Şimdi Ara

e46 3 serisi ile 1.16 arasında kararsızım lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar haziran gibi poloyla corsayı satıp üzerlerine koyup bir bmw almak istiyoruz.Limitimiz 33 en fazla 34 milyar.e46 3.20 ile 1.16 arasında cok kaldık.2 model hakkındada bilgim var arastırmalarım devam ediyor.Fakat cok kararsız kaldık.Ne alırsam alıyım tüp taktırcam o kesin.Sonucta 3 daha üst segment fakat yeni kasa olusu km olarak daha düşük bulunabilmesi ve tipiyle 1 serisinede aklımız cok gidip geliyor.2 arac hakkındada bilgisi olanlardan yardım istiyorum 2 arac hakkında yardım istiyorum.Çok teşekkür ederim.Saygılar..

http://www.sahibinden.com/sahibinden_degisen_yok_33_500_pazarliksizzz!!!!-36WQQaXQQ17744180WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/boyle_temizi_yok-87WQQaXQQ24032480WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/acil_sahibinden_satilik-92WQQaXQQ24117917WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/bakmadan_gecme_!!!!-20WQQaXQQ20633091WQQpXQQdisplayitem

• Ben 1 Serisi'ni tercih ederim bu ilanlardan.Çünkü daha güncel bir araç.Sonuçta piyasada temiz bir E46'da epey para isteniyor ve o kadar parayı da 9-10 yaşında bir araca bağlamak bence iyi bir seçim olmaz.
    He;E46'nın 2004'ten itibaren makyajlanan versiyonu olursa daha iyi olur ama 99-2000 modellere bie 28-30'dan kapı açıldığını varsayarsak rahat bir 34-35 gözden çıkarılmalı makyajlı versiyon için.O dediğim fiyatlara da sanırım 316i bulunabiliyor.
    Bu durumda illa ki 6 silindir 2.0 motor sevdanız yoksa ya makyajlı temiz bir 316i alın derim ya da yine 4-5 yaşında 116i alın derim..
  • 1.16 güncel bir araç ancak E46 99'dan beri var diye biliyorum

Ayrıca 1.16'nın daha karizmatik durdugunu düşünüyorum.İleride almak istedigim araçlardan birisi
  • çok saolun bende böyle düşünüyordum ancak arada aklım gidiyor e46 ya.Birde cevreden 1 serisi bmw değil flan dediler guya bmw ye göre kalitesiz bir modelmiş siz ne düşünüyorsunuz.1 serisi hakkında varsa eger biraz bilgi alabilirmiyim.Saygılar
  • ayrıca uzun süre binecegim için kesinlikle tüp düşünüyorum.1 serisinin tüple arası nasıldır acaba
  • Gül geç derim..
  • volvo c30 düşündünüz mü hiç?
  • c30 için 36-37 vermemiz gerek o yüzden düşünmedik 30du aslında limitimiz ama 33 e filan cıkabilcez teşekkür ederim.1 serisinin herhangi bir kronik sorunu varmıdır ve tüple arası nasıldır.saygılar
  • 1 serisi ile yaklaşık 55.000 kmlik bir deneyimim oldu..araç motor yönünden çok vasat, hele bir de tüp takınca o araçdan hiç zevk alamazsınız..size tavsiyem benim motorda gözüm yok şeklim olsun diyorsanız 1.16, hem şekil hem performans 1.18!..hem şekil,hem güç,hem karizma vb olsun diyorsanızda 3.20 den şaşmayın..
  • cok tesekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: areena34

1 serisi ile yaklaşık 55.000 kmlik bir deneyimim oldu..araç motor yönünden çok vasat, hele bir de tüp takınca o araçdan hiç zevk alamazsınız..size tavsiyem benim motorda gözüm yok şeklim olsun diyorsanız 1.16, hem şekil hem performans 1.18!..hem şekil,hem güç,hem karizma vb olsun diyorsanızda 3.20 den şaşmayın..

gsi dan inip binecegim hocam hesap edin artık 1.16 cok mu vasat atıyorum 1.6 astra gibi bile gitmiyormu.Bu sırada 55bin az km değil araç hakkında baya bir tecrübe sahibi olmussunuzdur.Alırken nelere dikkat etmeliyiz,özellikle aracın kronik bir sorunu varmıdır merak ediyorum.Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: h.t

cok tesekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: areena34

1 serisi ile yaklaşık 55.000 kmlik bir deneyimim oldu..araç motor yönünden çok vasat, hele bir de tüp takınca o araçdan hiç zevk alamazsınız..size tavsiyem benim motorda gözüm yok şeklim olsun diyorsanız 1.16, hem şekil hem performans 1.18!..hem şekil,hem güç,hem karizma vb olsun diyorsanızda 3.20 den şaşmayın..

gsi dan inip binecegim hocam hesap edin artık 1.16 cok mu vasat atıyorum 1.6 astra gibi bile gitmiyormu.Bu sırada 55bin az km değil araç hakkında baya bir tecrübe sahibi olmussunuzdur.Alırken nelere dikkat etmeliyiz,özellikle aracın kronik bir sorunu varmıdır merak ediyorum.Saygılar

hocam aracın motoru kötü değil aslında kilosu ve vites oranlarından dolayı bir hantallığı var, hani derler ya geç açıyor o şekil yani, serilik bekleme..alırken öncelikle her ikinci elde olduğu gibi kazasız, değişeni olmaması gibi ve en önemlisi bakımlarının aksatılmamış olmamasına dikkat et çünkü aracın bakım masrafları gerçekden ağır..biz aracı 2.el almışdık yakın bir tanıdığımızdan o bile sağolsun baya bir hırpalamış alıdğımızda araçda fren denen birsey yokdu hemen sevise götürdük 4 tane disk ve balata değişti vesaire yanlış hatırlamıyorsam 1,300 tl gibi bir rakam ödedik(sene 2006,aldığımızda 60,000 civarlarındaydı)..kronik bir sorun olarak ben herhangi birşey göremedim sonuçda o bir BMW..sadece aşırı yakıt sarfiyatı, özellikle klima açıkken %20 artış felan hikaye bu baya bir fazla yakıyordu..bunların haricinde tam genç işi, özellikle siyah sunrooflu birtane bulursanız tadından yenmez bir bakan bir daha bakar..aracımızı satalı yaklaşık 2 sene oluyor ama şu anda bile bir e46 3 serisi istiyorum

• bmw 1serisine ben bmw gözüyle bakmıyorum sıradan bir arabaymış gibi geliyor bana.bence e46 3.20i alın hem aracın görünüşü çok güzel hemde 6silindirin sesini dinlemek paha biçilemez.
  • 1 serisi güzel araç fakat 1600 motor verimli vede yeterli bir motor değil
  • Gsi'dan sonra 1.16 veya 1.6 astra kesinlikle çok yavaş gelicektir. Aynı tadın benzeri için turbo dizel araçlar veya daha büyük hacimli benzinli yada yine 1.6 ama sport sınıf bir araba lazım. Bmw 3.20D (150hp lik) veya 3.20 benzinli olabilir.
  • İki arabayıda kullanmış birisi olarak kesinlikle E46 320i tavsiye ederim. 116i alacağınıza focus alın, golf alın, Mazda3 alın, astra alın. BMW 115 bg ile binilecek bir araba değildir. Dizel takıntınız yok ise 6 silindirin tadını almak için E46 320i alın derim. Yeni 3 serilerinin benzinli motorları bile 4 silindir ve tamamen ekonomi üzerine tasarlanmış. Birazda Borusan'ın ticari kaygısı Türkiye'yi 316i ve 116i çöplüğüne çevirdi. 2003-2005 arası makyajlı kasa 170 bg bir 320i alın çok memnun kalacaksınız. Bende 2000 model 320i var, LPG ile 200-250TL arası yakıyor. Performans farkı hissedilmiyor. 116i kullandığımda hayal kırıklığına uğramıştım. Clio bile 116 dan daha seri...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.