Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her sene yaza doğru fifa ya sövüyorum.. bu sene fifa almayacam, kendimi tutacam diyorum ama şu oyunun tanıtılaağı gün çok güzel bir heyecan oluyor içimde bir an önce akşam olsa da izlesek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 10 Haziran 2017; 13:5:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sun of the beach

Multiplayer yorumlarının %80i

Fifa at kel

enis kirazoğlunu turuncu levyede tanımıştım . hatta tamer yeşildağ ile müthiş ikiliydiler. sonra bazı anlaşmazlıklar oldu. enis ayrıldı oradan tamer tek kaldı. enis yine aynı çizgisinde devam etti. sonra tamerde ayrıldı. ama tamer 180 derece değişti. mediakraft diye saçma bir oluşum var oraya katıldı. orada veletlere hitap etmeye başladı ve halen devam ediyor. onu o halde gördükçe gerçekten üzülüyorum. mecburiyetten o şekilde davrandığı çok belli o da para kazanmak zorunda. e3 te oturur turuncu levyenin sohbetlerini izlerdim tamer ve enis li. ne güzel günlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Geçen E3'te oyun yaptıklarını göstermişlerdi. Bilmiyorum nasıl olur ama ara sıra keşke Cumhuriyet'te Sith ve Jedi kavgalarını işleselerdi. Çok ekmek çıkar oradan hala Star Wars EU acayip geniş...

EA bu sene 2 tane yeni oyun duyuracakmış. İnşallah biri şu videodaki oyundur. Duyurulduğundan beri bekliyorum. Oyunun yönetmeni hype yapma sebebim.

• Kapmışsın posteri ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam şansıma 1 tane kalmıştı hemen aldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Doğrudur elimin altında olduğu için içeriği güzel olduğu zamanlar bende boş geçmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Doğrudur elimin altında olduğu için içeriği güzel olduğu zamanlar bende boş geçmiyorum.

küçüklükten beri level dergisinden vazgeçemiyorum. O demo cd'lerini hatırlıyor musunuz? ps2-pc cd demoları koyarlardı hiç kaçırmazdım. Hatta Hitman'in ilk oyununun demo cd'sini koymuşlardı belli bir yere kadar gidebiliyorduk, haritayı geçemiyorduk sonra. Ne günlerdi

codename47

• Hatırlanmazmı ;) o eski tadı yok ama şimdi o zamanlar merakla bekler her ay gidip alırdım şimdi yılda 2/3 anca alıyorum.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Sevdiğim oyunlar çıkınca onun posterini verirlerse kaçırmıyorum tabi.
  • Bu Phill Spencer yüzünden konsolların sonunu getiricek ya ne kıl bir adamdır uyuz oldum... Resmen işi pc ye çevirdi, ya kardeşim konsol dediğin en az 5-7 yıl gitmeli bu adamın yüzünden sony'de bunlara göre hareket edicek diye korkmaya başladım. PS5 çıkmaz umarım. PS5 2020 den önce çıkarsa konsol işi pc işine dönücek bunun en büyük sorumlusu Microsoft...
  • Spencer ilk geldiği zamanlar herkes umutlanmıştı gerçekten, yeni bir soluk yeni exclusıveler getıreceğini düşündük ama belliki ms in üst yönetimine söz geçiremedi o da işi oluruna bıraktı artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekabet olmasını isterim ama Microsoft şimdi konsolu pc gibi yaparsa, Sony'de mi böyle yapacak? ben böyle olmasını istemiyorum konsol demek exc demek, konsol demek rahatlık demek. Ben şimdi ekran kartıdır, geliştirme kitidir, işlemciyi değiştir diye kafamı yormak istemiyorum, konsol alan da zaten bu durumu sevmiyordur. Xbox şimdi böyle olucakmış geliştirme kitleri olucakmış isteyen geliştiricekmiş, adamlar resmen işi pc ye çevirmeye başladı. Sony böyle hatalara düşmez inş
  • quote:

Bu Phill Spencer yüzünden konsolların sonunu getiricek ya ne kıl bir adamdır uyuz oldum... Resmen işi pc ye çevirdi, ya kardeşim konsol dediğin en az 5-7 yıl gitmeli bu adamın yüzünden sony'de bunlara göre hareket edicek diye korkmaya başladım. PS5 çıkmaz umarım. PS5 2020 den önce çıkarsa konsol işi pc işine dönücek bunun en büyük sorumlusu Microsoft...

Senden daha kıl olamaz Phil reyiz. Sony yeni konsolu Pro yu Microsoft dan önce çıkarttı PS Pro çıkmasaydı belki Scorpio hiç çıkmayacaktı saçmalamakta master yapmışsın böyle devam et.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Rekabet olmasını isterim ama Microsoft şimdi konsolu pc gibi yaparsa, Sony'de mi böyle yapacak? ben böyle olmasını istemiyorum konsol demek exc demek, konsol demek rahatlık demek. Ben şimdi ekran kartıdır, geliştirme kitidir, işlemciyi değiştir diye kafamı yormak istemiyorum, konsol alan da zaten bu durumu sevmiyordur. Xbox şimdi böyle olucakmış geliştirme kitleri olucakmış isteyen geliştiricekmiş, adamlar resmen işi pc ye çevirmeye başladı. Sony böyle hatalara düşmez inş

Pro rezilliği var ortada, sony böyle hatalara msden önce düştü, şu an tek ayakta tutan bu firmayı EX oyunlar.
  • Unutmadan EA konferansı için linkler

electronic arts inc.
    EA Play Live - Join us for a World of Play - Official EA Site
    https://www.ea.com/eaplay2017

https://www.youtube.com/watch?v=P9BB0ambDQw

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Rekabet olmasını isterim ama Microsoft şimdi konsolu pc gibi yaparsa, Sony'de mi böyle yapacak? ben böyle olmasını istemiyorum konsol demek exc demek, konsol demek rahatlık demek. Ben şimdi ekran kartıdır, geliştirme kitidir, işlemciyi değiştir diye kafamı yormak istemiyorum, konsol alan da zaten bu durumu sevmiyordur. Xbox şimdi böyle olucakmış geliştirme kitleri olucakmış isteyen geliştiricekmiş, adamlar resmen işi pc ye çevirmeye başladı. Sony böyle hatalara düşmez inş

Pro rezilliği var ortada, sony böyle hatalara msden önce düştü, şu an tek ayakta tutan bu firmayı EX oyunlar.

Pro, Standart PS4'ü hiç etkilemedi ama PS5 gelirse iş değişebilir tabi. Scorpio mesela normal xbox'u etkilicek kesin, hatta bu yıldan sonra oyun desteğini kesebilirler milleti scorpio alması için itiklicekler kesin.

• ps4 pro da bir ps4 ama scorpio nasıl tanıtılacak onu göreceğiz.
  • SW battlefront 2 müthiş gözüküyor. Bence ilk oyuna göre müthiş bir gelişim var. Baya baya güzel tabi biraz daha detaylı görmek lazım özellikle uçuş dinamiklerini falan.
  • EA'den beklentim SW Battlefront 2. Süpriz yapıp keşke Dead Space 4 duyursalar.
  • 3. Oyundan sonra mı :)

Bence gelmesine gerek yok yeni seri yapmalılar ...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.