e65 in tuslarin(1 2 3 ...) isigi yanmiyor fakat menunun(sag sol evet...) isigi yaniyor. cok ugrastim reset filan attim ama duzelmedi. ne yapmami onerirsiniz? tesekkurler
oradaki devrede 1 problem oluşmuş olabilir. 2-3 tıklat olmazsa servise ver. donanımsal 1şey...
Benimde 3230un Ekran Işığı Yanmıyordu.İçini Actım Ve Ekran Soketinin Yerine Tam Oturmadığını Gördüm.Biraz Bastırdıktan Sonra Yerine Oturdu Ve Işık Yandı.Büyük Bi İhtimal Sennde Öyle Olmuştur Ama Senin Cihaz Garantilidir.Yolla Garantiye Gitsin
e65te güc tasarrufu icin gün ışığının cok olduğu mekanlarda ekran ışığı çok yüksek, tuş ışıkları kapalı olur. ışığın az olduğu yerlerde, görmenin kolaylaşması icin tuş ışıkları açılır, ekran ışığı azaltılır (karanlıkta cok ışığa ihtiyacın olmadığı düşünülerek) karanlık bir ortamda bakarsan bu ihtimali düşünerek ;)
bendede e65 var aynı sorun . Kronik bi hata diyolar :D . çoğu e65 de oluyormuş ..
klasik bir e65 sorunudur bahsettiğin.eğer googleda falan yazsan cevabını alacağına eminim.cihazın garantiliyse ver servise düzeltip versinler.ama sonra foruma gelip telefonum tuş takımından ses geliyor arızamıdır diye konu açma