Şimdi Ara

E7500 İŞLEMCİM %50 %100 ARASINDA ÇALIŞIYOR ACİL YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum çareyi buldun işte kurduğun işletim sisteminde problem var dediğimiz gibi yazılımsal sorun ortaya çıktı sen problemli olan win 7 kaç kurmuştun 64 bit mi 32 bit mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeßroN

dostum çareyi buldun işte kurduğun işletim sisteminde problem var dediğimiz gibi yazılımsal sorun ortaya çıktı sen problemli olan win 7 kaç kurmuştun 64 bit mi 32 bit mi ??

64 bit kurdum ama 32 de denedim aynı sorun oluyo değişen bişi yok ama xp de hiç bir problem yaşamıyorum 2 tane işletim sistemini hdd tertemiz yapıp dedim hem 64 ü hem 32 hepsinde aynı sonuç sorun win 7 de onu fark ettim çünki xp de sorun olmuyor ne yapayım şimdi xp mi kullanayım yoksa bildiğiniz temiz el deymemiş win7 64 bit varsa link atarsanız sevinirim bide onu indirip deneyim bakalım ne olacak ilğiniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursun25

yaw kimse yardım atmicekmi :( işlemcim tavanda geziyor lütfen

e7500 ıslemci xp kulanıyorum bosta %4 sd 743 iyi gunler dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MNC78 -- 12 Ekim 2010; 22:23:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursun25

sanırım kimse çare bulamıyor :(

32 bıt surumunu deneyin &
  • bende E7500 2.93 işlemci var hiçde oyle olmuoyr gta4 bile %10 felan yani dusunun hiç %100 olmuyor onda bişler vardır bilgisayarcıya götürün
  • antivirusden kaynalanabilir. sisteme bişey bulaşınca antivirus programları kafayı yiyior , kaldırıp başkasını kur bence..
  • 3.8 e oc yaptığını söylemişsin imzanda oc yi kapat biraz default şekilde kullan düzelecektir.bendede aynı sorun vardı.
    Bu arada bu sıralarda işlemci sıcaklığını kontrol ettin mi hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 6 Kasım 2010; 1:07:58 >
  • Format at, Speed Step ayarlarını kontrol et BIOS'tan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.