Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mg3

Ac grafikleri horizonun gerisinde sasirtmadi.

ubisoft ile sony'nin exc. oyunun grafiği karşılaştırılır mı hocam ya
  • pubg xbox'a geliyor büyük ihtimalle
  • Metro ve Assassin's Creed gidiyorduk ne güzel,PUBG nedir arkadaş?
  • AC baya değişmiş şimdi aynı falan demeyin
  • PUBG'ye exclusive diyor adamlar ya.
  • pubg lul
  • Ve bu arada AC benim icin bitmistir artik. O ne guzel gunlerdi oyle kilic tokusturup tek kilic darbesiyle oldurdugumuz adamlar, simdi yuz kere kesiyoruz cani azaliyor oyle oluyor sanki yaratik kesiyoruz.
  • Player unknown konsol ex vay anasını
  • microsoft un yerinde olsam PUBG yi getiricez diye tanıtmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalale -- 12 Haziran 2017; 0:38:23 >
  • exclusive ne alaka ya her şeye exclusive
  • Assassin's Creed'in haritası acayip büyük olacak gibime geldi. Biraz Far Cry, Biraz Horizon, Biraz Dark Souls biraz da MGS'den almışlar gibime geldi. MGS'den derken MGS 5'de biyonik kolumuzu fırlatıp uzaktan kontrol edebiliyorduk ordan benzettim oku attı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Ve bu arada AC benim icin bitmistir artik. O ne guzel gunlerdi oyle kilic tokusturup tek kilic darbesiyle oldurdugumuz adamlar, simdi yuz kere kesiyoruz cani azaliyor oyle oluyor sanki yaratik kesiyoruz.

Oyunlarda en sevmediğim şeydir bu. Alt tarafı insan yahu neyin dayanıklılığıdır bu? Vur Allah vur ölmüyor anasını satayım.
  • astroneer çakmasını exc olarak tanıttılar şimdi de
  • Bu çöp de ne böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Ve bu arada AC benim icin bitmistir artik. O ne guzel gunlerdi oyle kilic tokusturup tek kilic darbesiyle oldurdugumuz adamlar, simdi yuz kere kesiyoruz cani azaliyor oyle oluyor sanki yaratik kesiyoruz.

Aynen hocam combat sistemi rezil olmus keske bu dinamiklerle ayri bi IP cikarsalardi da AC bize kalsaydi. Olmamasi gereken her sey olmuş oyuna resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC de stealth namına bir şey kalmamış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astroneer görmesin telif atar
  • Bu ne lan çakma Days Gone
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.