Bildirim
E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (160. sayfa)
Parker Jotter Original CT Dolma Kalem, Açık Mavi - 2096900, Yeniden Doldurulabilir : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
20 sa. önce paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zuko
quote:
Orijinalden alıntı: Jouska
Last of us 2 ne zaman geliyormuş
En erken 2019.
2019'a kadar yaşayacağızmı yav ölmeden oynabilirim inş. şu oyunu -
quote:
Orijinalden alıntı: MALTHAEL
2019 mu ? En geç 2018 Haziran ayında gelir diyorum bende .
2018 Haziran'da Detroit ciksa sukredin. -
Aynen en bekledigim oyundu. Bisey göstermediklerine göre en az 2 3 senesi filen var daha sanirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: inciteen
PlayStation Experience 2017 gümbür gümbür gelecek.
http://www.pushsquare.com/news/2017/06/sony_we_held_ps4_exclusives_back_from_e3_2017
Black fridayda ps4 pro alip pusuya geciyoruz yani
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
The Last of Us Part II'yi ver SONY -
Yanliz life is strange kaldigi yerden devam demişsin. Kaldigi yerden devam degil gecmise gidiyo oyun xD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOEMAN32 -- 15 Haziran 2017; 1:9:20 >
Yahu uyuz oluyorum bir serinin yeni oyununun bir önceki oyunun geçmişini anlatmasına. -
Yeni Exc. oyun yok mu beyler hiç duyurulan Sony için? -
Yok malesef -
quote:
Orijinalden alıntı: EzioAuditore_
Yok malesef
O zaman eski birkaç oyunun gösterimi sadece çocuğun eline şeker vermek gibi olmuş. -
-
edit...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 15 Haziran 2017; 16:22:6 > -
Nintendonun gelecek oyunları arasında Super Mario Odyssey'e bayıldım. -
Aynen hocam bende ama bir oyun için 2000 tlye switch almak mantıksız geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Thejoker58906
Yaşadığım ülkede 1440 lira civarı konsol. Forumda switch sahibi olan çoğu kişide yurtdışından aldı. Tamam konsol resmi olarak ülkede satılmıyor ama bu kadar da insanlara kazık atmaya çalışılmasın. Bunlar kar etmiyor ki bildiğin köşeyi dönüyorlar bu satış fiyatlarıyla Türkiye'de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 15 Haziran 2017; 20:22:39 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thejoker58906
Hocam bu Nintendo Türkiye'ye resmî olarak gelmediği sürece almayı düşünmüyorum. Bana satış Yok tabi neden gelsin demeyin Sony ve Microsoft nasıl konsol satıyorsa onlar da gelmeli. Adamlar resmen bizim ülkeyi yok sayıyor. Ben de onları Yok sayarım, ha bu nintendonun umrunda olur mu olmaz, ama en azından katkıda bulunmam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Beyler yarin e3ün son günü. Bugün sony fb playstation sayfasindan yayin yapti 2 saatlik. Yarin da yayin var. Sectigimiz 2 oyunun demosunu oynucaklar. Fb de playstation sayfasini begendiyseniz görmüsünüzdür
zaten.
Monster hunter secebiliyosak secelim.
Sucker Punch sessiz kaldı. Yıl sonunda bir duyuru gelebilir.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X