu XOX'i sececeklerdir. True 4K Gaming,UHD BP. Devir Xbox devridir artik.

Biz kötüye kötü diyoruz da, sen dünkü Microsoft saçmalığına kötü diyemiyorsun. sen fan değilsin, senin için Xbox din seviyesinde. Nasıl Allah c.c.'nin sıfatları var, eksikliklerden noksan, haşa senin için de Microsoft ve Xbox da öyle. Dini nasıl insan sorgulamaz, sen de sorgulamazsın. Dini bütün Xbox müminisin.

La olm dünden beri MS konferansina "iyi" dedigimi gördünmü? Allah billah askina gördüysen öyle bir yorumumu at. Yedi cihan bom b... bir konferans oldugunu biliyorken neden savunayim lütfen Allah inanci ile bi frimayi bir tutmayin. Burda eglence amacli yaptigimiz seylere inancimizi bulastirmayin.

Atma Recep din kardeşiyiz...

Yahu yalan söylenir de, insanın gözünün içine baka baka böyle yalan söylenmez. MS konferansından beri MS sunumunu yere göğe sığdırmayı bırak, çenenin yere yapıştığını yazmışsın. Bırak artık bu boş beleş yalanları, kendinin bile inanmadığın palavraları...

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ!

• Sony konferansi gayet iyiydi yalniz butun oyunlarin 2018'de cikacak olmasi kotu oldu
    Shadow of Classus benim gibi ps2'de oynamamis olanlar icin yeni ip sayilir,oynayanlarin yorumlarina bakilirsa bi basyapit bizi bekliyo ciksa da oynasak
    onun disinda cod ww2 bi garip geldi gozume isinamadim.
    spider man harika gozukuyo 2017'de cikar diye dusunuyodum uzdu 2018 cikisli olmasi
    God of war'da beni cok etkileyemedi nedense insallah ciktiginda hayal kirikligi yasatmaz.
    Days Gone'da bana ciksa da oynasak dedirtti cok şık gorunuyo bekliyoruz
    Detroit polisiye tarzinda olacak diye bekliyodum daha farkli cikti cok heycanlamdirmadi beni tr altyazili olursa oynanir bi Heavy Rain olabilir mi bilmiyorum olursa cok guzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazz16 -- 13 Haziran 2017; 12:59:52 >

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.