Şimdi Ara

E50 Hakkında... Siz Sorun Ben Cevaplayayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 haftadan beri kullandığım bu model (E50) hakkında tüm yorum ve görüşlerinizi bekliyorum.

Ayrıca kafasında bu model (E50) hakkında soru işareti olan arkadaşlar buraya merak ettiklerini yazarlarsa yardımcı olmaya çalışacağım...

• kardeş çift hat kullanılıyomuymuşş.. yani telin kendinde öle bi özellik varmıymış. aayrıca çift hat aleti takılıyomu demiyorum bak.. bu arada çift hat takılıyosa bile ikisi birden aktif olmaz bence öle sorular sormayın arkadaşlar... ama geçiş yapılabilir.. tabi 2 hat kullanılıyosa.. böle olması için telin 2 tane sim kart yuvası olması lazım... o da yoktur bence..
  • Telefonda kesinlikle ikinci bir sim kart yuvası yok...
  • hayirli olsun dostum,ben ekrani e60 daki gibi yatay kullanma imkani varmi diye sormak istiyorum.
  • Yatay kullanma imkanı derken neyi kastediyorsun?
    Resimlere full ekran yatay olarak bakabiliyorsun, ama menuyu yatay gorme imkanın yok.
  • sagolasin cevap icin,ben yatay olarak menu kullanimini,yada programlari yatay olarak kullanilabiliyormu diye merak etmistim,e60 da boyle bir ozellik var bildigim kadariyla.
    tekrar tesekkurler
  • bu tel.in özelliği nedir?

gps i kullanabilirmiyiz bn acmaya caliştim bluetooth cihazı istedi bu bizim gps diimi yoksa?

biraz kurcalıyım daa sorcam, teşekkürler şimdiden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gps kullanmak için bluetooth lu ekstra bir gps cihazı lazım,o da onu istemiş işte,kendi içinde gps modülü yok...
    quote:

Orjinalden alıntı: Farrabi

bu tel.in özelliği nedir?

gps i kullanabilirmiyiz bn acmaya caliştim bluetooth cihazı istedi bu bizim gps diimi yoksa?

biraz kurcalıyım daa sorcam, teşekkürler şimdiden

• hayırlı olsun
  • Evet gps modulu mevcut değil...
  • Ya bu telefon mesajlarda türkçe karakter desteklemiyor mesajı 3 mesaj halinde gönderiyor..
  • hocam kulaklıktan ses çıkışı stereo diimi birde kullanırken uygulamalr hızlı açılyormu 6630 u bırakıp almaya değermi teşekkürler...
  • Şimdi arkadaşlar,aslında bütün telefonlar türkçe karakter desteklemiyor, Siz yazabiliyosunuz belki ama karşıdaki tel modeli farklı ise yine sorun yaşanıyor. Bu durum için ayrı bir topik açacağım:)

Valla cihaz kutusundan tekli kulaklık çıkıyor, ikili kulaklık olmadığından stereo çıkışı varmı yokmu bilmiyorum ama olduğunu tahmin ediyorum...

Bu cihazın hızı konusunda şöyle bir yorum getireyim, Nokia nın şu anda 220 mhz lik en hızlı ikinci işlemcisini kullanıyor, 6630 da da bildiğim kadarıyla aynı işlemci var. Yani hız konusunda beni tatmin ediyor(şimdilik) ama sanırım 6630 dan da pek bi farkı yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makel -- 13 Ekim 2006; 23:15:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: makel

Şimdi arkadaşlar,aslında bütün telefonlar türkçe karakter desteklemiyor, Siz yazabiliyosunuz belki ama karşıdaki tel modeli farklı ise yine sorun yaşanıyor. Bu durum için ayrı bir topik açacağım:)

Valla cihaz kutusundan tekli kulaklık çıkıyor, ikili kulaklık olmadığından stereo çıkışı varmı yokmu bilmiyorum ama olduğunu tahmin ediyorum...

Bu cihazın hızı konusunda şöyle bir yorum getireyim, Nokia nın şu anda 220 mhz lik en hızlı ikinci işlemcisini kullanıyor, 6630 da da bildiğim kadarıyla aynı işlemci var. Yani hız konusunda beni tatmin ediyor(şimdilik) ama sanırım 6630 dan da pek bi farkı yok...

sagol hocam tekli kulaklık stereo olmadığını gösteriyor bana uymaz rotayı n70 e çeviriyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: komplocu

quote:

Şimdi arkadaşlar,aslında bütün telefonlar türkçe karakter desteklemiyor, Siz yazabiliyosunuz belki ama karşıdaki tel modeli farklı ise yine sorun yaşanıyor. Bu durum için ayrı bir topik açacağım:)

sagol hocam tekli kulaklık stereo olmadığını gösteriyor bana uymaz rotayı n70 e çeviriyorum...

büyük ihtimal stereo,e60,61ve 70 de de tekli kulaklık var ama stereo bunlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: stuka

quote:

Orjinalden alıntı: komplocu

quote:

büyük ihtimal stereo,e60,61ve 70 de de tekli kulaklık var ama stereo bunlar...

emin değilim diğer tellere çift kulaklık koyup bunlara tek kulaklık koyması mantıklı değil eğer sizin dediğiniz gibi ise nokia yı anlamak mümkün değil..

• Arkadaşlar E50 nin stereo çıkışı mevcutmuş fakat nokia nın maliyeti düşürme planları dolayısıyla mono hoparlorler konmuş. Tabi bunda telefonun iş telefonu olarak lanse edilmesinin de etkisi varmış...

Yabancı bir kaynaktaki incelemesinde yazıyor...
    Sonuç olarak E50 de stereo çıkış mevcut...
  • valla bence de e serisi iş telefonu olarak lanse edildiği için,sadece telefon konuşması için tekli kulaklık konulmuş,çalışan birisi mp3 dinlemez diyo nokia demek ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 15 Ekim 2006; 0:09:21 >
  • Hocam peki bu kalem tuşunun üzerindeki tuş sadece rehberimi açıyor? Ona başka bir görev atayamıyor muyuz?
  • bu arada e50 ve 6131 lerin yanında bedava 512mb microsd kartta veriliyor,alacaklar unutmasın...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.