Bildirim
E6600 iel 3.6 nın üstüne çıkamıyorum?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Vcore kaçta idi enson? -
şuan için işlemciye verilen voltaj 1.44 ve şuan işlemcim 3.51 olarak çalışıyor eğer 3.6 yaparsam kuduruyor sistem yani donmalar meydana geliyor.....
3.6 ghz hıza cıktıgımda 1.46 volt veriyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz6578 -- 14 Temmuz 2007; 20:24:31 > -
Bendeki sistem imzamda bulunmakta herifler e6600 ile 3.80 ghz 3.90 ghz yapıbiliyorlarken ben neden 3.6 ghz de kalıyorum sorun nerededir bilen varmı yada e6600 gibi bi işlemciyle 3.6 nın üsütne çıkabilen bir arkadaşımız bana şunları şu seviyeye getir ve öyle dene desin ....
Yardım Edin Arkadaşlar..... -
kendi değerlerimi yazıyorum
imzamdaki sistem ile
vcore: 1,575v
dram voltage: 2,1v
nb voltage:1,8 v bu değerler haricinde
işlemciye 1,7v verince 4 ghz goruyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: querman
kendi değerlerimi yazıyorum
imzamdaki sistem ile
vcore: 1,575v
dram voltage: 2,1v
nb voltage:1,8 v bu değerler haricinde
işlemciye 1,7v verince 4 ghz goruyorum
hocam o değeleri günlük kullanıyomusun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subzero_eren -- 15 Temmuz 2007; 11:31:33 > -
Daha fazla volt vemen gerekiyor 3.6 için.. Birde diğer voltajlardan bahsetsen iyi olur -
Valla kardeş diğer voltajlar derken ram e herhangi bi voltage veremiyorum ram için şunlar var 2.00 2.55 2.66 3.00 3.55 4.0+ başka bide
Dımm overvoltege var +0.1 +0.2 gibi
işlemci dışında bütün sistemin voltajı normal mesela ben 3.8 yapmak istiyorum e6600 için ne kadar nereye voltaj vermem gerekecek .....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz6578 -- 15 Temmuz 2007; 12:38:07 > -
400 fsb sınırındasın ve daha yukarısı için fsb ve gcmh bölümlerine volt vermelisin... -
fsb ve gcmh bömüne volt verdim +0.2 ikisinede işlemciyi 410*9 yaptım 1.54 işlemciye verdim ama yok sistem açılmadı :(:( ne yapmam gerekiyor başka.. -
Bendeki o/c yapmak için M.I.T menusu bu herşeyi burdan yapabiliyorum....
Belki resim yardımcı olur nasıl yapacagıma....
-
anakarttan dicemde bende 470fsb açıyor
cpu 1.55v
köprülere +0.2
ramlere +0.3v
birde tabi ki
HIGH SPEED RAM XXXX şeyini OPTION 2 yap
olay option 2 de bitiyor aslında ama stabilite için diğerleride gerekli -
yazdıklarını aynne yaptım ama hiç bişey olmadı.... siste açılmadı yane..... :(:( 410*9 yaptım ramlere +0.3 verdim köprülere +0.2 verdim cpu voltage 1.55 verdim... banamısın demedi.... -
arkadaşlar nasıl 3.6 ghz üstüne çıkartabilrim kimse bilmiyormu yaw...??? -
pci-x ve pci freq neler?
pci-x =100 mhz ve pci=33 mhz olması gerekir
yani fsb yi arttırdığın zaman onlarda auto artmasın -
Benim bios ekranı bu
sadece pci expres var pci 33 nasıl yapcam o davayı çakamadım ben.... -
belkide ram sınırlıyordur ram takviyesi işe yarıyabilir -
ram takviyesiyle felan olacak iş değil bu
sen pci-x freq 100mhz de sabit tut -
nasıl yani ram takviyesi zaten 2 gb 800 mhz ramler var elimde :):) -
tamam pci-x frekansını 100 de sabit tutuyorum ama diğerlerini arttırınca yine açılmıyor nedir bu keramet anlayamadım gitti....
Benzer içerikler
- perçin nasıl sökülür
- porçöz ile radyatör temizliği
- termal macun yerine ne kullanılır
- laptop fan hızı ayarlama
- cpu opt nedir
- sıvı metal macun
- overclock nasıl yapılır
- undervolt nedir
- termal macun önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X