|
Bildirim
Mesut Çevik oyun yorumlayınca ben
|
Oyunu alırsın ping sorunu olur sonra düzelteceğiz derler oyuna bir güncelleme gelir oyun iyice kötü olur ping olayı hala çözülemez hile yapanlar çıkar bunuda engelleyemezler sonra silahlara güncelleme gelir bu sefer oyundan iyice soğursunuz oyun çöp olur çıkar yeni güncelleme beklerken bir haber gelir Bf yeni oyun çıkartacağı için güncellemeye önem vermiyor yeni oyunu bekleyin bu kısır döndüyü ben bf ilk oyunundan bu yana çekiyorum ama ne hikmetsede yeni çıkan her oyunuda alıyorum
|
Yeni ne var sorusuna cevap vermişsiniz. Ama almaya değer mi sorusunun yanıtı yok. 60 euro görünüyor Origin'de ve 300 liradan fazla demek oluyor bu. Peki alalım mı? Almayalım mı? Bilgisayarlar kaldırır mı? Kaldırmaz mı? Battlefield 4'ten devam edip indirime girmesini mi bekleyelim? Bu soruların cevabını arıyoruz, yoksa videoları biz de izledik. Benzer yorumları biz de yaptık.
|
Herkese selam,
Görünen o ki dice şirketinin ikinci dünya savaşlarına karşı bir bağımlılığı var. Forumlara girip oyuncuların yorumlarına bakıyorsunuz 10 oyuncudan 8 tanesi modern silahların olduğu yeni bir oyun istiyor.Bir yapımcı şirket hiç mi kullanıcıların görüşlerine kulak asmaz arkadaş ya. Keşke battlefield 1 update etmek yerine, battlefiel 4 gibi şu an bana göre en mantıklı ve gerçekçi olan fps oyununu iyileştirebilirlerdi.5000 saatten fazla battlefield 4 oynadım görünüşe göre biraz daha battlefield 4 oynayacağım. Yaptıkları yeniliklerin benim için bir cazibesi ve albenisi yok medal of honor'dan bu yana single yada multiplayer her türlü versiyonunu oynadık midem bulandı eski silahlardan.Bu oyuna battlefiel 5 değil battlefield last update tarzı bir isim vereceğim.Deluxe edition 80 Euro yani 80x5 400 tl.Kopya bir oyuna 400 tl veremem. Hardline çıktığında ve battlefield 1 çıktığında tekrar tekrar yazdığım gibi dünya ekonomisine şekil verilen çakma bir savaşın beyinlerimize belleklerimize kazınması için kaç sene daha eski tarihi anlatan oyunları oynayacağız. Dice sorarım sana :D |
bu tarz fps lerin en büyük problemi oyuncuya gözünü kırpma fırsatı vermiyor salya sümük saldırıyoruz devamlı
|
https://www.youtube.com/watch?v=MfzmCI9-aKY
mesut almış buradaki videoyu türkçe ye çevirip koymuş :D ucuz. |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|