Şimdi Ara

E6300 1.86@ 3.40 STABİİİİİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar olay bu , yarım saatlik everstte test yaptım memeory ve cpu testi sorun yok , pes 9 gta 4 oyunlarda test ettim res atma yada stabilite sorunu yok stok fan olduğu için sıcaklık 48 civarı boş 60 65 civarı yükte ama fsb 1900lerde biraz çekindim anakrtla alakalı sorun çıkarmı die ama hala bi problem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMTRSLN -- 23 Mayıs 2009; 20:42:35 >

• güzel o.c yapmışsın ama fsb çok fazla uzun süreli kullanımda aşırı yıpranma olur eğer böyle kullanacağım dersen kasa içi hava akımını iyileştiranakart fazla ısınır
  • orj fsb 1066 ve çarpan küçük olduğu için böle artıo evet anakrt ısınması söz konusu cidden
  • quote:

Orjinalden alıntı: SMTRSLN

orj fsb 1066 ve çarpan küçük olduğu için böle artıo evet anakrt ısınması söz konusu cidden

anakart 45-50 derece ise idare eder ama 60 derece filense sen düşün artık gerisini
  • Stabil demişsin ama stabilite adına yapılan bir test göremedim gerçek manada.

http://sp2004.fre3.com/beta/orthos_exe_20060420.cab

Gerçekten stabil diyebilmeniz için linkten Orthos programını indirip Blend - stress CPU and RAM testinde piority i 8 seçerek Start butonuna basarak en az 2 saat çalıştırmanızı öneriyorum.
  • Bende E6300 ü 2.8 de kullanıyorum, ısınmıyor bile doğru dürüst. Gerçi bende ZALMAN 7000B Cu var 1400rpm de.
  • tamam orthoslada deneyelim görelim farketmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Intel P4 511 2.8@3.5Ghz overclock
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende 3.0 stabil kullnıyorum ama ısı tehlikeli havalar sıcak oldukça ısın artacak tehlikeli olacak oyun oynamadan hiçbir sisteme stabil diyemeyiz proğramlara bağlı kalmayın sadece..
    ASUS P5WDG2-WS PRO INTEL 975X SOKET 775 ANAKART
    kingston 667 mhz 4 gb ram
    akasanın mavi ışıklı işlemci sogutucu
  • Değerler çok iyi kardeşim, Devamını bekliyorum
  • helal olsun iyi cesaret edebilmişssin..
  • Cpu fan hızı kaç acaba?
  • 2000lerde stok fanla
  • Samet kardeşim , Voltajı kaç verdiydin sen ?
  • orthosla 2 saat ugrasmayin occt linpack testi yapin muhtemelen islemci 100%e ciktigi an reseti basar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıfır desibel -- 25 Mayıs 2009; 23:19:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: madlive

Blend - stress CPU and RAM testinde piority i 8 seçerek Start butonuna basarak en az 2 saat çalıştırmanızı öneriyorum.

Piority 1 ile 8 arasında ne gibi farklılıklar oluyor?
    Ayrıca SMTRLSN Güç kaynağının marka ve modeli nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krak3n -- 26 Mayıs 2009; 1:32:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.