Şimdi Ara

E72 Navigasyon Güzergahı Uzak Yoldan Tarif Ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia E72 de bulunan Navigasyon yol tarifinde güzergah olarak en kısa olanı değil en uzun olanı seçiyor. Bu sorunu nasıl çözümleyebiliriz.

Bugün 2. Çevre yolundan Üniversiteye gideceğim. Navigasyonu açtım. 2. Çevre yolundan üniye gitmek daha kısa. Fakat navigasyon sürekli beni 1. çevre yoluna yönlendirmek istedi. Üniye düz bir şekilde gidilecek iken bana aşağı in yolu uzat dedi. KPSS sınavına Ankara da gireceğim ve navigasyon lazım olacak ama orada da güzergahı en uzun yoldan tarif ederse işimiz var demektir. Sınava geç kalırız.

Bu sorun nasıl çözümlenebilir ...

• Seçenekler > Ayarlar > Rota > Rota seçimi > Daha kısa rota seçeneğini seçin. Tabi bu araba sürme kısmı için. Yürüme kısmı için böyle bir seçenek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Seçenekler > Ayarlar > Rota > Rota seçimi > Daha kısa rota seçeneğini seçin. Tabi bu araba sürme kısmı için. Yürüme kısmı için böyle bir seçenek yok.

Ben onu daha hızlı rota diye seçmişim dediğini yapıp denedim. En kısa yoldan tarif ediyor artık. Teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximilanos -- 10 Nisan 2012; 10:58:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.