Şimdi Ara

e39 520i Araç Telefonu ve M paket Yapımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
17.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar e39 daki araç telefonunun nasıl kullanıldıgını nasıl aktif hale getirildigini bilen varmı? internette biraz araştırdım ama hiçbirşey bulamadım.

konuyu ilk başta araç telefonu hakkında bilgi almak için açmıştım fakat daha sonradan @Techzone ile e39 m paket yapımı hakkında konuştuk. Bu yüzden konunun ismine ekleme yaptım. e39 m paket yapımı hakkında bilgisi, fikri, tavsiye edicek bir yeri olan veya yardım almak isteyen var ise buraya yazabilir. Forumda bu tarz bir konu yoktu galiba inş faydalı bir konu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cygenc -- 14 Ocak 2012; 16:05:38 >

• aktif hale getirmekten kasıt nedir? telefon çalışmıyor mu? Yoksa nasıl kullanacağınızı mı bilmiyorsunuz?
  • öncelikle ilgilendigin için teşekkürler.
    araçtaki telefon çalışıyor hatta 112 yi bile aradım :) ama ''instert sim'' diye uyarı veriyor benim derdim bu telefona bir şekilde sim kart takıp görüşme yapabilmek. aslında sim kartı neresine takıcağımı bulamadım sağına soluna baktım ama bulamadım.
  • bagajda sag ya da sol tam hatirlamiyorum, stop lambalarinin ustunde, elin bile zor girdigi bir yerde.. yanliz sim kartini ilk aldiginiz zamanki gibi kredi karti boyutunda olmasi gerek o sekilde kredi karti gibi takiyorsunuz.. Herhangi bir ozel servise goturun gosterirler.. yalniz bildigim kadariyla 32kb'lik sim kartlari destekleniyor ama bir daha sorun..
  • çok teşekkür ederim yardımınız için yarın dediğiniz yere bakıp işi çözmeye çalışacagım olmadı servise götürürüm =)
  • bugun aracı biraz kurcaladım ve sim kart yerinin bagajda degil telefonun altındaki tutacağın arasında oldugunu buldum dediginiz gibi sim kartı ilk aldıgımız halde kredi kartı boyutundaki haliyle takıyoruz ama daha sim kart alıp denemedim o yüzden çalışırmı çalışmazmı bilemedim ama deniyeceğim iyi günler :)
  • size direk bagajdaki yeri tavsiye etmemin sebebi, fazla tozlanmamış bir bölüm olduğundandır.. çoğu e39'da telefonun icine takılan sim kartları çalışmıyor ne yazık ki tozdan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iki tane simkart girişi var ozaman doğrumudur? ben modele göre farklılık olabilecegini düşündügüm için sizin dediginiz yere hiç bakmadım kendimce bişey buldum zannetmişim :) bilgiler için teşekkürler yeni bir sim kart alınca sizin dediğiniz yeride bulup deniyeceğim inş :)
  • aynen öyle.. hem telefonda hem bagajda..
  • @TechZone
    yeri bu başlık altı degil ama sana bir soru daha sormak istiyorum. aracımı m pakete çevirmek istiyorum bunu yaptırabilecegim bildigin bir yer varmı yoksa herhangi biryerden parçaları alıp bir kaportacıda taktırmakmı mantıklı olur ?
  • parçaları alıp kaportacıda da yaptırabilirsin.. hatta hurdalıklarda fln vardır M paket E39 5.. onun parçalarını toplarsın olmadı, bedava sayılabilecek fiyatlara..

ya da her şehirin ünlü bir kaportacısı vardır.. verirsin eline M tampon, marşpiyer vs resimlerini döker kalıba hazırlar..

ankara'da yaşıyorsan ivedik organize sanayii'de "karlıkçı levent" var.. kime sorsan gösterir ve dört dörtlük yapar.. eğer başka bir ildeysen tavsiye lazım tabii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 13 Ocak 2012; 17:00:23 >
  • anladım. ben istanbuldayım ama ankaraya özel sebeplerden dolayı gelip gidiyorum bu şaşmaz sanayide tavsiye ettiginiz yer dediginiz gibi kalıpları döküptemi yapıyor yoksa parçacıdan alıp aracamı monte ediyor. çünki ben ankaraya 2 3 günlügüne gidiyorum en fazla max 2 günde bitmesi lazım eger oluyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: cygenc

anladım. ben istanbuldayım ama ankaraya özel sebeplerden dolayı gelip gidiyorum bu şaşmaz sanayide tavsiye ettiginiz yer dediginiz gibi kalıpları döküptemi yapıyor yoksa parçacıdan alıp aracamı monte ediyor. çünki ben ankaraya 2 3 günlügüne gidiyorum en fazla max 2 günde bitmesi lazım eger oluyorsa

kalıba dökerek yapıyor.. size parçaları alıp giderseniz o şekilde de takar.. ama parçaların temiz ve renklerinin uymuş olması gerek.. yani farklı renk alırsanız o zaman sıfırdan zımparalanıp, astar çekilip aracınızın rengine uygun boyanması gerek.. o da 2-3 günden fazla sürer.. en temizi kalıba döktürüp yaptırmak.. 2-3 gün içinde hallolur..
  • anlıyorum dediğiniz mantıklı zaten internetteki bir çok parça boyasız, sizede fazla yük oldum ama bu konularda hiç bilgim yok affınıza sıgınarak soruyorum, bu kalıba döküp yapma işi hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz hangi malzemeden üretilir? dayanıklımıdır? parçalar araç üstüne tam uyum saglar mı vs? birde şaşmaz sanayideki arkadaşın telefonu var ise özelden gönderebilirmisiniz?
  • sizin için önemli olan onda E39 M tamponları için kalıbın olup olmaması.. yalnız hatırladığım kadarıyla vardı.. bir arkadaşım arkadaşı aracına yaptırdı oradan diye hatırlıyorum.. malzeme olarakta fiber kullanıyor.. bende telefonu yok ama internetten bulduğum numaraları vereyim..

Lec Sport garajın adı.. Levent Usta bakıyor bu işlere.. telefonlardan biri 0 312 394 18 05, diğeri 0 312 312 48 02.. adresi de alın..
  • çok teşekkürler en kısa zamanda irtibata geçicem inş kalıplar vardır =) yardımlarınız için tekrar teşekkürler iyi forumlar
  • ankaradaki lec sport garaj ile irtibata geçtim 600 tl ye boyasız fiberglass malzemeden yapar gönderirim dedi ve boyasıyla provasıyla montajıyla 4 gün istedi benden. birde istanbulda biryere fiyat çıkarttırdım ön arka ve bagaj spoyleri 3 parça 1310 tl fiyat çıkarttı boya ve montaj hariç ankaradakinin 2 katı fiyatı ve aynı malzemeden üretiliyor. bu kadar fark olması gerçekten şaşırtıcı :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cygenc -- 17 Ocak 2012; 18:04:04 >
  • İstanbul'da yüksek rakamların çıkması normal.. herkes birbirine giydirme peşinde

Ankara'ya geldiğinizde 3-4 gün kalacaksınız o zaman.. yaptırıp o şekilde istanbula döneceksiniz.. en iyisi bu..
  • bencede ankarayı pek sevmem ama fiyat yönünden iyiymiş bunu farkettım
    birde bu parçaları boyatmak kaç paraya mal olur acaba bana bilginiz var mı ?
  • o konuda hiçbir bilgim yok işte..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.