Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EA Games,bu oyunlar hariç 2 yeni oyun duyuracakmış duyurulur

Star Wars: Battlefront II

FIFA 18

Madden NFL 18

NBA Live 18

Need for Speed Payback

Battlefield 1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Yeni Star Wars oyunu bence. Belki remaster da olabilir eski Star wars oyunları için...

• Evet acik dunya bir star wars soylentisi dolasiyordu bi teaser gelebilir belki ilk battlefront teaseri gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Yeni Star Wars oyunu bence. Belki remaster da olabilir eski Star wars oyunları için...

Yeni bir KOTOR oyunu veya Frostbite ile tekrar yapılan eski KOTOR'lardan bir tanesi çok güzel olur.
  • Bende Witcher 3 için öyle diyorum unutsamda oynasam tekrar Bazı oyunlar film tadında resmen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

Bende Witcher 3 için öyle diyorum unutsamda oynasam tekrar Bazı oyunlar film tadında resmen :)

Witcher hep aklımdadır, yeri harbi çok ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Oyunun tek sıkıntısı çıktığı dönemde optimizasyon problemleri yaşatmış olması. Tekrar oynatır mı bilmem ama duyurusunu yapsalar yıkarlar ortalığı Yapımcının kapandığını ben de bilmiyordum, piyasada bu kadar kalitesiz oyun varken böyle kaliteli bir oyun çıkaran firmanın kapanması üzücü.

Oyun çok iyi olursa optimizasyon problemleri göz ardı edilebiliyor buna en büyük örnek The Witcher serisi,bence L.A. Noire de çok iyi bir oyun ve performans problemleri göz ardı edilebilirdi ki ben ettim.Hem PS3'de bitirmiştim hem de PC'de.Kurgusu,hikayesi,karakterleri,hikaye işleyişi,biraz yavaş olsa da oynanışı,geçtiği dönem her şeyi ile iyi bir oyundu ama oyunda kullanılan yüz teknolojisine çok fazla para harcandı ve bu yüzden oyunun en az 10 milyon satması gerekiyordu,oyun 5 milyon sattı ve Team Bondi kapandı.

@Dominator0

Bende Grand Theft Auto serisini severim ama L.A. Noire ve Red Dead Redemption ile aynı kefeye koymam,bu 2 oyunun bende yeri çok ayrıdır.GTA artık kült olmuş bir seri ve heyecan oluşturmuyor çünkü nasıl olacağını az çok tahmin edebiliyorsun ama hiç işlenmeyen bir temanın oyununu görünce çok farklı bir heyecana kapılıyor insan.

Aynen öyle hocam kült oldu artık. Eğer ki GTA gelirse Hong Kong, Çin, Japonya sağlam bir mafyayı (Yakuza tarzı) anlatırsa sağlam hikayeli oyun çıkartılırsa yine kapış kapış satılır. Şu Amerika kıtasından bıktım ben açıkcası, farklı ülke istiyorum.

L.A Noire 2 gelmicek ama bir ümit bekliyoruz işte.

Japon mafyasını konu alan bir GTA oyunu yok ama Çin mafyasını konu alan Grand Theft Auto: Chinatown Wars var.Oyun DS ve PSP için çıktığından pek bilinmiyor gerçi eski GTA'lar gibi üstten bir kamera açısına sahip olduğundan pek popüler de değil.

Duymuştum ama hiç oynamadım. PSP'yi elden çıkaralı yıllar oldu zaten. Şöyle güçlü el konsolu çıkarsalar aslında alınabilir. El konsolu gelicek dendi Konsolüssünde duymuştum, aslında güzel olur, F/P olursa düşünüyorum almayı. Bulmaca/Platform oyunları oradan akarız.

Ellerinde PS Vita vardı ama resmen harcadılar aleti hatta yetmedi alete özel olarak çıkarılan Gravity Rush'ı Vita'ya getirmeyip sadece PS4'e getirdiler,Sony Vita'dan çok erken vazgeçti ve bence hata yaptı çünkü atası PSP çok güzel bir el konsoluydu ve Vita da atasından daha iyi olma potansiyeline sahipti.Sony Vita performansı sonrası bence bir süre el konsolu yapmaya yeltenmemeli hele ki Switch'in çıktığı şu dönemde.

Switch'de 2-3 oyun hariç benim bildiğim güzel oyun yok onlar için de para dökmeye gerek gelmiyor içimden. Ben Platform/Bulmaca ufak oyunlar için almayı düşünüyorum aslında. Hatta Bir ara Vita alıcaktım ama sonradan vazgeçtim Aynen Gravity Rush 2 gelmemiş. The Last Guardian'da gelmedi mesela böyle oyunlar vitaya gelmeliydi, çok yanlış oldu. En son çıkan ICO tarzında RIME'de vitaya gelmedi. Switch'e çıkmış.

Nintendo konsollarının kendine has bir kitlesi var,bu kitleyi genişletmek için zamanında Wii U'yu çıkardılar,ona ZombiU gibi konsola özel olan farklı oyunlar çıkardılar ama pek başarılı olamadılar.Sony ev konsollarında ne kadar başarılı ise Nintendo da de el konsollarında o kadar başarılı.Dediğiniz gibi çok fazla oyun sahip değil ama Switch almak isteyenlere Zelda ve Zelda'yı her yerde oynayabilme düşüncesi yetiyor.

Peki şuan çıkmış oyunları nereden görebilirim switch için birde gelecek oyunları ? benim amacım dışarıda tatilde ayakları uzatıp kulaklığı takıp bulmaca,platform, ufak minik şahaser oyunları oynamak. Büyük oyunları zaten PS4 de oynuyoruz.

Şuanda benim bildiğim konsola özel Zelda ve Mario Kart var ama Nintendo E3'de yeni özel oyunlar duyuracaktır.Zelda'yı çok oynamadım ama bulmacalarla dolu bir oyun olduğunu biliyorum ayrıca oyun çok başarılı bir oyun,God of War ve The Last of Us ile aynı ligin oyunu Zelda.Bu E3'de Nintendo şovunu takip edin belki onlarda iyi bir şov sunabilirler ne de olsa geçen seneyi konsol tanıtımı ile geçirdiler bu sene o konsolu aldıracak oyunlar tanıtmaları lazım.

O zaman el konsolu için acele etmeyeyim Nintendo güzel oyunlar sunsun, ona göre yolumuzu çizeriz.

• Respawn firmasi star wars oyunu yapiyordu belki onu gosterebilirler.

• Kratos'un mübarek sakalini gormeye son 82 saat. Hazir miyiz ?

• emretor23 kullanıcısına yanıt
    Bf1 neyini gosterecek dlc mı gelecek

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Oyunun tek sıkıntısı çıktığı dönemde optimizasyon problemleri yaşatmış olması. Tekrar oynatır mı bilmem ama duyurusunu yapsalar yıkarlar ortalığı Yapımcının kapandığını ben de bilmiyordum, piyasada bu kadar kalitesiz oyun varken böyle kaliteli bir oyun çıkaran firmanın kapanması üzücü.

Oyun çok iyi olursa optimizasyon problemleri göz ardı edilebiliyor buna en büyük örnek The Witcher serisi,bence L.A. Noire de çok iyi bir oyun ve performans problemleri göz ardı edilebilirdi ki ben ettim.Hem PS3'de bitirmiştim hem de PC'de.Kurgusu,hikayesi,karakterleri,hikaye işleyişi,biraz yavaş olsa da oynanışı,geçtiği dönem her şeyi ile iyi bir oyundu ama oyunda kullanılan yüz teknolojisine çok fazla para harcandı ve bu yüzden oyunun en az 10 milyon satması gerekiyordu,oyun 5 milyon sattı ve Team Bondi kapandı.

@Dominator0

Bende Grand Theft Auto serisini severim ama L.A. Noire ve Red Dead Redemption ile aynı kefeye koymam,bu 2 oyunun bende yeri çok ayrıdır.GTA artık kült olmuş bir seri ve heyecan oluşturmuyor çünkü nasıl olacağını az çok tahmin edebiliyorsun ama hiç işlenmeyen bir temanın oyununu görünce çok farklı bir heyecana kapılıyor insan.

Aynen öyle hocam kült oldu artık. Eğer ki GTA gelirse Hong Kong, Çin, Japonya sağlam bir mafyayı (Yakuza tarzı) anlatırsa sağlam hikayeli oyun çıkartılırsa yine kapış kapış satılır. Şu Amerika kıtasından bıktım ben açıkcası, farklı ülke istiyorum.

L.A Noire 2 gelmicek ama bir ümit bekliyoruz işte.

Japon mafyasını konu alan bir GTA oyunu yok ama Çin mafyasını konu alan Grand Theft Auto: Chinatown Wars var.Oyun DS ve PSP için çıktığından pek bilinmiyor gerçi eski GTA'lar gibi üstten bir kamera açısına sahip olduğundan pek popüler de değil.

Duymuştum ama hiç oynamadım. PSP'yi elden çıkaralı yıllar oldu zaten. Şöyle güçlü el konsolu çıkarsalar aslında alınabilir. El konsolu gelicek dendi Konsolüssünde duymuştum, aslında güzel olur, F/P olursa düşünüyorum almayı. Bulmaca/Platform oyunları oradan akarız.

Ellerinde PS Vita vardı ama resmen harcadılar aleti hatta yetmedi alete özel olarak çıkarılan Gravity Rush'ı Vita'ya getirmeyip sadece PS4'e getirdiler,Sony Vita'dan çok erken vazgeçti ve bence hata yaptı çünkü atası PSP çok güzel bir el konsoluydu ve Vita da atasından daha iyi olma potansiyeline sahipti.Sony Vita performansı sonrası bence bir süre el konsolu yapmaya yeltenmemeli hele ki Switch'in çıktığı şu dönemde.

Switch'de 2-3 oyun hariç benim bildiğim güzel oyun yok onlar için de para dökmeye gerek gelmiyor içimden. Ben Platform/Bulmaca ufak oyunlar için almayı düşünüyorum aslında. Hatta Bir ara Vita alıcaktım ama sonradan vazgeçtim Aynen Gravity Rush 2 gelmemiş. The Last Guardian'da gelmedi mesela böyle oyunlar vitaya gelmeliydi, çok yanlış oldu. En son çıkan ICO tarzında RIME'de vitaya gelmedi. Switch'e çıkmış.

Switch E3 sonrası canlanacaktır yapıldığını duyduğumuz bir sürü oyun var. Nintendo Wii U exc oyun projelerini hep Switch'e yöneltti son iki yılını nerdeyse exc oyunsuz geçirdi konsol. Mutlaka güzel duyurular gelecektir. Gravity rush 2 ilk vita oyunu olarak tasarlandı ancak sony Vita'dan umduğunu bulunamayınca çok geçmeden sil baştan daha büyütülerek ps4 için hazırlandı. İptal edilmiş devam oyunun Ps vita sürümünün bir videosu var youtube da. Ayrıca Last Guardian ve Rime feci bir downgrade yemeden vita da imkanı yok çalışmazdı. Vita güzel cihazdı ancak sony hatalarıyla harcadı konsolu.

Switch öyle olmayacaktır ama hani öyle exc. oyunları dışında pek alıncak bir cihaz gibime de gelmiyor. Günümüz oyunlarının bazılarının downgrade yemiş halleriyle dahi oldukça kötü fps oranların da çalıştığını gördüm. Yani aynı 3DS gibi kendi yağın da kavrulması gerekecek. Nintendo artık tek konsol sahibi olduğu için ev el birleşik her oyun tek platforma güzel işler yapacaktır.

• inciteen kullanıcısına yanıt
    Şu konsol üssü ile multiplayerdaki samimiyet hiçbir yerde yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ!

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ!

Ayrıca Oyungezer'de canlı yayın yapacakmış.
    https://www.facebook.com/oyungezer/videos/vb.32712745968/10154531198750969/?type=3&theater

konsol üssünden ea sony microsoft ve ubisoftu izlerim bethesda için yayın yapmayacaklarmış onuda multiplayerdan izlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: sun of the beach

Ejderha eskiden multiplayer'daydi herhalde konsolussune gecmis.

Multiplayer'da oyun doktoru favorim. Hic komik degil adinda kanali var orada da cok iyi isler cikariyor tavsiye ederim.

• Arkadaşlar E3'de RDR2 hangi konferansta tanıtılacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

quote:

Orijinalden alıntı: sun of the beach

Ejderha eskiden multiplayer'daydi herhalde konsolussune gecmis.

Multiplayer'da oyun doktoru favorim. Hic komik degil adinda kanali var orada da cok iyi isler cikariyor tavsiye ederim.

Konsolüssündeydi hep zaten orada tanındılar ara verince Multiye geçti şimdi tekrar döndüler işte ait oldukları yere.

• onur01 kullanıcısına yanıt
    Sony

• Multiplayer ve ogz den takip edeceğim hem samimiler hemde iyiler. Konsolüssü de denk gelirse bakarım diğerş çoluk çocuk kaynıyor zaten.

• Enis kirazoğlunun muhabbetini seviyorum. BU yüzden vakit yönünden imkanım olursa multiplayerden takipteyim
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.