Şimdi Ara

:::::E30::::: (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
13.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arabların ön silecekleri tek mi oluyordu yaw
  • yok modifiye amaçlı yapıyolar
  • burak bey foruma ilgi istiyoruz

bilgi istiyoruz :)

hayırlı geceler arkadaşlar !!
  • açıkçası daha önce dediğim gibi keyif alınmak isteniyorsa 318is tercih ederdim gerek yakıt tüketimi gerek motor teknolojisi dohc 140 hp.düzgünü bulmak zor 316 bulunur ama 318is bulmak zor ama buldunmuda bırakmıycan
  • abi 3,18is sedan mı oluyo ne oluyo bi anlat

ya cupe bakıom ama yok 3,18 alıcam kafaya koydum demiştim 3,16 dan memnun değildim siyah toplarım atarım kenara izinli olduumda binerim lpg takılmamış olması şart ama 3,25 sedanda olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRSeRiHaYaT

http://www.sahibinden.com/88_model_318_i_bmw-65WQQaXQQ12604283WQQpXQQdisplayitem bu nasıl abi sade 3,18 7,5 e alınır gibi

Selamlar bu arabayı ben gördüm kullandim ustayada gösterdim hiç bir yerinde çürüğü olmayan tertemiz bir araba ama ücret konusunda anlaşamadık arkadaşla bende kendimi çok zorlamak istemedim almak için ama gerçekten bu modelde bu ayarda bu kadar orjinal bir araba bulubilirmiyim bir daha onu bilmiyorum.
    Umarım bu arabayı gerçekten seven değerini bilen birisi alır.E30 ayrıcalıktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: submarineq

quote:

http://www.sahibinden.com/88_model_318_i_bmw-65WQQaXQQ12604283WQQpXQQdisplayitem bu nasıl abi sade 3,18 7,5 e alınır gibi

Selamlar bu arabayı ben gördüm kullandim ustayada gösterdim hiç bir yerinde çürüğü olmayan tertemiz bir araba ama ücret konusunda anlaşamadık arkadaşla bende kendimi çok zorlamak istemedim almak için ama gerçekten bu modelde bu ayarda bu kadar orjinal bir araba bulubilirmiyim bir daha onu bilmiyorum.
    Umarım bu arabayı gerçekten seven değerini bilen birisi alır.E30 ayrıcalıktır.

arabanın temizliği vs bi süre sonra aklındaki planlar işin içine girince önemsenmiyo

bana motorunda sorun olmayan bi rektefiye sonunda 200 bini devirecek bi araç lazım kaporta iç döşeme hikaye zaten aldıım gibi kaporta ve iç döşeme 0 lanacak

• öncelike ilandaki bej çok güzel gerçekten temiz bi araca benziyor. ama çokda boş bi araç hidrolik yok,sunroof yok,yol pc side yoktur. ama güzel araç. is mevzuna gelince üstte daha önce anlattığım gibi 88*91 arası üretilen özel bi motordur is in s takısı sporttan geliyor 1.8 140 hp dohc en az yakan ve en çok kaçan motorlardandır (normal 318i 115 hp sohc motordur). sadece coupe olarak üretildi özel donanımları mevcuttur spor koltuk,spor süspansiyon,direksiyon,vites topuzu,ön arka spoylerler vs.. bu motor çok teknlojiktir e36 da ufak bi değişikle 98 yılına kadar üretildi ayrıca trigeri zincirlidir ;) ben olsam is tercih ederdim. ama öncelikle coupe mi yoksa sedanmı isteniyor ? keyif içinmi binilcek yoksa hergün işemi gidip gelincek ? temiz e30 bulmak hergeçen gün zorlaşıyor bütçe nekadar bide ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seffaf1 -- 13 Mart 2009; 21:42:45 >

• 3,18is bulsam alıcam ama 15bine bile cıkarım ama temiz olması ve yapılı olması lazım yoksa 3,18is sade bi araca 7-9 arası bağlaya bilirim temiz olmak kaydı ile

3,18is bulaassan ne geliyo sırasında 3,20i filanmı
  • 3,18 ies ne oluyo
  • quote:

3,18 ies ne oluyo

öyle bişey yok ies honda civic 6. nesilde var e30da is,i,ix,d,td,bide nadir olarak e var ayrıca is 7.5 a bulmak zor bitik bulunur anca. pek 320 tavsiye etmem e30da gerçi 6 silindir avantajı var ama hem çok az var hemde 325 almak daha avantajlı.bence e30da ya 318is ya 325 almak avantajlı. benim beğendiğim bi is var araç spor koltuk harici ful jantlarıda çok güzel değeri 1000 tl falan sırf jantları bence gitmeğe değer is alacak şahsen ben bunu alırdım gene görüp gösterdim tabi ama ilanlar içinde en uygunu bu görünüyor tabi tercih gene seninhttp://www.sahibinden.com/91_model_3_18_is_esi_yokkk_-26WQQaXQQ13008905WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seffaf1 -- 14 Mart 2009; 10:43:44 >

• sabah gördüm sık kullananlara bile ekledim

bi kaç sorum olacak tanıdık usta var güvendiğim ona muhakkak gösteririm zaten

aracı siyaha çevirsek sorun olurmu komple boyalı olucak

arada almanyaya gidiyorum ama tc vatandaşı olarak çift vatandaşlığım yok olsa araba getirebilirim

orjinal koltuk vs araylaya bilirim orada dayım war onun üzerine araç alıp 5 bine süper araçlar var e30 olarak aracı orda doldurup burada boşaltma işi nasıl olur hem ucuz tüm yedeklerimide alırım garaj imkanım yok ama sokak arası bina aralarında olan boşluğa yer yapa bilirim

http://www.sahibinden.com/hastasina_318is_cok_temiz_155_bin_km_ege_bogesnde_tekWQQaXQQ12513566WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=2

buda olabilir hem siyah

• sana güvenerek

senin sözünle 3,18is alıcam garanti verebilirim nettede çok aradım herkes 3,18is diyo ekonomi ve performans

bu arabada

stndart neler var 89-91 arası bakıcam hidrolik abs vs vs ....

BMW ayrıcalık

Eğer temiz bulamazsam Focus II bakıcam artık
  • e30.tc ye üye olucam ama tc vs istiyo neden istiyo acaba :S
  • int fiyatına baktık izinliyim bi pazara gideyim belki rastlarım e30 3,18is e hayırlısı

burak görüşürüz ihmal etme tartışalım
  • quote:

sabah gördüm sık kullananlara bile ekledim

bi kaç sorum olacak tanıdık usta var güvendiğim ona muhakkak gösteririm zaten

aracı siyaha çevirsek sorun olurmu komple boyalı olucak

arada almanyaya gidiyorum ama tc vatandaşı olarak çift vatandaşlığım yok olsa araba getirebilirim

orjinal koltuk vs araylaya bilirim orada dayım war onun üzerine araç alıp 5 bine süper araçlar var e30 olarak aracı orda doldurup burada boşaltma işi nasıl olur hem ucuz tüm yedeklerimide alırım garaj imkanım yok ama sokak arası bina aralarında olan boşluğa yer yapa bilirim

http://www.sahibinden.com/hastasina_318is_cok_temiz_155_bin_km_ege_bogesnde_tekWQQaXQQ12513566WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=2

buda olabilir hem siyah

siyaha çevrilirde boşuna masraf yapıcan ruhsata muaynesi masrafı dert almışken . siyah al ozaman ilandakide çok güzel görünüyor tabi yakından görmek lazm gene parça işini dediğin gibi olabilir zaten gidebiliyomuşsunda gelirken getirirsin bizede görürsün artık

• beyaz gitmez benim gibi titiz birine siyah olsun hergün siler parlatırım :))

valla dayım sağlam adamdır yardım eder alırsam ama genede ona danışmak lazım parcayı kg ile gitirdiğim için pahalı olur ancak taşıt üzerinde getirmem lazım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.