Şimdi Ara

E72 Vs E5 [Ayrıntılı tavsiye] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Teşekkür ederim. Bu arada hayırlı olsun.

Önemli değil. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Bende bu ikisi arasında çok gittim geldim. Şimdi iyi ki E5 almışım diyorum. Hiç uğraşamazdım E72 nin wifi sorunuyla uğraşmıyorum. Youtube falan tamemen sorunsuz. Msn konusunda sorun yaşayanlar var ama chate de girebiliyorum. Problem yaşarsan bende çalışanı da gönderebilirim.

Sen aldın mı E5 yada alacak mısın?
  • Yok hocam, sadece bilgi edinmek için sormuştum. Hem de başkaları da görür diyerekten.
  • Konuyu hortlatmak gibi olsun ama Arkadaşımın E5inde uygulama sorunu var. İngilizce modundayken yükleme yapmada uygulamaların tamamı açılmıyor. Bu konuda bi çözüm bulundumu acaba ? Bir de bu hackeleme işini hangi kaynaktan yaptığını yazarmısın. Arkadaşım hacklermi hacklemezmi bilgiyorum ama en azından güvenilir, denenmiş bir kaynak olsun elimizde :)
  • Arkadaşlar E72 hack çıktımı sertifikasız program oyun kurmak için, yanlız internetten hiç bir sertifika sitesine imei vermeden
  • Benimde en çok arada kaldığım konuydu, bu iki telefon arasında gidip geliyordum resmen ama hala karar verebilmiş değilim. Özellikle symbian ın sistem belleği ihiyacını göz önünde bulundurarak E5 daha yakın geliyor bana

Hazır hızlıal kampanyası varken de alayım diyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 19 Mart 2011; 22:51:00 >
  • e72'yle arasındaki farklar önemli değilse ben de al derim e5'i.

• hocam öncelikle hayırlı olsun, iyiki e5 almışsınız e72nin sar değeri çok yüksek hatta nokianın en yüksek sar değeri olan telefonu, bende e72 alacaktım ama sar değerinden dolayı vazgeçtim şimdi galaxy ace almayı planlıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.