Şimdi Ara

e7200 hava soğutma 4506 mhz spi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meraklı genç -- 31 Temmuz 2008; 14:27:55 >

•  e7200 hava soğutma 4506 mhz spi

1.74 işlemci voltajı mı görüyorum ne görüyorum ben

default cpu volt kaç bu işlemcilerde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: özgür deniz

1.74 işlemci voltajı mı görüyorum ne görüyorum ben

default cpu volt kaç bu işlemcilerde?

aynen öle 1.74 volt işlemci voltajı default 1.15 ama gördüğünüz gibi sıcaklık makul seviyelerde kaldığı için ben de korkmadan verdim...

• @meraklı genç helal olsun.Benim işlemcimin yapamadığını yapmışssın.Süper pi nde fena değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 31 Temmuz 2008; 17:32:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

@meraklı genç helal olsun.Benim işlemcimin yapamadığını yapmışssın.Süper pi nde fena değil yani.

teşekkürler
  • bu voltajda 32 C ise 1.1 v da -10 C falan oluyor herhalde. everst ile baksana derecesine dışarısı 35 C yaw :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaLoVoLa

bu voltajda 32 C ise 1.1 v da -10 C falan oluyor herhalde. everst ile baksana derecesine dışarısı 35 C yaw :D

ss teki saate bakarsanız 00:43 hava sıcaklığı 20 derece civarı bu saatte ve işlemci boşta...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OCCT de CPU 1400 mhz
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tebrikler cidden, o voltaja o sıcaklık.. Çok iyi bir iş çıkmış. 100 dolar altına inince bir 7200 alınır demek ki
  • Fake
  • quote:

Orjinalden alıntı: meraklı genç

yorumlarınızı bekliyorum

bu cpuda level 3 cache nasıl oluyor.???????
  • Cpu-z öle saçmalıklar gösteriyor.Bende 1.46 versiyonunda aynısını gösteriyor.

@nixniz ya seni hep görüyomda böle saçma sapan şeyler yazıyon.Kanıtla susacam.Kanıtlayamazsan da eh orasını sen düşün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nixniz

Fake

kusura bakmayın ama bir forum sitesinde kendi adım bile geçmiyorken ve kimse birbirinin gerçek kimliğini bilmiyorken buraya bu ss i photoshoplayıp koymamın ne amacı olabilir.Ki photoshoplayıp koysaydım da(amaç hava atmak değil mi)internetten herhangi bir extreme overclok denemesinin ss ini bulup koyardım.

edit:tabi insan parayı fazla bulup bir işlemciye 1000(qx9650) dolar sayınca ve böle e7200 gibi işlemcilerin bu hızlara ulaştığını gördükçe bazen saçmalayabiliyor.yanlış anlaşılmasın bu lafım bütün qx9650(ya da diğer extremeler) sahiplerine değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meraklı genç -- 1 Ağustos 2008; 21:10:54 >
  • Arkadaşım bir kaç sorum olacak cevaplarsan sevinirim..

1) 1.74v vermişsin. Daha aşağısında açıyor mu?
    2)En stabil değerin nedir? (Voltaj,ghz sıcaklık bilgilerini verirsen çok sevinirim)
    3)İşlemcinin VID si nedir?
    4)Birde stok fanla 4.3ghz de sıcaklık nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blast4620 -- 18 Eylül 2008; 12:28:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.