Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fifa at kel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 yılı içerisinde sağlam 3-4 tane exc çıkmazsa sony fena küfredicem. kaç yıl oldu konsol çıkalı hala beklenilen oyunların tarihleri bile açıklanmış değil.gow days gone gran turismo detroit bu yıl gelmeli.ayrıca sağlam bir açıkdünya mp oyunu yapılmalı. trailer izleyip masturbasyon yapmaya başladı millet yeter yahu.
  • The Order'dan haber var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neczer

2017 yılı içerisinde sağlam 3-4 tane exc çıkmazsa sony fena küfredicem. kaç yıl oldu konsol çıkalı hala beklenilen oyunların tarihleri bile açıklanmış değil.gow days gone gran turismo detroit bu yıl gelmeli.ayrıca sağlam bir açıkdünya mp oyunu yapılmalı. trailer izleyip masturbasyon yapmaya başladı millet yeter yahu.

Lys sınavı olduğu için pek takip etemedim ama bu sene 2-3 ex. oyun çıktı diye hatırlıyorum.
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle hocam yeni bir DLC gelecek.
    Arkadaşlar tekrar hatırlatayım,yerel ve ulusal tüm yayınlar E3'ün başlamasına kısa bir süre kala ana sayfaya eklenecektir
  • Hiçbir Türk sitesini,yayıncısını takip etmem kendim izler yorumlarımı DH'a yaparım 9 yıldır yaptığım gibi, çok az kaldı yine heyecan dorukta, sabahlayacağız kahveleri stoklayın şimdiden ağır işsizler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 10 Haziran 2017; 0:59:58 >
  • Hocam şuan Visceral Games(Dead Space'in yapımcısı) ve Respawn(TitanFall yapımcısı) yeni bir Star Wars oyunu geliştiriyor,büyük ihtimalle bunlardan biri E3'te olacak.
    Visceral Games'in Star Wars'ı TPS türünde olacak ve bence harika bir oyun olacak.Uncharted ve Assassin's Creed'in yapımcısı hazırlıyor oyunu

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ!

• quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Hocam şuan Visceral Games(Dead Space'in yapımcısı) ve Respawn(TitanFall yapımcısı) yeni bir Star Wars oyunu geliştiriyor,büyük ihtimalle bunlardan biri E3'te olacak.
    Visceral Games'in Star Wars'ı TPS türünde olacak ve bence harika bir oyun olacak.Uncharted ve Assassin's Creed'in yapımcısı hazırlıyor oyunu

Jade ablamız yaşlanmış :(

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Hacı Amy Hennig gitmeseydi Nathan Drake ölüyordu sana söyleyeyim.Kadın gittikten sonra oyunu değiştirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Hiçbir Türk sitesini,yayıncısını takip etmem kendim izler yorumlarımı DH'a yaparım 9 yıldır yaptığım gibi, çok az kaldı yine heyecan dorukta, sabahlayacağız kahveleri stoklayın şimdiden ağır işsizler

İşe nasıl gidicem onu düşünüyorum ben şimdiden 2/3 gün yıllık izin alsaydım keşke.
  • Ubisoft'un Aishasını kimler özledi ?

Bu kadını görünce buga giriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Hocam şuan Visceral Games(Dead Space'in yapımcısı) ve Respawn(TitanFall yapımcısı) yeni bir Star Wars oyunu geliştiriyor,büyük ihtimalle bunlardan biri E3'te olacak.

Güzel Jade ablamız elini attıysa her türlü oynanır

• sun of the beach kullanıcısına yanıt
    ps4 ü sattığımdan beri takip etmiyordum böyle yorumlarda yoktu. Geçen bi girdim baktı yorumlarda ne tartışılıyor diye, dediğin gibi hep at kel felan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

E3 günü bu yoruma bakıp ulan zaman ne çabuk geçti diyeceğim

Hay maşşallah , şu yorumu yazalı 4 ay olmuş. Ama daha dün gibi

• Biz hazırız, Activision ver çoşkuyu

• Bugün günlerden #StarWars #EA

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ!E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 10 Haziran 2017; 11:40:33 >

• Gececi olduğum haftaya gelmesi üzdü, neyse burdan videolardan falan takip edicez artık

• E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ!
  • emretor23 kullanıcısına yanıt

Geçen E3'te oyun yaptıklarını göstermişlerdi. Bilmiyorum nasıl olur ama ara sıra keşke Cumhuriyet'te Sith ve Jedi kavgalarını işleselerdi. Çok ekmek çıkar oradan hala Star Wars EU acayip geniş...
  • RE 2 REMAKE nedense bunu çoğumuz es geçiyoruz. :) Capcom bunu E3 sony konferansın da patlatacaktır belki de Monster hunter ile beraber. Hatırlayın ne denmişti sony tarafından birileri, japon stüdyoları bu yıl E3'te sony tarafın da yer kaplayacak diye. FF7 Remake yapımına da unutmayalım. Sony tarafı belli ki yine dolu dolu olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 10 Haziran 2017; 13:2:21 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.