Şimdi Ara

e6600 3.2 ghz de takıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar e6600 e overclock yaptim fakat 3.2ghz de takildim fsb max 1425 kabul ediyor. acaba sogutmada mi bir sorun var anlamis degilim. zalman9700nt ve coollaboratory liquid pro kullaniyorum. overclock sonrasi sicaklik idle da min 40, %100 zorlayinca 58 lere vuruyor. bu fan ile bu hizda pek normal bir deger degil gibi. yeni macun siparisi verdim. umarim macunla ilgili bir sorundur cunku macunu surdukten yaklasik iki hafta sonra fan elime gecti (kargo sirketi ve fani siparis ettigim firma sagolsun. ertesi gun geliyor dediler, bende hazirlik yaptim. ama nerdeeeee)yani islemci acikta kaldi. toz partikulleri yapismis olabilir diye dusunuyorum. sistem bilgileri imzamdaki gibidir. onerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigma3d -- 17 Haziran 2007; 9:16:18 >

• Ram bölenini düşür veya frekansını anakartında nasılsa ayarı bilmiyorum.
  • İşlemci takoz olabilir dicem de okadarda takoz olamaz heralde başka bişey vardır. Yani genel olarak sisteme bakınca 3200 Mhz çok az Ram böleni ile ilgili bir sorun olabilir arkadaşa katılıyorum . Eğer oda değilse söylenecek fazlada bişey yok sanırım , aynen şöle bir durum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.