Şimdi Ara

E7500 İŞLEMCİM %50 %100 ARASINDA ÇALIŞIYOR ACİL YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LeßroN

üstad bende öyle bişey yok.yüksüzken veya ufak programlar çalışırken işlemcim %1-3 arasında oluyor ama yük altındaykende %20-45 arasında şöyle söyleyeyim bi yandan virüs taraması yapılırken bir yandanda winrar fifa 11 i çıkartıyordu ve aynı zamanda mediaplayer da açıktı; işlemcim % 27 civarındaydı.bence senin sorunun yazılımsal,alman gereken yedeğğin varsa al yoksa tüm diski silip yeniden işletim sistemini kur

Call of Duty Modern Warfare 2 yi oynuyorum %100 de işlemci şimdi yeni bi win7 64 bit ultimate indirdim ve yeni lisans cracki aldım birazdan boş bir hdd ye tek parça olarak sistemi kuracam ve creklicem sürücüleride taşıyıcı diskime aldım hepsi netten güncel indirdim sanırım donanımda sorun yok yazılımda var bakalım yeni win 7 de neler olacak gerekirse tüm verileri siler hdd lere low format atarım donanım olarak denemediğim kalmadı şimdi yazılım deniyorum inş sorun hallolur umudum bu yoksa pc de hiç bişi yapamıyom işlemci tavanda kasıyor sürekli :(

• quote:

Orijinalden alıntı: jericho23

quote:

Orijinalden alıntı: kursun25

quote:

Orijinalden alıntı: Pisiko_21

spayware dotoru kur tarat solucan türevi vürüs olabilir eger öyleyse silmek içinde googleden seriali bul güncellemesini yapma yoksa anahtar pasif olur

hocam dediğinizi anladım ama dediğim gibi temiz hdd ye sistem kurdum orada da solucan virüs v.s. olacak değil ya :( başka nerde olabilir rem desen onlarıda değiştim off off şimdi yeni win 7 indirriyom bakalım onla neler olacak yaw oyunlarda uygulamalarda işlemcinin %90 da tavanda gezmesi normal değil deli olacam yaw

Korsan windows kullanırsan tabikide bu sorunlarla daha çook yüzleşirsin bide işlemciye suç atıyorsun suçu kendinde ara bence..

kardeş ben işlemciye kabahat bulmuyorum herkes crackle win 7 kullanıyor şimdi yeni win 7 indirdim ve yeni crack aldım lisanslı donanımda sorun yok gibi geliyo bana şimdi bide yazılım değişiklikleri deniyecem inş sorunu çözerim çözersem eger sizlerle paylaşırım bu sadece benim değil gün gelir herkesin başına gelebilir...

• arkadaşlar yeni indirdiğim win 7 ultimate 64 i cd yadım temiz formatlanmış hdd ye yükledim lisansladım ve windows dogrulama aracı ile doğrulattım sorun yok sürücüleri yeni indirdim kurdum ve durum hala aynı walla kasayı balkondan atacam az kaldı bune yaw nasıl bir sorun bu çözülmüyor gene aynı sorunlar varr :( offf lütfen bana yol gösterin yardım edin
  • hadi yaa yazılımsal olduğunu düşünüyorum hala ama
  • dostum senin için işin piri olan birine danıştım önce svchost dosyasındadır dedi fakat sonrası yeniden makinayı formatladığını söyledim o zaman makinayı görmekten başka çare yok dedi yani senin anlayacağın internet üzerinden bu kadarını yapabiliyoruz.yani bir yerden sonra yolumuz tıkanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeßroN -- 20 Eylül 2010; 20:04:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeßroN

dostum senin için işin piri olan birine danıştım önce svchost dosyasındadır dedi fakat sonrası yeniden makinayı formatladığını söyledim o zaman makinayı görmekten başka çare yok dedi yani senin anlayacağın internet üzerinden bu kadarını yapabiliyoruz.yani bir yerden sonra yolumuz tıkanıyor.

haklısın ne diyim yeni işlemci alayım desem başka işlemci denedim aynı rem alayım desem onuda denedim anakart ta değiştim hdd desen dediğim gibi cilli gibi yaptım yeni temiz win 7 kurdum sonra spyware doctor la trojan ları tarattım bi halt çıkmadı temiz görünüyo ama gel gelelim bazan işlemci %0 da bazan %100 de uygulamalarda çalışırken heleki oyun oldumu tmm artık diyom işlemçi gümlicek :) yaw daha ne yapa bilirim komple pcmi alayım evin elektirik hattımı değişiyim bi o kaldı yapmadığım :))

• Windwos XP 32-Bit kur başka hiçbirşeyde yükleme sürücüler dahil sorunun donanımsal mı yazılımsal mı olduğunu anlarsın, zaten sorunun büyük ihtimal yazılımsaldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Windwos XP 32-Bit kur başka hiçbirşeyde yükleme sürücüler dahil sorunun donanımsal mı yazılımsal mı olduğunu anlarsın, zaten sorunun büyük ihtimal yazılımsaldır.

evet bende yazılımsal olarak tahmin ediyorum varya böyle sorunu allah düşmenıma vermesin yeminlen kafayı yedirir insana :) güldüğüme bakmayın sinirden gülüyom :) şimdi xp yi kuracam peki sürücüleri yüklemezsem nasıl sistemi kullanacam en azından smbus ses yongası ekran kartı onları yükliyim hangilerini yükleyeceğimi yazarsan sevinirim bide xp de test edelim bakalım ama xp de sorun olacağını tahmin etmiyorum... ama deniyim bi o kaldı zaten :)
  • quote:

quote:

Windwos XP 32-Bit kur başka hiçbirşeyde yükleme sürücüler dahil sorunun donanımsal mı yazılımsal mı olduğunu anlarsın, zaten sorunun büyük ihtimal yazılımsaldır.

evet bende yazılımsal olarak tahmin ediyorum varya böyle sorunu allah düşmenıma vermesin yeminlen kafayı yedirir insana :) güldüğüme bakmayın sinirden gülüyom :) şimdi xp yi kuracam peki sürücüleri yüklemezsem nasıl sistemi kullanacam en azından smbus ses yongası ekran kartı onları yükliyim hangilerini yükleyeceğimi yazarsan sevinirim bide xp de test edelim bakalım ama xp de sorun olacağını tahmin etmiyorum... ama deniyim bi o kaldı zaten :)

driver'lerın .exe'lerine de virüs bulaşmış olabilir. No Way Out hocam doğru söylüyor hiçbir driver kurmadan sistem ilk açıldığında görev yöneticisinden bakmalısın işlemci kullanımına.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

quote:

driver'lerın .exe'lerine de virüs bulaşmış olabilir. No Way Out hocam doğru söylüyor hiçbir driver kurmadan sistem ilk açıldığında görev yöneticisinden bakmalısın işlemci kullanımına.

evet haklısın sürücülerin exe lerine bulaşmış olabilir ama ben netten yenilerini çekip onları kurmayı düşünüyorum formattan sonra indirip kuracam ama öncelikle görev yöneticisinin görüntülerini buraya atacam bi kontrol edersiniz bide sürücüleri kurduktan sonra atacam karşılaştırırız yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum walla bu sorun nasayı aştı bi çözsem kurban kesicem yeter yaw

• buyrun yeni formatladım son bi kes bi daha win 7 kurayım dedim ama şimdi xp kuruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursun25 -- 21 Eylül 2010; 12:26:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jericho23

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pisiko_21

spayware dotoru kur tarat solucan türevi vürüs olabilir eger öyleyse silmek içinde googleden seriali bul güncellemesini yapma yoksa anahtar pasif olur

hocam dediğinizi anladım ama dediğim gibi temiz hdd ye sistem kurdum orada da solucan virüs v.s. olacak değil ya :( başka nerde olabilir rem desen onlarıda değiştim off off şimdi yeni win 7 indirriyom bakalım onla neler olacak yaw oyunlarda uygulamalarda işlemcinin %90 da tavanda gezmesi normal değil deli olacam yaw

Korsan windows kullanırsan tabikide bu sorunlarla daha çook yüzleşirsin bide işlemciye suç atıyorsun suçu kendinde ara bence..

kardeş ben işlemciye kabahat bulmuyorum herkes crackle win 7 kullanıyor şimdi yeni win 7 indirdim ve yeni crack aldım lisanslı donanımda sorun yok gibi geliyo bana şimdi bide yazılım değişiklikleri deniyecem inş sorunu çözerim çözersem eger sizlerle paylaşırım bu sadece benim değil gün gelir herkesin başına gelebilir...

Arızalı işlemcinin daha fazla çalıştığı nerde görülmüş? sorunun yazılımsal olduğu çok açık ya sürücülerinde hata vardır yada kopya windowstan kaynaklanıyordur. O kopyaları yüklerken ne virüsler giriyor içinde neler saklı tahmin edemezsin sonuçta babasının hayrına sürmüyolar onları piyasaya.

• arkadaşlar şuan win xp yükledim pc okadar stabil çalışıyorki anlatamam hiç bir sorun yok işlemciyi kastırmamak için elinden geleni yapıyom onca uygulama açıyom oyun açıyom %60 da crysis i tam detayda açtık %30 %65 arası geziyo buda normaldir bence ama sorun win 7 de sürücüleri kurmadan bile işlemci tavanlarda geziyo bence sorun bulundu gibi sorun işletim sisteminde windows 7 de gibi geliyo bana çünki xp ye tüm sürücüleri ve proğramları kurdum oyunları kurdum hatta 2 3 oyun birden çalıştırdım sorun yok ama win 7 de tek oyun bile kasıyo sizce sorun ne ola bilir arkadaşlar ne yapmam gerek...
  • XP 'de sorun yoksa, elinizdeki Win 7 bozuk ya da sorunlu, bence başka bir Win 7 cd'i bulup ondan kurulum yapın...
  • jericho23
    üstat

şimdi benim nette yeni indirdiğim win 7 ultimata 64 bit olan sürümdemi virüslü spyware doctor u kurdum hem onu hemde sürücülerimi tarattım hiç bişi çıkmadı gerçi sorun gene win 7 de çünki xp de hiç bir sorun çıkmıyor gayet normal ve stabil çalışıyor crysis de tam detay açık 65 fsb de işlemcide %65 ın üstüne çıkmıyo sorunsuz oynuyorum hiç bir kasma veya sorun yok ama win 7 de 20 ye kadar düşüyo ve işlemcim %95 in altına inmiyo şimdi sorun nerde sizce... donamın değil belliki yazılımsal sürücülerde sorun yok büyük ihtimalle win 7 de sorun sizce sorun nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursun25 -- 21 Eylül 2010; 14:40:17 >
  • belki de d: diskinde virüs vardır. her yeni kurulumdan sonra bulaşıyordur. size tavsiyem bilgisayarınızda d diskinde hangi dosyaların bulunduğunu bilin. birçok bilgisayar gördüm hepsi çöplük gibi virüs koysan kaybolur içinde.

-virüs programını değiştirebilirsiniz
    -elinizdeki hddyi çıkararak , başka bir hdd de işletim sistemi kurarak deneyebilirsiniz

bu sorunların işlemciden filen kaynaklandığını sanmıyorum, problemin yazılımsal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 21 Eylül 2010; 14:39:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

belki de d: diskinde virüs vardır. her yeni kurulumdan sonra bulaşıyordur. size tavsiyem bilgisayarınızda d diskinde hangi dosyaların bulunduğunu bilin. birçok bilgisayar gördüm hepsi çöplük gibi virüs koysan kaybolur içinde.

-elinizdeki hddyi çıkararak , başka bir hdd de işletim sistemi kurarak deneyebilirsiniz

arkadaşım yukarda yazdıklarımı okumadın sanırım tek olarak temiz bi hdd ye sistemi kurdum başka hdd takılı değildi ve d e sürücüleride yok sadece c sürücüsü var hdd ise samsung 320 gb sata 2 16mb sistemi kurmadan öncede low format attım herşeyi temizledim ama gene aynı sürücüleri nerden kurdun dersen onlarıda sistemi kurduktan sonra netten çekerek kurdum ama gene aynı sorun şimdi xp kullanıyorum gayet sbatabil hiç bi sorun yok şimdi sorun nerde peki win 7 mi

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

XP 'de sorun yoksa, elinizdeki Win 7 bozuk ya da sorunlu, bence başka bir Win 7 cd'i bulup ondan kurulum yapın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

XP 'de sorun yoksa, elinizdeki Win 7 bozuk ya da sorunlu, bence başka bir Win 7 cd'i bulup ondan kurulum yapın...

evet bende öyle düşündüm yeni win 7 ultimate 64 bit indirdim başka sürüm leri yok sadece ultimate 64 bit indirdim cdye yazdım ve formatladım hdd yide komple silip tek parça halinde yükledim sorun gene aynı yeni indirdiğim win7 de bozuk değilya öncedende win 7 kullanıyodum ama böyle sorun yaşamazdım şimdi şu son 2 haftadır yaşıyorum gidip orjinal win 7 alacam parasıyla ama bu sefer gene aynısı olursa microsoft un ne anasını ne de ayladınız artık :) sorun ne olabilir ki şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

belki de d: diskinde virüs vardır. her yeni kurulumdan sonra bulaşıyordur. size tavsiyem bilgisayarınızda d diskinde hangi dosyaların bulunduğunu bilin. birçok bilgisayar gördüm hepsi çöplük gibi virüs koysan kaybolur içinde.

arkadaş zaten format atarken tüm diski silmişti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.