Bildirim
E7500 Dünya Stabilite Rekoru 4.41 GHz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
voltaj fazla kaçmış -
sizce voltajı kaça çekmeliyim. yabancı forumlarda 4.3 ghzde 1.38 v ile çalıştıran gördüm ama benim pc 1.375 voltaj 4 ghzde açılmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyEmCi -- 21 Ekim 2012; 0:03:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: EyEmCi
sizce voltajı kaça çekmeliyim. yabancı forumlarda 4.3 ghzde 1.38 v ile çalıştıran gördüm ama benim pc 1.375 voltaj 4 ghzde açılmıyor.
her işlemci her ram aynı voltajlarda çalışmaz... Aşağı çekerek deniceksiniz stabiliteyi. -
sağolasın kardeşim çok teşekkür ederim :) -
Ya aslında benim durum biraz farklı ama şöyle diyeyim bende de e7500 var ama GTX 650 ti düşünüyorum. Aslında hd7770 arasında kaldım. Bu ekran kartlarıyla darboğaz olur mu? İşlemci darboğaz yapar mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: volkans33
Ya aslında benim durum biraz farklı ama şöyle diyeyim bende de e7500 var ama GTX 650 ti düşünüyorum. Aslında hd7770 arasında kaldım. Bu ekran kartlarıyla darboğaz olur mu? İşlemci darboğaz yapar mı?
gtx 670 e %96 da darboğaz yaptı :) hd 7770 e hiç yapmaz 650 ti yede :) elimde 660 ti var (http://www.teknobiyotik.com/msi-nvidia-gtx-660ti-power-edition-oc-2048mb-ddr5-192-bit-pci-ekspres-ekran-karti-n660ti-pe-2gd5-oc.html) bundan istersen çok uygun bir fiyata bırakabilirim. daha 2 aylık kart darboğaz yapmaz merak etme :) 450 tl ye bırakıyorum acil borcum olduğu için -
bendede aynısı war bende ekran kartı alınca yapıcam yakmassak :D -
hd7770 alın darboğaz da yapmaz biraz oc yaparsanıza -
voltajı 1,5 yaparak açmayı dene, 4,00 ghz yapsan da yeterlidir kanımca. o voltaj çok olmuş sanki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X