Şimdi Ara

E8400 overclock ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu islemciyi aldigimda oc yapmayi dusunmeye basladim.150ytlyi gecmeyecek bir anakart onerisi istiyorum.
    voltaj vermeden fanlada ugrasmadan yapmayi dusunuuorum.kasa olarak cm690 karar kildim.
    anakartta express gate denilen(sanirim) hizli acilma ozelligi olursa sevinirim.

Asusun p45pro. Birde p31 le baslayan 2model haricinde ciddi inceleyebildigim bir Urun yok..
    yardimlariniz icin tesekkurler

• oc yapacaksan gigabyte ların kapasitesi biraz daha ii oluyo genelde :

Gigabyte EP43-DS3L veya Gigabyte P35-DS3P sana ii gider kanımca ikisi de yaklaşık 150ytl den 10-15ytl daha pahalı
  • dfı blood iron alabilirsin , bulamazsan p35 ds3 al çok çıkamazsanda çıkarsın , zaten stok fanla voltaj vermeden yapcaksın.. birçok anakart ile yapabilirsin bunu
  • E8400 ve E8500 voltaj arttırmadan nereye kadar O.C. oluyor bende merak ediyorum..kullanan arkadaşlar cevaplarsa iyi olur..Bende voltaj vermeden O.C yapma taraftarıyım :)
  • Gigabyte P35-DS3P tavsiye ederim yada biraz daha parana kıyacaksan Asus P5Q-PRO alabilirsin

express gate özelliği asusun p5q serisinde mevcut olup (hepsinde varmı hatırlamıyorum) (p5q-proda var) bilgisayarın hızlı açılma değil, internete windowsa girmeden hızlı girebilme özelliğidir. bios a yerleştirilen küçük bir linuks programı sayesinde en geç 30 sn içinde nete giriyon ama ben p5q-pro kullanmama rağmen bu özelliği nerdeyse hiç kullanmıyom. ama gigabyte ın sölediğim modelini geröekten tavsiye ederim p5q-pro ile bu model arasında kalmıştım ben asus tercih ettim ama gigabyte ta iyi...
  • aslinda 2hafta once alicaktim AMA nyse...
    Analart max150dedim aslinda ben kimseyi dinlemesem alirim 90 ytllik bir seyler.
    ramlerle ilgilide 1sorum VAR 1066mhznin 800mhzden avantaji ne olur ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: erencan774

aslinda 2hafta once alicaktim AMA nyse...
    Analart max150dedim aslinda ben kimseyi dinlemesem alirim 90 ytllik bir seyler.
    ramlerle ilgilide 1sorum VAR 1066mhznin 800mhzden avantaji ne olur ???

1066 lıklar da takınca 800de çalısacak zaten , biostan 1066 yapcaksın
  • biliyorum express gate ozelligini.acaba ne kadar kullanislu??!firefoxla karsilastirsak FLN
    1066 800 MHz farki nedir performans acisindan.?
    overclockla ne kadar performans fark eder voltajsiz kac ghz bulurum??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.