Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tahminim oyunun çıkışından bir süre sonra PS 4'e bile gelebileceği. Ama böyle bir şey olmaya bilir tabi.
  • Ya bana ne Misir'dan ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scetin01

22 exc. Toplamda 42 oyun tanıtılacak. Piyasa kızışıyor

bugün mü?
  • Metro Exodus pcye gelir umarım. Muhteşem duruyordu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

microsoft gecesinde niye ac gösteriliyor ki?Ubisoft kendi gününde niye göstermiyor?

xbox one x üzerinden oynanıyor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

microsoft gecesinde niye ac gösteriliyor ki?Ubisoft kendi gününde niye göstermiyor?

Para para para.
  • Assassin's Creed de çok iyi duruyor
  • Sony yarın ezilecek gibi gözüküyor.
  • metro da ac de exc değil neyin paniği bu multi oyunlar tanıtılıyor
  • adamlar kartalı drone yapmış oyun kötü duruyor ama oynanır ne zamandır AC e açız
  • PS4 Pro'nun grafikler ezilir xbox one x'in yanında gerçekten harika bi grafik sunacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Metro Exodus pcye gelir umarım. Muhteşem duruyordu .

tüm xbox oyunları win10'a geliyor diye biliyorum
  • Ya bu adamlar diğer stüdyoların oyunlarını kendi konferanslarında tanıtıyorlar, AC PC'ye de PS'e de gelir ki.
  • AC'yi izlerken anladım ki ben bu oyuna doymuşum artık ya. Zerre heyecanlandırmadı açıkçası.
  • Ya gicik oluyorum ya, bogdugumuz adam ah uh diye ses cikariyor, sap sap biz yuruyoruz zaten ustune adam pat diye dusuyor dibindeki diger adam hicbir sey duymuyor.
  • asssian creed süper olmuş çok begendim şahini kontrol etmek ayrıca güzel olmuş
  • Ac grafikleri horizonun gerisinde sasirtmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC toplama arabalara benzemiş her oyundan birşey var ama bence becerememişler yapmacık durmuş
  • AC cizgisinden cok cikmis ayri bi oyun olmus ilk oyunlarin hayrani olarak hiç beğenmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ne yalan söyleyelim origins güzel gözükse de pek ilgimi çekmedi.Geçtiği dönemde pek güzel değil bence.Fiyatı 40-50 tl'ye düşünce alırım anca.Ama metro muhteşem direk önsiparişlik oyun
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.