Arkadaşlar merhaba 2gün önce saat 00.10 suları tuzla içmeler köprüsünden e5 yolunu kullanarak hareme gittim.18yıldır istanbulda yaşıyorum fakat üniversiteyi il dışında okuduğum için trafikten uzak kalmıştım. E5 karayoluna elektronik denetleme sistemi gelmiş galiba haberim yoktu.Bildiğiniz üzere ramazan olduğu için e5 karayolu bomboştu ve 130-140 km/h ortalamayla hareme gittim. saat 1.30 civarıda oradan dönüş yaptım yine 130-140km h. Bu sistem 24 saat devre içindemidir hız ölçümlerimizi neye göre yapar, ceza gelen varmıdır yardımcı olursanız sevinirim.2 gündür sisteme bakıyorum daha ceza düşmemiş ama gelirse kaç tane gelir. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim stresi çok kötü
Pek belli olmuyor. 2014'te Pendik'ten Harem'e sabah 6-7 gibi yol bomboş olduğu için 150-160 gidip radar cezası gelmedi ama 2013'te Kartal Samandıra bağlantı yolunda 80 ile ceza yedik(hız sınırı şuan 90 o yolda) İnşallah ceza gelmez :)
quote:
Orijinalden alıntı: createemir
Pek belli olmuyor. 2014'te Pendik'ten Harem'e sabah 6-7 gibi yol bomboş olduğu için 150-160 gidip radar cezası gelmedi ama 2013'te Kartal Samandıra bağlantı yolunda 80 ile ceza yedik(hız sınırı şuan 90 o yolda) İnşallah ceza gelmez :)
E5te sözde heryerde EDS var ama ben bugüne kadar hiç ceza yemedim. Bildiğim kadarıyla küçükçekmece tarafındaki EDSler aktif ama ben Atatürk Havalimanı - Üsküdar arasından öteye pek gitmedim ve hiç de ceza yemedim.
Merhaba ben de bugün istanbul-şarköy arası gideceğim.Araba yüklü olacağı için 100 ü geçmem ortalama 80-90 giderim ama yine de merak ettim bu güzergahta radar durumunu bilen varsa yardımcı olabilir mi?Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: İmpreZaa xd
Merhaba ben de bugün istanbul-şarköy arası gideceğim.Araba yüklü olacağı için 100 ü geçmem ortalama 80-90 giderim ama yine de merak ettim bu güzergahta radar durumunu bilen varsa yardımcı olabilir mi?Teşekkürler.
hocam beylikdüzünden sonra tekirdağa kadar e5 te radar denetimi oluyor sık sık özellikle büyükçekmece silivri arası çok yoğun kontrol var temde çatalca bölgesinde genelde radar oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: aykut467
quote:
hocam beylikdüzünden sonra tekirdağa kadar e5 te radar denetimi oluyor sık sık özellikle büyükçekmece silivri arası çok yoğun kontrol var temde çatalca bölgesinde genelde radar oluyor
Öyle mi çok teşekkür ederim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: aykut467
quote:
Öyle mi çok teşekkür ederim
bir de hocam sana tavsiyem insanlar o yolda yavaş gidiyorsa sen de hemen yavaşla gezici radarlar da oluyor tekirdağ hız konusunda daha hassas senden bir ricam olacak hocam bayramda ben de gideceğim şarköye gidişte hiç bitmeyen yol çalışmaları ne durumda bilgi verebilirsen sevinirim
Arkadaşlar hala sisteme ceza düşmedi ve adrese bi ceza gelmedi hala beklemedeyim inşallah gelmez :)
ozgurakdknO
kullanıcısına yanıt
E5 teki radarlardan tüyap önü hariç işleyeni görmedim hocam içiniz rahat olsun
Halic-Bakirkoy arasinda da surekli tabela var ama kamera yok.
Bahcelievler'den Avcilar yonune dogru gittikce artiyor fakat islek mi bilgim yok
emreoztan354
kullanıcısına yanıt
Eyvallah hocam saolasın rahatladım valla
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurakdkn
Arkadaşlar hala sisteme ceza düşmedi ve adrese bi ceza gelmedi hala beklemedeyim inşallah gelmez :)
Pendikte oturuyorum.anadolu yakasında d100 de radar cezası yiyeni duymadım hiç.
Maalesef ceza kesmiyorlar. Yazsalar o yolu kullananların yarısı ceza yer ama uygulamıyorlar.
Defalarca şikâyet yazdım ama hala denetim yok.
Bimere girip tekrar yazayım aklıma gelmişken.
quote:
Orijinalden alıntı: commandx
Maalesef ceza kesmiyorlar. Yazsalar o yolu kullananların yarısı ceza yer ama uygulamıyorlar.
Defalarca şikâyet yazdım ama hala denetim yok.
Bimere girip tekrar yazayım aklıma gelmişken.
e5 teki radarlar aktif olsa istanbul un yarısı ceza yer ve o yol git git bitmez, bu yüzden ceza yazmıyorlar, inş yazmamaya da devam ederler, şehrin ortasından geçen bariyerlerle kapalı otoyolun hız sınırının 80 olması gibi aptalca birşey olmaz çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.
e5 teki radarlar aktif olsa istanbul un yarısı ceza yer ve o yol git git bitmez, bu yüzden ceza yazmıyorlar, inş yazmamaya da devam ederler, şehrin ortasından geçen bariyerlerle kapalı otoyolun hız sınırının 80 olması gibi aptalca birşey olmaz çünkü
Alıntıları Göster
Tuzlada oturuyorum her gün gece 3-4 gibi kadıköyden tuzlaya geliyorum 140-150 ile hiç bir sıkıntı yaşamadım radarla ilgili
quote:
Orijinalden alıntı: batuhanozboz
Tuzlada oturuyorum her gün gece 3-4 gibi kadıköyden tuzlaya geliyorum 140-150 ile hiç bir sıkıntı yaşamadım radarla ilgili
Alıntıları Göster
şimdi şöyle bir durum var günün büyük bir bölümü trafik olan bir yerden bahsediyoruz zaten trafik olmayan zaman az onda da bilerek ceza kesmiyorlardır diye düşünüyorum.
Ben de pendikte oturuyorum normalde hiz sinirlarina uyarim ancak gecenlerde acik yetismem gereken bi yer vardi 180e kadar ciktim ceza gelmedi anadolu yakasinda yok sanirim ama avrupa yakasinda avcilardan tekirdag yonune giderken baya radar var
aykut467A
kullanıcısına yanıt
Yenice'den çalışma başlıyor birkaç km boyunca karşı şeritten yol devam ediyor. Sonrasında 15-20 km kadar birşey yok. Tekirdağ'dan Keşan'a kadar da yolun hemen hemen tamamında çalışma var, gidiş geliş tek şeritten yol verilmiş. Çalışma olmayan kesimler de delik deşik veya yamalı asfalt. Hız yapma imkanı zaten yok. Malkara' da giriş ve şehir içi çıkış 70 km/h sınır var, kameralar mevcut unutmayın
quote:
Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905
Ben de pendikte oturuyorum normalde hiz sinirlarina uyarim ancak gecenlerde acik yetismem gereken bi yer vardi 180e kadar ciktim ceza gelmedi anadolu yakasinda yok sanirim ama avrupa yakasinda avcilardan tekirdag yonune giderken baya radar var
Ceza yazılmasa da EDS işaretini gören daha temkinli gidiyor. Uygulama işe yarıyor.
efk0
kullanıcısına yanıt
sağolasın hocam bu yoldaki çalışma hiç bitmeyecek her yaz sürekli çalışma halinde ve hep aynı yollarda çalışma var