Bildirim
E6750+GA-P35-S3 Yardım
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hiç görüntü gelmiyorsa büyük ihtimalle anakarttan olabilir
birde psu u test ettinmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbtbilgisayar -- 11 Ağustos 2007; 15:05:02 > -
Hiç açılmıyor pc
psu power suply ? sa denedim
power düğmesine bastığım halde pc açılmıyor başka bir kasaya taktım yine açılmadı işlemci üzerindeki fan hareket edecek gibi oluyor ama ama donmuyor -
power düğmesine basıyorum cpu Fan ı titer gibi oluyor donecek gibi oluyor ama donmuyor yani takılıp kalıyor -
bu sorun neden kaynaklanıyordur bir bilen yokmu acaba? -
sorun power supplydan kaynaklanıyor gibi.Cpu fanı titrer gibi oluyor demişsinizPowerınız kısa bir süreliğine kısık bir güç veriyor gibi.Başka bir power supply deneyin derim.Bu arada powerınızın markası nedir? -
Codegen 350w
ya aslında pc topladım cpu fan ı takmayı unutmuşum sistemi öyle kurmuşum işletim sistemini kurduktan sonradan fark ettim cpu fanını takmadığımı işlemci yada anakart yanmış olabilirmi?
quote:
Orjinalden alıntı: ::ExtremE::
sorun power supplydan kaynaklanıyor gibi.Cpu fanı titrer gibi oluyor demişsinizPowerınız kısa bir süreliğine kısık bir güç veriyor gibi.Başka bir power supply deneyin derim.Bu arada powerınızın markası nedir?
-
sorunu çözemedim hala -
cpu fanımı takmayı unuttun nasıl unutulur bu bıraz tuhaf bu arada işletim sistemi kurarken yanmadı da açılırken mı yandı -
ramlardan kaynaklanıor olabilir.ram oturmamışsa pc de açılmaz biliosunuzki. denemkte fayda var -
Herkese Merhabalar...
Dostum eğer sorunun çözülmediyse; genelde gigabyte anakartların yeni serileri cpu fanını sistem açılışından 5-10 saniye sonra çalıştırmaya başlıyorlar ve sistem ilk açıldığında cpu fanı sadece titreyip duruyor. Bu seni yanılmasın, yani cpu fanı çalışmıyor sistemi kapatayım diye düşünüp açılış tamamlanmadan yani görüntü gelmeden sistemi kapatıyor olabilir misin? Diğer taraftan cpu fanını takmadan sistemi kurmuşsun ve bu süre zarfında pc kilitlenmediyse cpu luk bir durum yok demektir. Cpu ön görülen değerlerin üstünde ısınırsa sistem kilitlenir. Ram ları çıkartıp anakarta bağlı speakerden ses geliyor mu bakıver. Ses geliyorsa cpu sağlamdır. bunun dışında ne denir bilmiyorum. Kolay gelsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X