Şimdi Ara

e6750 + HD 7790

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemcim Core 2 DUO E6750 2,66 Ghz Ekran Kartı Almayı düşünüyorum Bütçeme uygun olan da HD 7790 darboğaz yaparmı. Çok etkilermi ?

• TaHa.T. T kullanıcısına yanıt
    Yapabilir. Denemek lazım biraz daha uygun bir ekran kartı seçimi yapmalısın. SAYGILAR.
  • Bende denemek istiyorum başka sitelerde araştırdım yapar , fakat overclock yaparsan bu fark azalır dediler (Cevap için teşekkürler)
  • Çoğu yerde yapamaz yazıyor ise deneme bence yada al olmazsa iade edebilirsin keyfin bilir bence hiç uğraşma darboğaz yapmayanını al

edit:Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nysbelwor -- 4 Aralık 2013; 16:12:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaHa.T.

Bende denemek istiyorum başka sitelerde araştırdım yapar , fakat overclock yaparsan bu fark azalır dediler (Cevap için teşekkürler)

İşlemcin biraz kötü o yüzden yapma olasılığı yüksek. Overlock' da bu sisteme yapmanı önermem. Kasa dayanamaya bilir. SAYGILAR
  • Bnm Monitör 1280 x 1024 Bu ayarda BF3 hıghta oynatsın istiyorum Assasins Creed 3 Med- Hıgh Rahat oynamak İstiyorum. (Seneye Kasa Yenilicem Zaten)
  • İşlemciye o.c yapıp kullanabilirsin, E6750 kötü bir işlemci değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TaHa.T. T kullanıcısına yanıt
    O işlemci ile zorlarsın ama high olurmu bilmem işlemcininde belli bir sınırı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

İşlemciye o.c yapıp kullanabilirsin, E6750 kötü bir işlemci değildir.

teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.