Şimdi Ara

E60 & E90 Bi Xenon Aktiflestirme Amerikan park ve Özellik eklemek isteyenler (istanbul)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E90 ve E60 ta bir çok araçta bixenon özelliği olmasina ragmen kullanilmiyor. Bunu cok basit ve kolay bir yolla 10 dakikada aktiflestirme sansina sahipsiniz. Bunun yani sira ek özelliklerde eklenebilir bixenon özellik ekleme 50 TL ek özellikler sizin seciceginiz üzere tanesi 25 TL dir.

bunlarin disinda digital hiz ,amerikan sinyal park , angel parlakliklari vs o tarz seyleride ekleyebilirm kesme biçme modifikasyon yapmadan cok kisa sürede bilgisayar ile uygulanmaktadir.

Istanbul anadolu yakasi Caddebostandayim .

Saat sorunu yoktur cunku cok uzun sure alan bir uygulama degildir.

05534950866

Amerikan Park ve digital hiz örnegi de paylasiyim istedim , amerikan parkta sinyal tonunu hafif orta cok küvetli olarak yanmasinida saglayabiliriz. Kesme biçme ek parça işlemi yapilmadan uygulanmaktadir.

E60 Pre lci (makyajsiz) kumandadan farlari yakma

[URL]https://vimeo.com/107334561[/url]

E90 Farlar acikken araci kapatinca farlarin kapanma özelliği
    [URL]https://vimeo.com/107335170[/url]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperalper23 -- 16 Ocak 2015; 17:57:20 >

• Ankarada olmaması kötü gerçekten..
  • Makyajsız E60 lara bi xenon özelliği uygulana biliyormu, bir de E39 lara herhangi bir uygulamanız var mı.
  • alperalper23 A kullanıcısına yanıt
    Ben dijital göstergede motor sıcaklığı görülsün istiyorum. Bunu yapabilir misin ?

Hızı göstertebildiğine göre motor sıcaklığı da olur diye düşünüyorum.

Bir de şu var, bu dijital göstergeyi bu şekilde ayarladığında, yine orjinaldeki gibi sinyal kolunda ki tuştan menüler arası geçiş yapılacak mı, misal yakıt tüketimi görünüyor, basıyosun ortalama hız görünüyor, basıyosun kalan yakıtla gidilecek mesafe görünüyor. Sen bu ayarı yapınca, biz tuşa basarak yine seçenekler arasında gezeb
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz 1985

Ben dijital göstergede motor sıcaklığı görülsün istiyorum. Bunu yapabilir misin ?

Bir de şu var, bu dijital göstergeyi bu şekilde ayarladığında, yine orjinaldeki gibi sinyal kolunda ki tuştan menüler arası geçiş yapılacak mı, misal yakıt tüketimi görünüyor, basıyosun ortalama hız görünüyor, basıyosun kalan yakıtla gidilecek mesafe görünüyor. Sen bu ayarı yapınca, biz tuşa basarak yine seçenekler arasında gezeb

Bende dijital hız ve dijital anlık Yakıt göstergesi var. Mevcut listeye ekleniyor. Dediğiniz tuş ile sırasıyla gidiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz 1985

öncellikle geç mesajim için kusura bakmayin dijital hiz ve hararet eklebilir ortalama tüketim anlik tüketim degiştirdigimiz bc tusu ile menü olarak geçiş yapabilirmisiniz . Bunun disinda bixenon aktivasyon çakar 4lü kumandadan far yakma karsilima işigina sis vs ekleme daha birçok sey mevcuttur. 05534950866 iletisim . Anadolu yakasi

• quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Makyajsız E60 lara bi xenon özelliği uygulana biliyormu, bir de E39 lara herhangi bir uygulamanız var mı.

Geç mesajlar için özür diliyorum . E90 ve E60 Makyajsizlara uygulanabilir bixenon , İletisim 05534950866 Instagram bmwcodingturkey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alper arkadaşa tşk ederim 15 dakikada amerikan sinyal park,bixenon ,kumandadan far yakma,kapıları kilitleyince bipp sesi gibi bir iki özelliği daha aktif etti.ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOSPHORUS

alper arkadaşa tşk ederim 15 dakikada amerikan sinyal park,bixenon ,kumandadan far yakma,kapıları kilitleyince bipp sesi gibi bir iki özelliği daha aktif etti.ellerine sağlık

ne demek güle güle kullanin hayirli olsun =)
  • Merhabalar hocam konu baya eski ama işlemleri yapmaya devam ediyormusunuz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.