Şimdi Ara

e5 radar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • E5 deki radarlar ceza yazmaya başlarsa o trafik akmaz.
  • radar olmadığı halde 80 yazısını gören sol şeritte 50 ile gidiyor,
    biri de kalkmış bimere tekrar şikayet edeyim bari yazmış.
    hocam zaten millet olarak araba kullanamıyoruz bari olanı törpülemeyin, hepten boğuluruz bu trafikte.
  • Aynen hocam zaten e5 te günün 20saati 80i bırak 40ı geçersek şükrediyoruz bide şikayetçiler var. Gece 1gibi kimse olmuyo e5 te ve ister istemez basıyor insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Pek belli olmuyor. 2014'te Pendik'ten Harem'e sabah 6-7 gibi yol bomboş olduğu için 150-160 gidip radar cezası gelmedi ama 2013'te Kartal Samandıra bağlantı yolunda 80 ile ceza yedik(hız sınırı şuan 90 o yolda) İnşallah ceza gelmez :)

Kartal Samandıra bağlantı yolunda radar var. Bizim enişte daha yeni radar cezası yedi. Dikkatli olmak lazım orada. Affetmiyorlar harbi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut467

quote:

Orijinalden alıntı: İmpreZaa xd

quote:

quote:

Merhaba ben de bugün istanbul-şarköy arası gideceğim.Araba yüklü olacağı için 100 ü geçmem ortalama 80-90 giderim ama yine de merak ettim bu güzergahta radar durumunu bilen varsa yardımcı olabilir mi?Teşekkürler.

hocam beylikdüzünden sonra tekirdağa kadar e5 te radar denetimi oluyor sık sık özellikle büyükçekmece silivri arası çok yoğun kontrol var
    temde çatalca bölgesinde genelde radar oluyor

Öyle mi çok teşekkür ederim

bir de hocam sana tavsiyem insanlar o yolda yavaş gidiyorsa sen de hemen yavaşla gezici radarlar da oluyor tekirdağ hız konusunda daha hassas
    senden bir ricam olacak hocam bayramda ben de gideceğim şarköye gidişte hiç bitmeyen yol çalışmaları ne durumda bilgi verebilirsen sevinirim

Tekrardan merhaba uzun süre sonra tekrar foruma girdim kazasız belasız cezasız gittim geldim çok şükür biri yeniçiftlik çıkışı diğeri ahievrende 2 yol çalışması var ahievrendeki 5 km yeniçiftlik çıkışındaki 3 km sürüyor

• tem de nerelerde radar var?

• Avcılar beylikdüzü arası aktif mi bilmem ama araçlatın %99 u 80i geçmiyor orada büyük olasılıkla aktiftir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba ben de bugün istanbul-şarköy arası gideceğim.Araba yüklü olacağı için 100 ü geçmem ortalama 80-90 giderim ama yine de merak ettim bu güzergahta radar durumunu bilen varsa yardımcı olabilir mi?Teşekkürler.

hocam beylikdüzünden sonra tekirdağa kadar e5 te radar denetimi oluyor sık sık özellikle büyükçekmece silivri arası çok yoğun kontrol var
    temde çatalca bölgesinde genelde radar oluyor

Öyle mi çok teşekkür ederim

bir de hocam sana tavsiyem insanlar o yolda yavaş gidiyorsa sen de hemen yavaşla gezici radarlar da oluyor tekirdağ hız konusunda daha hassas
    senden bir ricam olacak hocam bayramda ben de gideceğim şarköye gidişte hiç bitmeyen yol çalışmaları ne durumda bilgi verebilirsen sevinirim

Tekrardan merhaba uzun süre sonra tekrar foruma girdim kazasız belasız cezasız gittim geldim çok şükür biri yeniçiftlik çıkışı diğeri ahievrende 2 yol çalışması var ahievrendeki 5 km yeniçiftlik çıkışındaki 3 km sürüyor

çok teşekkür ederim ben de cumartesi gideceğim bakalım nasip olursa

• Hazır E-5 (D100) konusu bulmuşken sorayım. Bu Küçükçekmecede olan araç arızaları gerçek mi?

Çünkü %99 ÖZELLİKLE Hacışerif-Avcılar yönünde hemen hergün. aynı yerlerde araç arızası oluyor. Kaputu açıyor bekliyor. ama hep.
  • Beylikdüzündekiler işliyor mu?

Arkadaki selektör yaptığı için 110a kadar çıktım sağım doluydu yol veremedim kameraların altında 75e kadar düştüm o da sağdan makas atarak gitti, uzaktayken çekiyorsa ceza gelebilir galiba...

• Iki sene once tuyap-beylikduzu istikametinde 73 km hizla eds cezasi gelmisti.
    300 tl kusur odemistim.
    O zamanlar eds 70 km idi.

3 hafta once de corlu cikisinda isiklarda opet i gecince 67 km hizla en sag seritte 400 tl ceza yedim.
    Tedes dedikleri tuzak radar.
    Hiz siniri yazmiyor.
    Sadece kucuk bir tabela vardi.bariyer hizasina koymuslar.agaclar perdeliyordu.
    Ikinci gecisimde dikkat ettim.
    Bir daha gittigim de sprey boyayla o kamerayi maymuna cevirecegim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.