Şimdi Ara

:::::E30::::: (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
13.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o araç astarı yüzünden pahalıya gelir renk değişcek koltuklar iç tirimler vs.. 3-4bin yer
  • ya aslında motoru sağlam olsun 3-4 bin yesin ama zamanla yiccek ilk içinden başlıcam ama bi tane siyah buldum saat yerinde düğmeli bişi war yok bilgisayarı galıba 11,500 istiyo 3,18is koltuklar değişicek iç döseme taban döşemesi biraz eskimiş ilk önce sanayide aldına zift attırılıp iç döşemesi komple sökülüp izalasyon ve yeni döşeme istiyo motora bakmadık kaportada çürük yok sadece altı biraz kötü içten oda
    http://www.sahibinden.com/acil_acil_acil_m40_-01WQQaXQQ10556557WQQpXQQdisplayitem
    bi ilan daha

http://www.sahibinden.com/91_318is_black-92WQQaXQQ12897078WQQpXQQdisplayitem

• burak yol bilgisayarı olan başka araç bulabilirimiyiz

bide ben içinde oynama olmamış bişi istiyorum camları otomakit zaten

olmasada olacaklar

yolbilgisayarı , hidrolik, abs, elk. ayna , elk sunruff , elk arka perde , elk camlar , kelebekler açılır , deri döşeme , recora koltuklar , m direksiyon , m vites , bide araç için gprs li pc ler var dokunmatik ekranlı filan onlardanda yaptım mı içi on numara

dışınada

karlık , sis , siyah far , kırmızı stop , elk anten ikitane sağ ve sola süper oluyo teybi actığında bide egzostun sağlamsa tadından yiyemion :))
  • burak tartışmak üzre ben işe
  • iyi akşamlar arkadaşlar
  • @serserihayat
    kardeşim araba arayışların nasıl gidiyo merakla bekliyorum inşallah sorunsuz bir e30 bulursun

bu arada benim baktığım bir 318is ilamnında arabanın son hız ibresi 150 idi

140 bglik bir araba için bu az değilmi?
  • o mil göstergedir amerikadan gelen bi araçtır onların araçları daha bi extra oluyor airbag abs 3. stop lambası yan parklar vs olabiliyor ;)
  •  :::::E30:::::

2\1989 bmw 3 serisi katalog
    http://www.e-30.be/prospekten/E30_2_89_Die3erBMW.pdf

3.18 is Almanca
    http://r-a-p-i-d-s-h-are.com/files/167296395/BMW_E30_Prospekt_318is.pdf.html

Ayrıntılı m42 318is motor dökümanı Türkçe
    http://r-a-p-i-dsh-are.com/files/173641919/m42_3.18is.pdf.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seffaf1 -- 16 Mart 2009; 9:51:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: seffaf1

o mil göstergedir amerikadan gelen bi araçtır onların araçları daha bi extra oluyor airbag abs 3. stop lambası yan parklar vs olabiliyor ;)

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: £hmet

@serserihayat
    kardeşim araba arayışların nasıl gidiyo merakla bekliyorum inşallah sorunsuz bir e30 bulursun

bu arada benim baktığım bir 318is ilamnında arabanın son hız ibresi 150 idi

140 bglik bir araba için bu az değilmi?

araç yok ya warda çok para istiyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRSeRiHaYaT

quote:

Orjinalden alıntı: seffaf1

o mil göstergedir amerikadan gelen bi araçtır onların araçları daha bi extra oluyor airbag abs 3. stop lambası yan parklar vs olabiliyor ;)

+1

o arabayı nerden buluruz ya airbag li filan
  • ilanı nette gördüm ama airbag dikkatimi çekmedi

• quote:

ilanı nette gördüm ama airbag dikkatimi çekmedi

üstteki ilanın acıklamasında ;

araç fulldür .türkiyede 2 tane var ankarada tektir amerikalılar için özel üretilmiş orjinal 84000 mil dir araçta abs klima airbag sunroof kilitli defransiyel hakiki deri döşeme tertemiz bir araç aracın orjinalliği hiç bozulmadı ev alacağımızdan dolayı aracımızı satmak durumundayız fiyatta pazarlık yaparız
    airbag yazıyor
  • tamam ama dikkatimi çekmedi hiç :))
    quote:

Orjinalden alıntı: Anectodhe

quote:

ilanı nette gördüm ama airbag dikkatimi çekmedi

üstteki ilanın acıklamasında ;

araç fulldür .türkiyede 2 tane var ankarada tektir amerikalılar için özel üretilmiş orjinal 84000 mil dir araçta abs klima airbag sunroof kilitli defransiyel hakiki deri döşeme tertemiz bir araç aracın orjinalliği hiç bozulmadı ev alacağımızdan dolayı aracımızı satmak durumundayız fiyatta pazarlık yaparız
    airbag yazıyor

• bu araçda airbag var normalde e30 da airbag imkansız gibi bişey ayrıca e30 is 4 kapı olarak yok ama bu amerikan versiyon olduğu için orası için üretilmiş olabilir bulmak imkansız hem is hem 4 kapı yok gibi bişi
  • abi zor bulunmayan bişiyle mustang gibi olur fiyatı yapması imkansız değil arac airbagli die hem aracta masraf war belli yani iç dış
  • masrafsız e30 bulmak zor illaki vardır
  • ewet cevremde bu sevdamdan vazgeçirmeye çalışıyo kimse al demedi bugüne kadar alma karın ağrıtır dio sinirim bozuluo
  • valla almasanda içinde kalıcak düzgün fabrikasyon orjinal bakımlı bulursan fazla üzmez nihayetinde bi bmw ama şunuda unutmamak gerek en genci 18-19 yaşında bi araba
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.