Şimdi Ara

E3 Özel: Call of Duty: Infinite Warfare'in Yeni Videosunu Değerlendirdik - MSI Sponsorluğunda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony konferansında yayınlanan yeni videosuyla beklentileri tekrar yükselten Call of Duty: Infinite Warfare'in sunumu ve atmosferi bu sefer olmuş mu sorusunu akıllara getiriyor.

• Bu oyunun benim için tek çekici yanı Denuvo DRM ile gelmemesi(eski oyunda yoktu,ona bakarak çıkarımda bulundum) buda demektir ki Welcome to Torrent,5 tl etmeyecek oyunu 60 dolar+season pass diye kitlemeye çalışan bir firma işte

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grasyas01

Bu oyunun benim için tek çekici yanı Denuvo DRM ile gelmemesi(eski oyunda yoktu,ona bakarak çıkarımda bulundum) buda demektir ki Welcome to Torrent,5 tl etmeyecek oyunu 60 dolar+season pass diye kitlemeye çalışan bir firma işte

Öyle bile olsa korsanı meşrulaştırmaz ama. Sonuçta alacaksınız diye kafamıza silah dayamadıkları için.

• Cod tarzı aksiyon işte. Sevenler yine oynayabilir bence fena gözükmüyor. Benim ilgim, hala çekemedi o ayrı konu.

• Allahını seven Activisiona para yedirtmesin desteklemeyin şu adamları pcdeyseniz falan torrent çekin bişey yapın bu aç gözlü her sene aynı oyunu çıkaran adamları desteklemeyin pls let cod die

• Bu kisa videolar cok iyi olmus. Uzun videolarin yerine oyuna ozel kisa kisa videolar gercekten guzel. Tesekkur ederiz.
  • Call of Duty Ayda savaşanlar :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayda savaşanlar

Oyun güzel gözüküyor ama 70 dolar çok fazla. Şu dinamikleri vereceklerse bikaç sene sonra ucuzlayınca alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yo yo yooo herkese merhabalar aah ha O değilde Star Wars olmuş bu CoD Advanced Force Awakens

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ustanak -- 17 Haziran 2016; 22:07:27 >
  • Bu sene uzun yıllar sonra BF, Codu tokatlayacak hem oyun olarak hem satış olarak.
  • Hala şu torrentı normal karşılayan saçma insanlar var. Meyve sebze pahalı diye satın almayıp çalıyor musunuz ? Sanırım hırsızlık sanal olunca hafif bir suçmuş gibi geliyor insana. Torrent kullanmak hırsızlıktan farksızdır. Sevmiyorsan oynamazsın olur biter ... He hırsızlık bana koymaz yaparım diyorsanız orasını bilemem.

• abi videolarınız kısa, beğeni ile seyrediyorum fakat bir sayfayı açmaya değmeyecek kadar kısa, uumarım tam değerlendirme videosu gelir şöyle 2 saatlik

• Oyun yapmanın kolay bir iş olduğunu zanneden torrent ci bir tayfa var. 5 lira etmezmiş de falan filan. Hangi oyun olursa olsun ortada büyük bir emek var. Derseniz ki bu cod mu hayır fakat grafikler çevre dinamikleri modellemeler gayet güzel. Tekrar söylüyorum oyun yapmak kolay değil emeğe saygı gösterin
  • quote:

Orjinalden alıntı: BerkayShady

Allahını seven Activisiona para yedirtmesin desteklemeyin şu adamları pcdeyseniz falan torrent çekin bişey yapın bu aç gözlü her sene aynı oyunu çıkaran adamları desteklemeyin pls let cod die

hala her sene aynı oyun kafasındaki insan evladı.
  • bu oyunun komple değişmesi lazım artık cod bitti yeni isim yeni arayüz yeni motor yeni mekanikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BerkayShady

Allahını seven Activisiona para yedirtmesin desteklemeyin şu adamları pcdeyseniz falan torrent çekin bişey yapın bu aç gözlü her sene aynı oyunu çıkaran adamları desteklemeyin pls let cod die</blockquote>
    hala her sene aynı oyun kafasındaki insan evladı.

Değil mi ? animasyonlar bile aynı lol coda para mı veriyosun yoksa ondan mı bu savunma puhah

• quote:

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Allahını seven Activisiona para yedirtmesin desteklemeyin şu adamları pcdeyseniz falan torrent çekin bişey yapın bu aç gözlü her sene aynı oyunu çıkaran adamları desteklemeyin pls let cod die</blockquote>
    hala her sene aynı oyun kafasındaki insan evladı.</blockquote>

Değil mi ? animasyonlar bile aynı lol coda para mı veriyosun yoksa ondan mı bu savunma puhah

Ben Call of Duty'i senaryo modu için alırım.
    Şuana kadar her oyunu senaryo anlamında tatmin etti.
    Yine'de tatmin edecek buna eminim.

• quote:

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

hala her sene aynı oyun kafasındaki insan evladı.</blockquote>

lol den nefret ederim ve aynı dinamikler olmazsa o oyun başka bir oyun olur sadece geliştirmeleri lazım bu oyundada baya bi geliştirmiş gibiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BigEng

Hala şu torrentı normal karşılayan saçma insanlar var. Meyve sebze pahalı diye satın almayıp çalıyor musunuz ? Sanırım hırsızlık sanal olunca hafif bir suçmuş gibi geliyor insana. Torrent kullanmak hırsızlıktan farksızdır. Sevmiyorsan oynamazsın olur biter ... He hırsızlık bana koymaz yaparım diyorsanız orasını bilemem.

Hırsız arıyorsan anala çemkir.

• Biz gelecek temalı oyun yapma dedikçe adamlar her sene inadına çıkarmaya başladılar.
    Neyse ki Battlefield oyuncunun halinden anlıyor. Sana güle güle COD
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.