Şimdi Ara

E50 Hakkında... Siz Sorun Ben Cevaplayayım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    iki numara kullanma özelliğide yok demiş arkadaşlar ama bilmiorum onu..
    bide 512mb kampanyası bitmedi sanırım.. kvk garantisiyle satan mağazalarda var diye biliyorum sırf..
    ama daha ilgili arkadaşlar daha net bir cevap verirler sana :)
  • Ya sende saol arkadasım yınede eywallah bende radyo bı sıtede yazdıgı ıcın yanlıs bılgı dıye dusunmustum zaten ya hatsı modu varmı arkadaslar bırı sesımı duysun?????????????????????
  • Arkadaslar;
    Dun itibariyle nokia e50 aldım. Ilk defa sybian sistemli telefon kullanmaya basladım ve suan ıcın memnunum. Telefonun hızı,gorunusu ve kullanımı cok ıyı.Tek dezavantajı kamerasının cok ıyı olmaması,yani ben daha once samsung d500 kullanıyordum,onun cektıgı resımlerın kalıtesı cok cok daha ıyı idi.Bunun dıında size bi kac sorum olacak;

1) Agile Messenger ı yukledim.Cok ıyı calısıyor.Ama 7 gunluk deneme surumu dıyor.Bunu nasıl full yapıcam?Herhangibir crack ı var mı?

2)Bu telefon da sifresiz tus kıldı ozellıgı nasıl oluyor?

3)Mail ayarlarını yapamaıyorum. ttnet ve hotmail e-postam olarak kurdum. ama bir turlu baglanamıyor.Ayarlarını detaylı bılen bı arkadas acıklarsa sevınırım.

4)Bunun ıcınde word,excel gıbı dosya turlerıne bakmamızı saglayan programalrda var.Pekı telefonda, bu dosyalar ıcınde degısıklık yapabılırmsıyız?Ben yapamadım.Bunun ıcın ayrı bır program mı var?

5) Gelen sms lerden bazılarını sım kartımda saklamak ısıtıyorum.Sms leri, sim kart a nasıl gonderebılıyoruz?

Ilgınız ıcın sımdıden tesekkurler,sorularımın cvplarını beklıyorum.
    Herhangı bır sorusu olan arkadaslarında sorularını cvplayabılırım

• Arkadaşın soruları cevaplanırsa; pekçok kişininde İşi kolaylaşacak. Bilginizi esirgemeyin arkadaşlar.

quote:

Orjinalden alıntı: sakbudak

Arkadaslar;
    Dun itibariyle nokia e50 aldım. Ilk defa sybian sistemli telefon kullanmaya basladım ve suan ıcın memnunum. Telefonun hızı,gorunusu ve kullanımı cok ıyı.Tek dezavantajı kamerasının cok ıyı olmaması,yani ben daha once samsung d500 kullanıyordum,onun cektıgı resımlerın kalıtesı cok cok daha ıyı idi.Bunun dıında size bi kac sorum olacak;

1) Agile Messenger ı yukledim.Cok ıyı calısıyor.Ama 7 gunluk deneme surumu dıyor.Bunu nasıl full yapıcam?Herhangibir crack ı var mı?

2)Bu telefon da sifresiz tus kıldı ozellıgı nasıl oluyor?

3)Mail ayarlarını yapamaıyorum. ttnet ve hotmail e-postam olarak kurdum. ama bir turlu baglanamıyor.Ayarlarını detaylı bılen bı arkadas acıklarsa sevınırım.

4)Bunun ıcınde word,excel gıbı dosya turlerıne bakmamızı saglayan programalrda var.Pekı telefonda, bu dosyalar ıcınde degısıklık yapabılırmsıyız?Ben yapamadım.Bunun ıcın ayrı bır program mı var?

5) Gelen sms lerden bazılarını sım kartımda saklamak ısıtıyorum.Sms leri, sim kart a nasıl gonderebılıyoruz?

Ilgınız ıcın sımdıden tesekkurler,sorularımın cvplarını beklıyorum.
    Herhangı bır sorusu olan arkadaslarında sorularını cvplayabılırım

• valla 2.soru için yardım edeyim. mlock gibi bir tuşkilidi programı yükle,daha sonra sağ ya da sol tuşa bu programı ata,tuşa bastığın zaman tuş kilidi devreye girer. ben e61 de böyle yapıyordum.
    ayrıca 1.soru için burada crack vermek yasak ama aradığında pek çok crackli program veren site ismi bulursun.
    e61 ve e60 da office dökümanları üzerinde değişiklik yapılabiliyor,ama e50 bunlara nazaran kırpılmış bir tel olduğu için bu özelliği desteklemiyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 8 Aralık 2006; 11:59:14 >
  • Telefonda hatsız mod var, tercihler menüsünde "Hatsız" diye bir seçenek var. Telefonun şebekeyle alakası olmayan tüm işlevleri bu modda kullanılabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.