316 m10 motor 1799cc dir ve coupe 316 zor bulunuyor ve modifiyesi karbüratörle ve manifoldlarla oynandığı takdirde 121 hp ye kadar çıkabiliyor.yeni üyeyim herkeze selamlar..
Slm arkadaşlar nasılsınız
arkadaşlar her kupe 318 is olmak zorunda mı ? 89 model 318 buldum kupe ancak is mi i mi tam emin değilim. İS modeli sadece kupe araçlarda mı vaR ?
1 hafta önce mersinden ankaraya gidiyorduk yolda bi e30 gördüm TUTULDUM pc ye kavusur kavusmaz hemen sahibinden e girdim
ordaki hemen hemen bütün e30 ları gezdim bende o zaman dan beri hastalık oldu SERSERİHAYAT gibi oldum bende
benn trabzonda yaşıyorum bizim orda böyle araba yok yani, bende böyle bi araba olursa çok çekici olurdu
bende baya dolaştım neette ama çok yakıyormuş hali daha dolaşıyorum bende ucuz düşürürsem alabilirim birtane
slm arkadaşlar hastalık olan E30 merakı sonlanmıyor 3,18is veya 3,25 tavsiye ederim araç 3,25 sedan ve sihay olursa çok şekiil yapa bilirsiniz tabiki 20 yaşında araba alıyorsunuz dikkat edin bir çok sorun cıkaracak hiç sorununuz bitmeyecek elden geçirmesseniz size tavsiyem döküntü olarak alıp toplamanız motoru ve yürürü elden geçiriz sonra dış boya en son iç döşeme yparsanız ömürlük bi araba yapabilirsiniz tabi külfetli ama
e30 sevgisi bende sonlanmaz çünkü bu araba amcamda vardı
sıfır alındığı için 316 motor tercih edilmişti(malum vergiler)
ama o araba bize sorunsuzca hizmet etmişti ve 12 yaşına geldiğinde satılmıştı
şimdi biz o arabayı satarken çürüğü veya yürüründe bir problemi yoktu fakat şimdi bu arabalar sanıyorumki üzerlerinde yapılan oynamalar nedeniyle sorunlular ve ciddi bir elden geçirilmeleri gerekiyor alırken dikkat etmek lazım
bnce alırkene dikkat değil ucuz bulmak lazım nasılsa yaptırılacak
quote:
Orijinalden alıntı: £hmet
e30 sevgisi bende sonlanmaz çünkü bu araba amcamda vardı
sıfır alındığı için 316 motor tercih edilmişti(malum vergiler)
ama o araba bize sorunsuzca hizmet etmişti ve 12 yaşına geldiğinde satılmıştı
şimdi biz o arabayı satarken çürüğü veya yürüründe bir problemi yoktu fakat şimdi bu arabalar sanıyorumki üzerlerinde yapılan oynamalar nedeniyle sorunlular ve ciddi bir elden geçirilmeleri gerekiyor alırken dikkat etmek lazım
ne alaka e30 platformunda 7 serisi e38 in :)
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
e38 gibi hırçın bi araç bi daha dünyaya gelmez
slm arkadaşlar :))
bazı yorumlara bakınca insanın gülesi geliyor. E30 çok ama çok iyi arabaydı.halen daha da özellikle verdiğiniz paraya karşılık ne aldığınıza bakarak çok ama çook iyi bir araba. ama önemli olan ne için araba aldığınız. günlük kullanımda, katır niyetine alınacak bir araba değil.asfalttan çıktığınızda ne olacağı belli değil, her an karteli delip sanayiiye doğru bir çekicinin sırtında yollanabilirsiniz. ve günümüz arabalarına kıyasla yakar.ama yaktığını inkar etmez. peşinize 80-100 milyarlık arabalarla takılıp ancak arka plakanızın şeklini ezberlerler.kısaca zevk arabasıdır. zevk için alınır.zevk için toplanır.zevk için binilir.eğer alacak olanınız veya daha fazla bilgi isteyeniniz varsawww.e30.tc ye bir gözgezdirin. birde gereksiz bir bilgi:bende geçen ay 1990 model E30 kasa bir 3.20i aldım. topluyorum ufak ufak.
quote:
Orijinalden alıntı: Naqoyqatsi
Arkadaslar herkez ne guzel akıl verıo ya 3,25 al dıye bu arkadasların arabanın ne yaktıgından haberı yok sanırım bende 3,16ci var e30 1990 model benım arabam bıle devırlı kullanımda 450 kurus yakıo km de demekkı 3,25 olsa en az 750 kurus yakıcak
dostum senin arabada bir sorun var sanırım. ben devirli kullanırsam ancak 450 civarı yakıyorum. o da araç yeni motor gördü.yataklar filan alışmadı henüz. araba 3.20i
hort :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme