|
E60 530D mi A6 C6 3.0TDI mı?

-
-
Biri müteahit diğeri de milletvekili çıkması. Ben benzinli modellere bakardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A6 da güzel ama e60 gerçekten yakışıklı.
İkiside traktör. Benzinli E60 tavsiye ederim fakat 2003-2005 m54b30 düşük km bulursan al. 2005 den sonrakiler valvetronic sıkıntılı
LPG olayına hiç girmek istemiyorum. Dizelin torku, yakıt tüketimi, geliştirilebilmesi daha cazip geliyor. -
Bmw E60 ilanlarına bakıyorum %90’ı apaçi diye tabir edilen kitlenin elinde. Çakma M tamponlar, replika 20 inç jantlar, kesilmiş yaylar, 4 çıkış egzozlar vs. vs. Audide bilinçli kullanılmış ve bakımlı bir araca denk gelmeniz daha olası diye düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tercihim A6 olur Quattro'dan dolayı. Şahsen 4 çekerden arkadan çekişe göre daha çok zevk alıyorum. Daha önceden 3.0 TDI A6 sahibi de olduk, tadını aldık. 2 motora da yazılım vs. yapılır sorun değil, ancak temiz E60 bulmak daha zor. E60 daha dinamik şasiye sahipken A6 biraz daha konfora yatkın.
Temiz e60 bulamıyorum çok ilginç çok yaşlı arabada değil ama çoğu 4-5 kez kazaya karışmış, nadiren gördüğüm gerçekten temiz olanları aşırı derecede pahalı.
A6'ya gelirsek sanırım kullanıcı kitlesi farklı olduğundan daha temiz kalmışlar.
Profilden passat gibi durması içimden biraz daha e60 bakmalısın belki düzgün bir tane denk gelir dememe sebep oluyor.
-
c6 3.0 quattro ile 5.30xd karşılaştırmak daha mantıklı olur.
yükleme konusunda m57'den şaşmayın derim.
stock hali de yeterince güçlü, fazlasıyla sağlam bir motor.
günlük 300-350ps de yürütenler var
tabi 4 çeker zorunlu değilse 5.35d daha keyifli olacaktır.
şu da var ki c6, e60'a göre daha temizdir bu piyasada.
-
aslında kolay kolay yükleme ihtiyacı duyacağınız araçlar değiller.
siz temiz olandan yana kullanın hakkınızı. c6 daha mantıklı duruyor.
-
Kesinlikle katılıyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X