Şimdi Ara

E6420 o.c (Windows Tekrar kurulum sonucu Problem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 4 ay once aldıgım e6420 islemciyi düne kadar 3.2 ghz calıstırıyordum.dun bilgisayarı rahatlatmak maksadıyla isletim sistemimi yeniden kurma gereksinimi duydum kurulum problemsiz driverleri ve bana gerekli programları kurduktan sonra sira oyunlara geldi. Assassin's Creed,Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2,Command & Conquer 3 Kane's Wrath bu saydigim oyunlarıda kurdum. oyunlara sirasiyla girdigimde cok kotu bi kasma ile karsilastim oyunlarin sesleri ise gıcırtılı ve cok kotu gelmekteydi bu saydıgım 3 oyun icinde bu anlattigim sekilde idi. ne yaptiysam problemi gideremedim 2 ciye temiz bir isletim sistemi kurmama rahmen problem hala devam etmekte yardimci olacak arkadaslara simdiden tskler.

işlemci e6420 (halen 3.2ghz hızlarında calıstırıyorum problem devam etmekte 2.2ghz orjinal saat hızlarında gene problem devam ediyor)
    Anakart Gigabyte 965p ds3 r3.3 (F12 Bios kuruldu problem devam etti. Tekrardan F11 Bios kullanmaktayim)
    Ram Hı-Level 2x1 800mhz (1000mhz calıstırıyorum deneme maksatlı 800mhz cektim degısen bir sey olmadı)
    Ekran kartı zotac 8800gt amp (hic bir sekılde o.c mdahalesi yapılmadi orjinal haliyle calısıyor baska bir bilgisayarda denedim problem yok)
    HDD 160 gb samsung sata2
    Psu tagan 580
    soyleyebileceklerim bu kadar..

• biosdan fsb voltjını arttır düzelir
  • Bios dan load fail safe yapmayı dene bi bakalım.
  • Fsb yi voltajını artırdım hayır degısıklık yok
    load bios da fayda vermedi herhalde elektroniksel bir problem var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.