Şimdi Ara

E50 Hakkında... Siz Sorun Ben Cevaplayayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben o 512mb kampanyasınından önce aldım maalesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: makel

Arkadaşlar E50 nin stereo çıkışı mevcutmuş fakat nokia nın maliyeti düşürme planları dolayısıyla mono hoparlorler konmuş. Tabi bunda telefonun iş telefonu olarak lanse edilmesinin de etkisi varmış...

Yabancı bir kaynaktaki incelemesinde yazıyor...
    Sonuç olarak E50 de stereo çıkış mevcut...

hocam sizi yoruyorum ama şimdi 6630un streo kulaklığı ile E50 de streo müzik dinleyebilirmiyim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: komplocu

quote:

Arkadaşlar E50 nin stereo çıkışı mevcutmuş fakat nokia nın maliyeti düşürme planları dolayısıyla mono hoparlorler konmuş. Tabi bunda telefonun iş telefonu olarak lanse edilmesinin de etkisi varmış...

Yabancı bir kaynaktaki incelemesinde yazıyor...
    Sonuç olarak E50 de stereo çıkış mevcut...

hocam sizi yoruyorum ama şimdi 6630un streo kulaklığı ile E50 de streo müzik dinleyebilirmiyim....

Estağfurullah kardeşim ne demek, 6630 kulaklık girişi uyuyorsa (benim görme fırsatım olmadı) dinleyebilirsin neden olmasın

• Ekran zamala tozlandiginda kapaklari cikarip temizleme imkanımız varmı? toksasadece arkadaki pil kapagimi aciliyor?
  • valla şu an arka kapakğı çıkardım sadece, telefon yeni olduğu için pek girişmiyorum :) ama illa ki çıkıyodur ön kapak...
  • quote:

valla şu an arka kapakğı çıkardım sadece, telefon yeni olduğu için pek girişmiyorum :) ama illa ki çıkıyodur ön kapak...

Telefoncuya gittim detaylica sordum; sonuc evet.
    Klasik Nokia rahatligi.. Degisiyor acilip kapaniyor mus.
    Toz probleminide kokten hallettik ;)
  • E hayırlı uğurlu olsun o zmn
  • arkadaşlar bu cihaz nokianın 6210-6310 gibi cihazlarının yerine gelicek bence. gerçekten çok hoş şık ve de kibar. aynı zamandada symbianlı olup bunları barındırması bazı anti symbiancı arkadaşlarımızında kafalarını karıştıracaktır. alın buyrun hem kibar hem incecik hemde symbianlı.
  • quote:

E hayırlı uğurlu olsun o zmn

:D Cok yaklastim.. (param cebimde)
    Ama son olarak " Şimdi arkadaşlar,aslında bütün telefonlar türkçe karakter desteklemiyor, Siz yazabiliyosunuz belki ama karşıdaki tel modeli farklı ise yine sorun yaşanıyor. Bu durum için ayrı bir topik açacağım:)" bu sorunda olmasaydi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aallpp -- 19 Ekim 2006; 13:34:42 >
  • hocam hızı falan nasıl bu aletin n73 alcaktım vazgeçtim pek farkı yok gibi kameradan başka birde ince çok uzun mu boyutlar sıkıntı yaratıyomu
  • Telefon işlemcisi n73 ile aynı, onun haricinde tek dezavantajı 1.3mp kamerası, onun dışında birçok artısı var bence...
    Boyutları kesinlikle sıkıntı yaratmıyor. Çok ideal bir forma sahip (Bence:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makel -- 19 Ekim 2006; 22:54:54 >
  • Ben birde alarm ini sorsam..
    Siemens kullanmistim Samsung ve Sony Ericsson kullananlarin menu lerinide inceledim hepsinde Haftanin 7 gunu icin ayri ayri alarm tanimlanabiliyor ama Nokia da sadece bir alarm mevcut (6030..vs) E50 de nasil durum?

Hatta siemens de belirli bir saatte otomatik kapan talimati bile verilebiliyordu. Ya E50 de?

Eger bunlarda var ise gayet guzel derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aallpp

Ben birde alarm ini sorsam..
    Siemens kullanmistim Samsung ve Sony Ericsson kullananlarin menu lerinide inceledim hepsinde Haftanin 7 gunu icin ayri ayri alarm tanimlanabiliyor ama Nokia da sadece bir alarm mevcut (6030..vs) E50 de nasil durum?

Hatta siemens de belirli bir saatte otomatik kapan talimati bile verilebiliyordu. Ya E50 de?

E 50'de yazdığın özellikler yok..Ancak symbian işletim sistemi olması nedeniyle yazdıklarına benzer bir program bulabilirsen telefona yükleyebilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: best3333

quote:

E 50'de yazdığın özellikler yok..Ancak symbian işletim sistemi olması nedeniyle yazdıklarına benzer bir program bulabilirsen telefona yükleyebilirsin..

Tesekkurler..
    TurnOff v1.00.s60.Full.Turkish.sis diye birsey buldum. (calisirsa %50 si tamamdir :P)
    Simdi diger %50 uzerinde calismaktayim ;)

• quote:

quote:

quote:

Tesekkurler..
    TurnOff v1.00.s60.Full.Turkish.sis diye birsey buldum. (calisirsa %50 si tamamdir :P)

Aman bizi de habersiz bırakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makel -- 21 Ekim 2006; 13:27:11 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkurler..

Aman bizi de habersiz bırakma

TurnOff.v1.00.s60.Full.Turkish
    Açıklama: Telefonunuzun istediğiniz bir saatte kapanmasını sağlayan çok ufak bir program
    http://rapid-share.de/files/10679961/TurnOff_1_.v1.00.s60.Full.Turkish.Symbian.by._C_a_N_e_R_.rar.html

NOT : rapid-share = aradaki - olmayacak sekilde girilecekmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aallpp -- 22 Ekim 2006; 8:29:48 >

• quote:

2 program buldum.. Henuz telefonumu almadigim icin deneme sansim olmadi. İlgilenenlerPM dan bana emaillerini verirlerse yollayabilirim.
    Alarm Manager V1.32.sis
    Active Today.sis
  • e50'ye msn yükleniyor mu?
    ayrıca kullanım rahat mı? 3d oyun özelliği mevcut mu? :)
  • 1-2 gün içinde 5 yıldır kullandığım 6210'u bırakıp E50 alacağım,
    şu an başka bir alternatif göremiyorum,
    herhangi bir kötü yönü yok telefonun sanırım :)
  • telefoncuya gittim bugün, 6233 mü e50 mi dedim.. e50 süper telefon ama mp3 ve kamera istiosan 6233 al dedi..
    e50nin kamerası kötü biliorum, peki mp3 çalar olarak nasıl bi telefon?
    6233 daha mı iyi sizce? 6233 te olupta e50'de olmayan ne, yada e50de olupta 6233te olmayan :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.